- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.001
O an anlamıyoruz ama acısını sonradan boyle cekiyorum cok fena acısı.Inşallah canım.
Ben uyudum biraz uyandım ona rağmen hala ağrıyor ayaklarımın altı..
O an anlamıyoruz ama acısını sonradan boyle cekiyorum cok fena acısı.
ebebekten bübchen aldımKızlar bebişin bakımı için yağı kremi şampuanı vs nasıl nerden ve hangi marka aldınız söyler misiniz
Benimde sağ kasığımda ve sol kaburgamın altında pıt pıtlar çapraz duruyor ama hangisi ayak hangisi kol çözemedim :)Kızlar karnımın aynı anda hem sağı hem solu hafif carpraz şekilde kımıldıyor. Yan durma ihtimali var mı 30 haftalıkken.
valla ne güzel neyi nerede çözmüşsün ben anlayamadım :)Kizlar benim bebisin kafasi asagida sirtve poposu sag tarafimda elleri sol tarafimda genelde yan yatinca elleriyle vuruyor cok ayaklarida hemen gogsumun altinda siz ayirt edebiliyor musunuz hangi pozisyonda olduklarini
benim göbek deliğimin altı ve kasıklarımın arası komple harita gibi oldu ve iç bacaklarım da mahvolmuş durumda görmezden geliyorum :)kızlar çatlıyorum mor mor hemdekasıklarımın hemen üzerindeler
Evet canım biz bugün aldık beşiği.mobilya beşikte karar kıldım .aslında park Beşiğin kullanım rahatlığı dediğin gibi çok iyi ama görüntüsü içime bir türlü sinmedi .mobilya beşiğin görüntüsü , duruşu çok hoşuma gidiyor .bilmiyorumm doğru mu yaptım yanlış mı ? Bunu artık kullanıp karar vericemEvinizin durumuna ve taşınma olup olmayacağına gore değişir. Biz park beşiğe karar verdik. Katlayıp çantasına koyabiliyorsun pratik birşekilde. Biz bi kaç yılda bir taşınacağımız için ve açıkçası kolaylığından dolayı böyle bi seçim yaptık. Dün yazmışsın bunu ama sen kararını verdin mi peki bugun için ?
Bebek için alış verişi mayıs sonu yapıcam cinsiyetini net öğrenelim diye ama sadıce kendi hastane için kizima yazlık kıyafet kv ve eşimede aldık boyle toplu alış veriş yapdık artik bi daha cıkmak isdemiyorum sadıce bebek iytiyacları kalsın diye, ama gercekden cok yoruldum bide eve gelincede dinlenemedim, sen fazla yorma kendini arada otur dinlen oyle gez eve gelir gelmezde ayaklarnı uzat yat umarım cok yorulmazsın birde torbaları sakın sen taşıma.Aynen canım
Galiba sizde bebek alışverişinde gittiniz değil mi Ben de daha bebek için toplu bir alışverişe gitmedim kayınvalidemle gideceğim Ancak 2 hafta sonra falan giderim o zaman ben de çok yorul acağımı düşünüyorum şu an senin olduğun gibi
Amin canım inşallahAy ne güzel işte canım aslında doğru olanı yapıyorlar .ne kadar zor olursa olsun bence hamileleri bu şekilde korkutmamak gerekiyor.bence rahatlatmak gerekiyor.daha moralli oluyorsun o zaman .bide bazılarının canı çok tatlı oluor ya.sanırımm onlar biraz abartıyor bilemedim valla .Allah bir avazda kurtarsın hepimizi
Güle güle kullan canımSagol tuzlu suyu ilk kez burda duydum umarım işe yarar, kendime hamilelik için elbise, hastane için terlik kısa kolu kısa paltolonlu bi pijama, kırmızı gecelik sabahlık, senin sayende varığından haberdar olduğum kaplı emzirme sütyeni, doğumdan sonra rahat giymem için bol kilot ( normalde giydiklerim dikişlerim olursa rahatsız edebilir ) korse. ve kızıma eşim alış veriş yapmayı sevmiyor diye onada biz aldik kıyafet, bebişinde cinsiyetni öğrendikden sonra net oyle alma kararı aldı ama yınede cok yoruldum dolaşmakdan.
