2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişin bakımı için yağı kremi şampuanı vs nasıl nerden ve hangi marka aldınız söyler misiniz

Bendede ayni sorun var gobegimin alt tarafi ve yanlarim catladi hep ne kadar yag krem sursekte genetik biseymis fayda etmedi bende.simdi vazelin suruyorum onu onermis bayanlar
Canim 1 le baslarsin bir paket de 1 alin .0 da düşük dogum ağırlıklı bebekler icin diyorum

Benim kizindada dayısı yanlışlıkla 2 numara almişdi buyukdu ki kızım 2850 gram doğmuşdu ama kulandım yinede, ama senin bebişin berki 3500-4000 arası doğar, ki 1 ay sonra zaten 2 numaraya geciyorsun.
Doktorum 3.500 doğar diyor ama ne bileyim yinede 1 numara alayım ben

Doğru söylüyorsun valla canım ya gerdek için yok nasıl kanlar geliyor meliyor falan bir sürü hikayeler anlatırlardı kimisi abartmayı seviyor kimisininde canı kıymetli heralde:) ay amin inşallah canım bir avazda kurtulalım bebişlerimize kavuşalım
Amin canım inşallah bende çok istiyorum normali ama yine bebeğim bilecek nasıl gelcekse sağlıcakla gelsinde gerisi mühim değil ama inşallah Rabbim normal doğumu kısmet eder
Olabilir canım dediğin gibi ama tam ayrıntısını bilmiyorum naaıl bir hastane orasınısa bilmiyorum hiç ne sahte doktorlar var belkide öyle bir şeydi yani. Ya ben uzakta doğum yapıcam 1.30 saat var arası birde normal istiyorum bir şey olur mu ki acaba son haftalarda doktorumla konuşucm gerçi gerekirse hastanenin olduğu ilde kalırım

Kızlar karnımın aynı anda hem sağı hem solu hafif carpraz şekilde kımıldıyor. Yan durma ihtimali var mı 30 haftalıkken.

Doktorum 3.500 doğar diyor ama ne bileyim yinede 1 numara alayım ben
Hastane cantana 2 sindende koya bilirsin ben bez götürmiycem muhtemel hastane veriyor kendisi hata ben kendi götürduğum pedi kulanmam için cantadan cıkartdığımda hemşire kızdi biraz neden benden isdemiyorsun kameralardan görünüyor bizim vermediğmizi düşünücekler dedi. Ama yınede pet koycam bebek bezide gerekirse hemel alır eşim.

cnm insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…