2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiiii bir çocuğun varmış o zaman uyku haram bana da öyle çünkü benim de bir kızım var 3bucuk yaşında :)))) kim bakıyor çocuğa peki sen işteyken ?

Canım benim 2 oğlum var ilki 13 yaşında küçüğüm 3.5 yaşında ikisine de kv bakıyo Allah razı olsun. Rabbim nasip ederse kızıma da o bakacak bu konuda şanslıyım gözüm arkada kalmıyor

Bu gün 4-5 saat boyunca hiç dinlenmeden ayakda elermizde ağır torbalarnan alışveriş yapdık kv ve şu an ayağım cok ağrıyor sızım sızım sızlıyor acaba ne yapa bilirim ağrısnın dinmesi için.

Canım benim de çok ağrım var Ben yorgun olunca genelde bana diğer insanlar ayağını yüksek bir yere koy dinlen diye öneri veriyorlar
Tuzlu suya da koyabilirsin ayagini

Canım benim de çok ağrım var Ben yorgun olunca genelde bana diğer insanlar ayağını yüksek bir yere koy dinlen diye öneri veriyorlar
Tuzlu suya da koyabilirsin ayagini
Hemen deniycem canım cok fazla ağrıyor, geldikden sonrada dinlenemedim temizli o bu yıne ayakda bilmedim cezasını şu an cekiyorum cok sağol umarım iyi gelir.

2.besigimiz de geldi .Icinde bir oglus eksik
Kizlar cok guzel yaa kucuk besik alacaklar baksin bence buna yeni cikmis .Sunny baby nin
Güzel günlerde kullanın canım :)
Ilık tuzlu suya koy canım sıcağa yakın olsun sonrada yüksek bi yere koy ayaklarını. Neler aldın alışverişden bakalım :)

Kizlar benim bebisin kafasi asagida sirtve poposu sag tarafimda elleri sol tarafimda genelde yan yatinca elleriyle vuruyor cok ayaklarida hemen gogsumun altinda siz ayirt edebiliyor musunuz hangi pozisyonda olduklarini

Kizlar benim bebisin kafasi asagida sirtve poposu sag tarafimda elleri sol tarafimda genelde yan yatinca elleriyle vuruyor cok ayaklarida hemen gogsumun altinda siz ayirt edebiliyor musunuz hangi pozisyonda olduklarini
Helal olsun:)) sola yaslanirdi benimki herhalde poposu der severdim. Simdi elimi emerken alir elimi poposuna goturur sev diye:)) baska hicbir seyini ayirt edemedim:))

aynen canım Amin İnşallah

Ay ne güzel işte canım aslında doğru olanı yapıyorlar .ne kadar zor olursa olsun bence hamileleri bu şekilde korkutmamak gerekiyor.bence rahatlatmak gerekiyor.daha moralli oluyorsun o zaman .bide bazılarının canı çok tatlı oluor ya.sanırımm onlar biraz abartıyor bilemedim valla .Allah bir avazda kurtarsın hepimizi

Güzel günlerde kullanın canım :)

Ilık tuzlu suya koy canım sıcağa yakın olsun sonrada yüksek bi yere koy ayaklarını. Neler aldın alışverişden bakalım :)
Sagol tuzlu suyu ilk kez burda duydum umarım işe yarar, kendime hamilelik için elbise, hastane için terlik kısa kolu kısa paltolonlu bi pijama, kırmızı gecelik sabahlık, senin sayende varığından haberdar olduğum kaplı emzirme sütyeni, doğumdan sonra rahat giymem için bol kilot ( normalde giydiklerim dikişlerim olursa rahatsız edebilir ) korse. ve kızıma eşim alış veriş yapmayı sevmiyor diye onada biz aldik kıyafet, bebişinde cinsiyetni öğrendikden sonra net oyle alma kararı aldı ama yınede cok yoruldum dolaşmakdan.

kızlar çatlıyorum mor mor hemde kasıklarımın hemen üzerindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…