Bende aynı durumdayım sol tarafımda baya çatlak oldu kızım hep solda ondan sanırım :/kızlar çatlıyorum mor mor hemdekasıklarımın hemen üzerindeler
bende hep ellerine koyuyorum vursun diye ellerimi itiyor karnımı bende seviyorum okşuyorum ittiği yeri çok güzel ya görmeden deli gibi özledim evladımı :)Helal olsun:)) sola yaslanirdi benimki herhalde poposu der severdim. Simdi elimi emerken alir elimi poposuna goturur sev diye:)) baska hicbir seyini ayirt edemedim:))
Evet benim doktorum öyle söylemişti.Yani son adet tarihi baz aloncak dimi canim
Sağol canı, 13 de kıza benzıyor demişdi ondan sonra 18 detaylıda soylemedi cok yoğun bir gündü, ondan sonra hiç untrasona girmedim 23 mayısta gidicez kontrol için ama ondada untrason yapıcakmı tam emin değilim.Amin canım inşallah
Hem canı tatlı oluyor, hemde ne olduğunu bilmedikleri içinde zor geliyor olabilir
Güle güle kullan canım
Sizin daha bebeğin cinsiyeti belli değil mi
Bende aynı durumdayım sol tarafımda baya çatlak oldu kızım hep solda ondan sanırım :/
ebebekten bübchen aldım
Benimde sağ kasığımda ve sol kaburgamın altında pıt pıtlar çapraz duruyor ama hangisi ayak hangisi kol çözemedim :)
valla ne güzel neyi nerede çözmüşsün ben anlayamadım :)
benim göbek deliğimin altı ve kasıklarımın arası komple harita gibi oldu ve iç bacaklarım da mahvolmuş durumda görmezden geliyorum :)
ilk gebeliğinmi birde krem vs kullandınmıebebekten bübchen aldım
Benimde sağ kasığımda ve sol kaburgamın altında pıt pıtlar çapraz duruyor ama hangisi ayak hangisi kol çözemedim :)
valla ne güzel neyi nerede çözmüşsün ben anlayamadım :)
benim göbek deliğimin altı ve kasıklarımın arası komple harita gibi oldu ve iç bacaklarım da mahvolmuş durumda görmezden geliyorum :)
Temmuz annesi olmak cok guzel:) Soguk derdi yok, rahatca al bebegini gez dolas, kisa kollu sort giydir sonra ye o celimsiz kollari bacaklari :)) Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin sonrasi daha guzel olacakbende hep ellerine koyuyorum vursun diye ellerimi itiyor karnımı bende seviyorum okşuyorum ittiği yeri çok güzel ya görmeden deli gibi özledim evladımı :)
Çok şaşırdım canım neden bakılmıyor anlamadım ben 2 haftada bi giriyorum ultrasonaSağol canı, 13 de kıza benzıyor demişdi ondan sonra 18 detaylıda soylemedi cok yoğun bir gündü, ondan sonra hiç untrasona girmedim 23 mayısta gidicez kontrol için ama ondada untrason yapıcakmı tam emin değilim.
seninde ilk gebwliğin değilmi.krem vs kullandınmıAmin canım inşallah
Hem canı tatlı oluyor, hemde ne olduğunu bilmedikleri içinde zor geliyor olabilir
Güle güle kullan canım
Sizin daha bebeğin cinsiyeti belli değil mi
Bende aynı durumdayım sol tarafımda baya çatlak oldu kızım hep solda ondan sanırım :/
Aynen doğru diyorsun zaten ben öyle dinlenmeden gezebileceği mi düşünmüyorum çünkü hemen kasıklarıma Ağrı giriyorBebek için alış verişi mayıs sonu yapıcam cinsiyetini net öğrenelim diye ama sadıce kendi hastane için kizima yazlık kıyafet kv ve eşimede aldık boyle toplu alış veriş yapdık artik bi daha cıkmak isdemiyorum sadıce bebek iytiyacları kalsın diye, ama gercekden cok yoruldum bide eve gelincede dinlenemedim, sen fazla yorma kendini arada otur dinlen oyle gez eve gelir gelmezde ayaklarnı uzat yat umarım cok yorulmazsın birde torbaları sakın sen taşıma.
Evet canım ilk, bir sürü yağ ve krem kullandım ama işe yaramadı cilde bağlıymş birazdaseninde ilk gebwliğin değilmi.krem vs kullandınmı
Kesinlikle doğru. Ben de ilave yapayım; bebeğin beyin ve fiziksel gelişim formülü günlük olarak:Benimde iç bacaklarım ve diz kapağına doğru çatlak oldu
Karnimda çatlak varsa da şuan gergin olduğu için belli olmuyor..
Sporla falan ne kadar düzelir bilmiyorum.
Kızlar ben bu arada bir şey öğrendim son aylarda günlük süt içmek bebeğin kilosu kilosunda güzel bir artışa sebep oluyor o yüzden Süt sevmeseniz bile süt tüketimine Özen gösterin sevgili anneler. Ben de günlük süt aldım marketten dolapta iken iki gün içerisinde tüketebilirsiniz
Kesinlikle doğru. Ben de ilave yapayım; bebeğin beyin ve fiziksel gelişim formülü günlük olarak:
Süt+Muz+Ceviz tüketimi. Bunları mutlaka her gün almak gerekiyor.
Zaten antrenör olduğum için 40ım çıkınca spor başlayacağım Allah izin verirse bakalım ne kadar etkilicek çatlaklrıBenimde iç bacaklarım ve diz kapağına doğru çatlak oldu
Karnimda çatlak varsa da şuan gergin olduğu için belli olmuyor..
Sporla falan ne kadar düzelir bilmiyorum.
Kızlar ben bu arada bir şey öğrendim son aylarda günlük süt içmek bebeğin kilosu kilosunda güzel bir artışa sebep oluyor o yüzden Süt sevmeseniz bile süt tüketimine Özen gösterin sevgili anneler. Ben de günlük süt aldım marketten dolapta iken iki gün içerisinde tüketebilirsiniz
ilk canım krem faln sürdüm ama çok üzerine düşmedim açıkçasıilk gebeliğinmi birde krem vs kullandınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?