- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #36.941
Çalışıyor musun ?uykum çooook ama uyuyamıyorum :))))
İlk bebek ya suyun ve ya sancin gelse bile hemen bebek çıkacak diye korkma rahatlıkla gide bilirsin benim kuzenim de sabah şehir dışına gezmeye gitmişler dışardayken nişanı gelmiş ve sancısı başlamış hastaneye gidene kadar 4 saat yol sürmüş daha ondan sonra da hastanede saatlerce sancı devam etmiş yani öyle hemen gelir diye panikleme eşin de paniklemesin sonuçta adam direksiyon başında olacak hatta mümkünse arabayı başka bir yakınınız kullansın eşin arkada senin yanında otursunDoğru söylüyorsun valla canım ya gerdek için yok nasıl kanlar geliyor meliyor falan bir sürü hikayeler anlatırlardı kimisi abartmayı seviyor kimisininde canı kıymetli heralde:) ay amin inşallah canım bir avazda kurtulalım bebişlerimize kavuşalım
Amin canım inşallah bende çok istiyorum normali ama yine bebeğim bilecek nasıl gelcekse sağlıcakla gelsinde gerisi mühim değil ama inşallah Rabbim normal doğumu kısmet eder
Olabilir canım dediğin gibi ama tam ayrıntısını bilmiyorum naaıl bir hastane orasınısa bilmiyorum hiç ne sahte doktorlar var belkide öyle bir şeydi yani. Ya ben uzakta doğum yapıcam 1.30 saat var arası birde normal istiyorum bir şey olur mu ki acaba son haftalarda doktorumla konuşucm gerçi gerekirse hastanenin olduğu ilde kalırım
34den sonra 38e kadar o aralikta yapa bilir canım sen o haftalarda hep hazırlıklı git canımKızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor biliyormusunuz hazırlıksız yakalanmak istememde
İnşallah canım Allah'tan dileğim anne baba olmak isteyen herkese Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin inşallah , ismini sora bilir miyim canım malum Ramazan geldi gökler açıldı şeytan zincire vuruldu daha etkili olur dualarkizlar hepiniz ayri ayri tesekkur ettimi bilmiyorum yoksa kusura bakmayin giremedim cokca dua edin insALlah müjdelerle geleyim buraya kayazis kurtulun insAllah sizlerde
Zaten ben sancı geldiği gibi yola çıkmayı düşünüyorum annemde öyle diyor kardeşimde suyu gelmiş başta anlamamış sonradan gitmişler hastaneye kaç saat evde oyalandım birde yarım saat hastane yolu vardı yinede hastanede baya sancı çekmiştim dedi. Doğum hemen başlamıcak diye telkinlerde bulunmam lazım kendime hep :) eşim sakin olurum diyor ama ozaman farklı olur bende o şekilde düşünüyorum kaynım kullanır büyük ihtimal gerçi o yanımda durdukça daha stres yapabilir :)İlk bebek ya suyun ve ya sancin gelse bile hemen bebek çıkacak diye korkma rahatlıkla gide bilirsin benim kuzenim de sabah şehir dışına gezmeye gitmişler dışardayken nişanı gelmiş ve sancısı başlamış hastaneye gidene kadar 4 saat yol sürmüş daha ondan sonra da hastanede saatlerce sancı devam etmiş yani öyle hemen gelir diye panikleme eşin de paniklemesin sonuçta adam direksiyon başında olacak hatta mümkünse arabayı başka bir yakınınız kullansın eşin arkada senin yanında otursun
evet canım bi 5 hafta daha çalışıcam raporumu o şekilde aldım...Çalışıyor musun ?
37 den sonra sanırım.Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor biliyormusunuz hazırlıksız yakalanmak istememde
canım ben geçenlerde üniversite hastahanesinde yattım ve bi prof öğrencileriyle ders amaclı bizim odayada geldi orada öğrencilere nst nin ne olduğunu sordu ve sonra kendi açıkladı nst demek önümüzdeki bir hafta boyunca doğum olacakmı olmayacakmı bilgisini veriyor ddi tabiki yüzde yüz değil dedi hatırladığım bu canım
Aynen canım sancı sürüyor baya :) stres de olsa yanında otursun direksiyon başında heyecan yapar falan Allah korusun ne kadar sakin olurum dese de ilk defa yaşayacak o durumu yaşamadan kesin bilemez canım arka koltukta bir birinizi sakinleştirmeye çalışırsınız :))))Zaten ben sancı geldiği gibi yola çıkmayı düşünüyorum annemde öyle diyor kardeşimde suyu gelmiş başta anlamamış sonradan gitmişler hastaneye kaç saat evde oyalandım birde yarım saat hastane yolu vardı yinede hastanede baya sancı çekmiştim dedi. Doğum hemen başlamıcak diye telkinlerde bulunmam lazım kendime hep :) eşim sakin olurum diyor ama ozaman farklı olur bende o şekilde düşünüyorum kaynım kullanır büyük ihtimal gerçi o yanımda durdukça daha stres yapabilir :)
Kıyamam canım ya Allah yardımcın olsun , inşallah bebeğin de uykucu olur beraber acısını çıkartırsınız bugünlerin :))evet canım bi 5 hafta daha çalışıcam raporumu o şekilde aldım...
