2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, ateş ölçer ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da aldınız mı? En güzeli eski tip civalı olanlar diyorlar. Diğerlerinde radyasyon vs riski olabilir gibi geliyor. Doktor tavsiyesi alan ya da farklı bir bilgiye sahip olan var mı?
Teşekkürler.

Benim evde eski civalidan var senelerdir kullanıyorum. Birtanede normal dijitallerden var başka almayı düşünmüyorum. Civaliyi kullanıyorum genelde

ben civali olandan kullanıyorum kızım havale gecirince hastane onu tavsiye etti en doğru sonucu gosteriyor

Evet canım ilk, bir sürü yağ ve krem kullandım ama işe yaramadı cilde bağlıymş birazda
bende aynenn.. hatta dünyanın suyunu içiyorum eşim hayretle izlio içtiğim suyu.. napalım artık en özel günlerimizden hatıra olsun :)

Zaten antrenör olduğum için 40ım çıkınca spor başlayacağım Allah izin verirse bakalım ne kadar etkilicek çatlaklrı
ilk canım krem faln sürdüm ama çok üzerine düşmedim açıkçası
ben düzenli sürdüm içtiğim suların haddi hesabı yok ama napalım cildimiz elveriomuş.hatıra kalsın bize :)

bende aynenn.. hatta dünyanın suyunu içiyorum eşim hayretle izlio içtiğim suyu.. napalım artık en özel günlerimizden hatıra olsun :)
Kantoron yağı kullanıcam doğumdan sonra çatlakları azaltıyormuş cildi yeniliyormş düzenli kullanılırsa deneriz bakalm :)

Magnezyum zaten iciyorum canım kasılma önleyici hap içiyorum şuanda adalat ismi
Bu hapın faydası varmi peki? Magnezyumu bende içiyorum ama pek fayda etmiyor haftalik ignede oluyorum kasılmalarım çok erken haftalarda başladı cunki. Ama en fena zamanında bile serum takip yolladılar hic böyle ilac yazmadilar acaba her doktor bilmiyormu? Rahim ağzını ölçüyorlar nst yapıyorlar magnezyuma devam korkuyla geçiyor zamanim

Benimde hep mobilya olana gözüm düşüyordu hep onlara bakıyordum araştırıyordum çekmecesi gözü falan varya kullanışlı olur hem diye çünkü ayrıyeten dolap vs almycam oda yapmycam ben o yuzden.. biz sürekli taşınacağımız için parka karar kıldık boşver artık sende aldıysan inşallah içine siner sağlıkla huzurla uyusun içinde bebişin

Kulaktan ateş ölçeri kullananlar çok övüyorlardı ben de braun kulaktan ölçer aldım, tutumlu annede çok uygun fiyatta buldum, hatta o kadar kısmetmiş ki semtimizin yanında çıktı satıcı da elden teslim aldık :) Yedek plastik uçları var 1 saniyede ateş ölçüyor çok kullanışlı.
Bunun haricinde bir de civalı alıcam , çünkü kulaktan ölçerler ateşi biraz daha fazla ölçebiliyormuşlar.

Park yatak alanlar ölçüsü 60*120 mi, 70*110 mu aldınız?

70x110 aldım ben baya geniş.. yatak odamıza koydum.

Sağolasın canım benim .hepimizin melekleri sağlıkla huzurla uyusun da büyüsün inşallah

Bana bir gece kaldım serum verdiler serumsuz tekrar nts girdim.kasilma.cikmadi 10 günlük o haptan verdi halin bitince kontrole gittim.kasilma.cikmadi ama günlük 1 e düştü içmeye devam ediyorum bol su ve istiratym 15 gündür korkumdan evden çıkmıyorum doktor hariç ama anladigim kadarıyla benim.doktor fazla.onlemci cnku rahim.agzimda vs benimde açılma.yada kısalma.yok yinede verdi hapı yinede çok aklına takiliyorsa konuş endişe duymaktansa

Canım benim 2 oğlum var ilki 13 yaşında küçüğüm 3.5 yaşında ikisine de kv bakıyo Allah razı olsun. Rabbim nasip ederse kızıma da o bakacak bu konuda şanslıyım gözüm arkada kalmıyor
Oy maşallah iki tane delikanlı var evinizde kardeşlerine kendileri bakar annesi kv.den de Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…