2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiiii bir çocuğun varmış o zaman uyku haram bana da öyle çünkü benim de bir kızım var 3bucuk yaşında :)))) kim bakıyor çocuğa peki sen işteyken ?

Evet canim iki hafta onden gidiormus ilk zamanlarda haftasini donuo filan bu zamanlardada ole mi acaba

Benimkinin de kafası 10 gün ileriden gidiyor doktor iyi bir şey bu dedi ben de takmıyorum hiç o yüzden doktorum olumlu konuştu çünkü hatta biz eşimle şakalaşiyoruz koca kafa geliyor diye :)

Benim ikiz oldukları halde 2 hafta öndeler senin haftanda da 1700gr.di yani 29. Haftada, halen öyle önden gidiyorlar ve 18 kilo aldım ben. Neden sana öyle dedi dr. Anlamadım yani.

Canım hastanedeki bi eğitimde bize ebeler perine masajını önerdiler. Bazı hastalarda hiç kesi atılmasına bile gerek olmuyormuş. Arkadaşımjnda hiç dikişi yoktu. 33-34 haftadan sonra günde 5-10 dk zeytinyağı ile yaparsanız çok faydasını görürsünüz dediler. Ben yapmayı düşünüyorum çok şişersem eşimden rica edicem. Birde günde yarım saat bağdaş kurup yerde oturmayı önerdiler. Oda esnekliği artırıyormuş.

Benim ikiz oldukları halde 2 hafta öndeler senin haftanda da 1700gr.di yani 29. Haftada, halen öyle önden gidiyorlar ve 18 kilo aldım ben. Neden sana öyle dedi dr. Anlamadım yani.
Neden öyle dedi anlamadım başka dr gitmiştim bugün karnım ağrıyor diye keşke gitmeseydim kendi drum hiç böyle bişey dememişti

demekki öyle canım:) ama arada yer değişseler keşke içinden çok acıo karnım yürürken ezio resmen etimi :)
Aynen valla benim kız oldum olası sağda 20 25 haftalarda arada soldada vuruyordu sımdı hep sağ ayakları bastırınca canım cekılıyor :) karnımda aşırı büyük degıl ama bebek büyük o yüzden sahada acıyor sanırım :) Sağlıkla zamanları gelsede doğsalar :)

Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor biliyormusunuz hazırlıksız yakalanmak istememde
Genelde 36. 37. Haftadan sonra yapılıyor canım
Kizlar vende simdi kontrolden ciktim 2 hafta onden gidiomus bebisim gayet iyi dedi
Maşallah canım
Maşallah canım bebek için mi diyet yapmanı istedi

Genelde 36. 37. Haftadan sonra yapılıyor canım

Maşallah canım

Maşallah canım bebek için mi diyet yapmanı istedi
Evet bebek için ama diyet yaparak kafasını boyunu nasıl küçültebilirim ki :)) bebeğin kilosuna taktı dr ben 8 kg aldim ona normal dedi şükür

Cnm 1 numara almani oneririm ama 2 yide vermeyin geri, birde fazla 1 numara almayin benm elimde cok kalmisti, tabi tecrubesizlikten 1 numara stogu yapmistim, ayinda kilosunu katliyor bebisler o yuzden elinde eski bez kalmasin.
1 numara alicam cnm diğerini geri vermicem oda lazım olcak neticede işte ilk çocuk olunca tecrübesizlik yaşanıyor.

Ben doğal badem yağı almıştım çok işime yaradı. Hiç çatlağım yok. Suyu da 4 lt falan içiyorum onun da etkisi var. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…