sabaha kadar yatakta resmen savaş halindeyim uykuyla ama yok...
işyerine de gelince uyku basıyo ama uyuyamıyorum tabii ki
amaan hiç sanmıyorum canım çünkü 3 yaşındaki oğlum sabahçı 6 da ayaktayız hergün alıştım artık sanırım uykusuzluğa ama günün bazı saatlerinde fena çöktürüyo evde olsam direk yatış yaparım ama maalesef işyerinde olmuyoKıyamam canım ya Allah yardımcın olsun , inşallah bebeğin de uykucu olur beraber acısını çıkartırsınız bugünlerin :))
Ya ben hep kızımda apar topar hastaneye gitmemizin o heycanın hayalnı kurardım ama kızım gelmek isdemiyince oyle olmadı umarım bu sefer o heyacana dibine kadar yaşar sonra konuşup güleriz.Aynen canım sancı sürüyor baya :) stres de olsa yanında otursun direksiyon başında heyecan yapar falan Allah korusun ne kadar sakin olurum dese de ilk defa yaşayacak o durumu yaşamadan kesin bilemez canım arka koltukta bir birinizi sakinleştirmeye çalışırsınız :))))
Çekicez artık sancıyı napalım :) hayırlısıyla gelsinde inşallah. Aynen canım biz arka koltukta birbirimizi sakinleştire sakinleştire gideriz anca :)Aynen canım sancı sürüyor baya :) stres de olsa yanında otursun direksiyon başında heyecan yapar falan Allah korusun ne kadar sakin olurum dese de ilk defa yaşayacak o durumu yaşamadan kesin bilemez canım arka koltukta bir birinizi sakinleştirmeye çalışırsınız :))))
Ben de uni baby ile yikadim yumuşacık oldu mis koktu.Cift durulama yaptim .Uni baby yumusatici kullandim ayrica .Kızlar ben de bugün kıyafetleri renklerine göre ayırdık yıkamaya başladım :) bakalım nasıl çıkacaklar. Uni baby sıvı deterjan kullandım, kontrol ettiğimde köpük görünmüyordu ama normal mi sizce? Yoksa deterjan sıvı olduğu işin aktı gitti mi anlayamadım
Neden vazelin kullaniyorsunuz ?Petrol urunu vazelin bence kullanmayin.Bendede ayni sorun var gobegimin alt tarafi ve yanlarim catladi hep ne kadar yag krem sursekte genetik biseymis fayda etmedi bende.simdi vazelin suruyorum onu onermis bayanlar
Internetten Mustela aldim hepsini.Kızlar bebişin bakımı için yağı kremi şampuanı vs nasıl nerden ve hangi marka aldınız söyler misiniz
Ben değil ama ablam yaşadı son haftalarda ne kadar diyet yapsada bebek 3850 gram doğdu normal yese 4-4500 falan olurdu, ama yinede cok fazla işe yaramıyor bence diyet cünki son bir haftada yine 500 gram birden aldı.Merhaba arkadaşlar yarın 29 haftalık olacabebegim bugün dr gittim bebeğin önde olduğunu söyledi 1600 gr çıkı kilosu kafası da 1-2 hafta önde dedi ben 8 kg aldım şuana kadar ama bana diyet yapacaks8n dedi kafam karıştı genetik olamazmi bebeğin önde olması benim gibi bu durumu yasayan var mı acaba
Cnm 1 numara almani oneririm ama 2 yide vermeyin geri, birde fazla 1 numara almayin benm elimde cok kalmisti, tabi tecrubesizlikten 1 numara stogu yapmistim, ayinda kilosunu katliyor bebisler o yuzden elinde eski bez kalmasin.Kızlar bişey sorcam eşim primanin bebek bezini almış ama 2 numara almış büyük olmazmi yenidoğan için üzerinde yenidoğan 2 numara yazıyor 3 6 kg arası
Bakalım artık inşlah daha çok çatlamadan atlatırız oğlumdan bana hediye kalcak bunlarBende de yaramamıştı saf yağda işe yaramadı aktardan çatlak yağı aldım içinde bir sürü otun yağı yazıyor ama biz çatlamaya devam ettik tabi. Ne surersen sür fayda etmıyo çatlayanın önüne geçilmiyo diyenler haklıymış
Ya seninde mi önden gidiyor bebeğin??benim de öyleymiş 8 kg aldım ben ama dr bana diyet yapacaksın dedi kafası kilo ve boy ben de genetik olabilir mi dedim kızımın da kafası büyüktü adam taktı illa diyet yapacaksın diye hatta şeker hastasimisin falan dedi moralimi bozdu başka dr gitmeseydim keskeKizlar bu onden gitme durumu devam eder mi bole dogum ilerideki haftaya goremi baz alinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?