2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O an anlamıyoruz ama acısını sonradan boyle cekiyorum cok fena acısı.

Aynen canım
Galiba sizde bebek alışverişinde gittiniz değil mi Ben de daha bebek için toplu bir alışverişe gitmedim kayınvalidemle gideceğim Ancak 2 hafta sonra falan giderim o zaman ben de çok yorul acağımı düşünüyorum şu an senin olduğun gibi

Kızlar bebişin bakımı için yağı kremi şampuanı vs nasıl nerden ve hangi marka aldınız söyler misiniz
ebebekten bübchen aldım

Kızlar karnımın aynı anda hem sağı hem solu hafif carpraz şekilde kımıldıyor. Yan durma ihtimali var mı 30 haftalıkken.
Benimde sağ kasığımda ve sol kaburgamın altında pıt pıtlar çapraz duruyor ama hangisi ayak hangisi kol çözemedim :)
Kizlar benim bebisin kafasi asagida sirtve poposu sag tarafimda elleri sol tarafimda genelde yan yatinca elleriyle vuruyor cok ayaklarida hemen gogsumun altinda siz ayirt edebiliyor musunuz hangi pozisyonda olduklarini
valla ne güzel neyi nerede çözmüşsün ben anlayamadım :)

kızlar çatlıyorum mor mor hemde kasıklarımın hemen üzerindeler
benim göbek deliğimin altı ve kasıklarımın arası komple harita gibi oldu ve iç bacaklarım da mahvolmuş durumda görmezden geliyorum :)

Evet canım biz bugün aldık beşiği.mobilya beşikte karar kıldım .aslında park Beşiğin kullanım rahatlığı dediğin gibi çok iyi ama görüntüsü içime bir türlü sinmedi .mobilya beşiğin görüntüsü , duruşu çok hoşuma gidiyor .bilmiyorumm doğru mu yaptım yanlış mı ? Bunu artık kullanıp karar vericem

Bebek için alış verişi mayıs sonu yapıcam cinsiyetini net öğrenelim diye ama sadıce kendi hastane için kizima yazlık kıyafet kv ve eşimede aldık boyle toplu alış veriş yapdık artik bi daha cıkmak isdemiyorum sadıce bebek iytiyacları kalsın diye, ama gercekden cok yoruldum bide eve gelincede dinlenemedim, sen fazla yorma kendini arada otur dinlen oyle gez eve gelir gelmezde ayaklarnı uzat yat umarım cok yorulmazsın birde torbaları sakın sen taşıma.

Amin canım inşallah
Hem canı tatlı oluyor, hemde ne olduğunu bilmedikleri içinde zor geliyor olabilir
Güle güle kullan canım
Sizin daha bebeğin cinsiyeti belli değil mi
kızlar çatlıyorum mor mor hemde kasıklarımın hemen üzerindeler
Bende aynı durumdayım sol tarafımda baya çatlak oldu kızım hep solda ondan sanırım :/

Helal olsun:)) sola yaslanirdi benimki herhalde poposu der severdim. Simdi elimi emerken alir elimi poposuna goturur sev diye:)) baska hicbir seyini ayirt edemedim:))
bende hep ellerine koyuyorum vursun diye ellerimi itiyor karnımı bende seviyorum okşuyorum ittiği yeri çok güzel ya görmeden deli gibi özledim evladımı :)

Sağol canı, 13 de kıza benzıyor demişdi ondan sonra 18 detaylıda soylemedi cok yoğun bir gündü, ondan sonra hiç untrasona girmedim 23 mayısta gidicez kontrol için ama ondada untrason yapıcakmı tam emin değilim.

Benimde iç bacaklarım ve diz kapağına doğru çatlak oldu

Karnimda çatlak varsa da şuan gergin olduğu için belli olmuyor..
Sporla falan ne kadar düzelir bilmiyorum.

Kızlar ben bu arada bir şey öğrendim son aylarda günlük süt içmek bebeğin kilosu kilosunda güzel bir artışa sebep oluyor o yüzden Süt sevmeseniz bile süt tüketimine Özen gösterin sevgili anneler. Ben de günlük süt aldım marketten dolapta iken iki gün içerisinde tüketebilirsiniz

ilk gebeliğinmi birde krem vs kullandınmı

bende hep ellerine koyuyorum vursun diye ellerimi itiyor karnımı bende seviyorum okşuyorum ittiği yeri çok güzel ya görmeden deli gibi özledim evladımı :)
Temmuz annesi olmak cok guzel:) Soguk derdi yok, rahatca al bebegini gez dolas, kisa kollu sort giydir sonra ye o celimsiz kollari bacaklari :)) Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin sonrasi daha guzel olacak)

Çok şaşırdım canım neden bakılmıyor anlamadım ben 2 haftada bi giriyorum ultrasona

seninde ilk gebwliğin değilmi.krem vs kullandınmı

Aynen doğru diyorsun zaten ben öyle dinlenmeden gezebileceği mi düşünmüyorum çünkü hemen kasıklarıma Ağrı giriyor

Kesinlikle doğru. Ben de ilave yapayım; bebeğin beyin ve fiziksel gelişim formülü günlük olarak:
Süt+Muz+Ceviz tüketimi. Bunları mutlaka her gün almak gerekiyor.

Sizleri okudukca gecen yil bu zamanlar bende boyleydim diyorum. Simdi cok sukur kizim iceride uyuyor. Bu zamanlarda dogum iznine ayrilmistim. Ayy ne zor, ne heyecanli, ne degisik gunlerdi :)) En kolayı doğumdu bence :)))

Zaten antrenör olduğum için 40ım çıkınca spor başlayacağım Allah izin verirse bakalım ne kadar etkilicek çatlaklrı
ilk gebeliğinmi birde krem vs kullandınmı
ilk canım krem faln sürdüm ama çok üzerine düşmedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…