2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Banada korkutucu geldi araştırdmda

Kızlar bişey sorcam eşim primanin bebek bezini almış ama 2 numara almış büyük olmazmi yenidoğan için üzerinde yenidoğan 2 numara yazıyor 3 6 kg arası

Normal doğum yapmış biri olaraktan yorum yapmak istedim canim öyle şey mümkün değil bebegin ardından 5dakka sürmeden kayip çıktı. Yani imkansız birşey unutulması durmaz düşer zaten
İçimi rahatlattınız gerçekten çok sağolun ilk olması tecrübesizliğim ne okusam acaba doğrumu diyorum doğum korkum yok şükür inşallahta gelmez
Banada korkutucu geldi araştırdmda
Biraz tecrübe isteyen bir şey gibi ya yada baya bir cesaretli olmak lazım :)

Kızlar bişey sorcam eşim primanin bebek bezini almış ama 2 numara almış büyük olmazmi yenidoğan için üzerinde yenidoğan 2 numara yazıyor 3 6 kg arası
kuzu büyük gelebilir bence.... 1 pakette yenidoğan 1 numara olsun o da.... 2 de nasıl olsa 1 hafta sonra kullanılacak benim fikrim tabii ki

Hindistan cevizi yağı sürüyorum günde 3 kez ama işe yaramadı canım napsam bilemedim ya
Bende de yaramamıştı saf yağda işe yaramadı aktardan çatlak yağı aldım içinde bir sürü otun yağı yazıyor ama biz çatlamaya devam ettik tabi. Ne surersen sür fayda etmıyo çatlayanın önüne geçilmiyo diyenler haklıymış

Iyi canım buna sevindim sürekli alttan bakıp kontrol etmeleri rahatsiz ederdi beni. Tecrubeli birileriyle konuşmak iyi oluyo bilgi sahibi oluyoruz teşekkürler

Ay sen şehir efsanelerine ne bakıyosun :) gerdek için neler duyduk zamanında. Milleti öyle öyle vajinismus yaptılar. Yok beli kırılmış kan kaybetmiş ölmüş diyenler rahim filmi konusunda hele çektirecektim arkadaşımın ya en yakın arkadasımın dediği şey "ablama rahim filmi çektiler rahmini komple dışarı çıkarıyolar sen nasıl dayanacaksın" demişti. Hani direkt gozuyle gormuş gibi soyluyodu bide. Allahtan araştırmacı yapım var hep. Bide çektireceğim için çok çok araştırmıştım anestezi bile alöam dıyordum yani. Millet abartmaya yer arıyor. İki yakın arkadasım aynı hafta doğum yaptı geçen sene. Sağolsun biri korkmayın der hep ama diğeri o günü hatrlayınca bile tribe giriyo ayyy ölüyoduuuum varyaaa der ilk lafı bu misal :))

Ben artık takılmıyorum hepimizin doğumu farklı olacak ve kazasız belasız atlatacağız inşallah ♡

Rica ederim canim keske bende normal doğumu seçe bilsem mecbur sezeryan olacağım. Normal doğumda o an cektigin ağrı sizi bittimi kus gibi hafifliyor insan bebeğe odaklanıyor ama sezeryanda uyanacagimda agrım sizim bitecek diye bekle günlerce. Rabbim cümlemize kolaylıkla atlatmayı nasip etsin

Benim kizindada dayısı yanlışlıkla 2 numara almişdi buyukdu ki kızım 2850 gram doğmuşdu ama kulandım yinede, ama senin bebişin berki 3500-4000 arası doğar, ki 1 ay sonra zaten 2 numaraya geciyorsun.

canım ben geçenlerde üniversite hastahanesinde yattım ve bi prof öğrencileriyle ders amaclı bizim odayada geldi orada öğrencilere nst nin ne olduğunu sordu ve sonra kendi açıkladı nst demek önümüzdeki bir hafta boyunca doğum olacakmı olmayacakmı bilgisini veriyor ddi tabiki yüzde yüz değil dedi hatırladığım bu canım

ben aile sağlığında ebeyim çok korkacak bişeyim yok bahsi geçen alkolun bi etkisi de yok zaten sadece gazlı bezle etrafını sararsan herhangi bir sıkıntı oluşturmaz yani en azından benim için
He tmm :))) en azından sarıyoruz açık kalmıyor :)))

Eğer bebeğin eşi rahime yapişmişsa hamileyken belli oluyor doğumu o zaman sezeryan yapıyorlar o zaman ama senin dediğin zannımca yapışıkmış bebeğin eşi ve doğum yapan muhtemelen kendi doktoruna değil de doğumu başlayınca mecbur en yakın hastaneye gitmiştir orda da durumunu söylememiştir ya da gerek görmemiştir doktor halleder diye düşünmüştür falan tam kesin de konuşmayım ama unutan doktorun diplomasi anında yanar , bu arada evinden uzak hastanede doğum yapacak olanlar her ihtimale karşı hastane çantanıza hamilelik boyunca yaptırdığıniz bütün tahlil ve USG fotolarini koyun olur da acil bir şey olur uzaktaki kendi hastanenizde doğum yapamayacak olursanız en yakın hastaneye gitmek zorunda kalırsanız hem tahlil ve USGleri doktora verin ve her hangi özel durumunuz varsa mutlaka doktora söyleyin , Allah korusun gerek kalmasın inşallah ama tedbir amaçlı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…