2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli sahurlar kizlar .Tansiyon problemim olunca cok zor ayakta kaldim .Iyi ki aksamdan hazirlamisim her seyi .Guya yemiyecektim sahurda ama acikmisim oturdum esimle ben de yiyorum
Afiyet olsun cnm bende akşam yemek yapmadım eşimde kahvaltı istedi oturdum bende onunla yedim.

Hayirli sahurlar kizlar .Tansiyon problemim olunca cok zor ayakta kaldim .Iyi ki aksamdan hazirlamisim her seyi .Guya yemiyecektim sahurda ama acikmisim oturdum esimle ben de yiyorum
hayırlı sahurlar canım bende yedim :)) eşimde diyor tosun şaşırmıştır bu saatte bu ne diye :) uyuyor tepki yok :)

Günaydın kızlar
Bugün çok mutluyum çünkü güzel mi güzel bir prensesle buluşmam var
Çok özledim 3 haftadır görmüyorum
İyi haberlerle dönelim inşallah
Birazdan hazırlanıp çıkacaz
Günaydın canım bol bol selam soyle minnoşa :)) hayırlı güzel haberlerini bekliyorum ♡♡♡

Günaydın kızlar
Bugün çok mutluyum çünkü güzel mi güzel bir prensesle buluşmam var
Çok özledim 3 haftadır görmüyorum
İyi haberlerle dönelim inşallah
Birazdan hazırlanıp çıkacaz
Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz

Sagol canim .Oglusum da uyuyor sanırım. Alışınca ben yemesem de o tekme atıp yememi isteyecek bence .Hayirlisi artik :))
Bende yedim çok olmasada ama benim paşa hemen uyandı ben ayağa kalkınca hemen uyanıyor yandım ben bide çok hareketli

Bende o kadar seu yaptım uyanmadı
Az önce hap içtim iki dilim meyve yedim.
Hemen anında tekmelemeye başladı.

Eşime de hazırladım
O da bişey yememiş...
Biz onla kırgın gibiyiz hala

Kesinlikle doğru. Ben de ilave yapayım; bebeğin beyin ve fiziksel gelişim formülü günlük olarak:
Süt+Muz+Ceviz tüketimi. Bunları mutlaka her gün almak gerekiyor.

Ben bunları blendırdan geçirip ara öğün veya kahvaltıda yemeye başladım. Ayrı ayrı unutuyorum bazen
Karışıma yulaf, fındık, kuru meyve de ekliyorum, bazen de keten tohumu. Tadı da güzel oluyor bence :)

Ben yorumlara baktıktan sonra Braun'un bir modelini aldım. 6520 kulaktan ateş ölçer.

Çatlaklar konuşulmuş. Ben bir karışım görmüştüm kk'da, onu hazırladım sürüyorum şu ana kadar bir çatlak oluşmadı (maşallah diyeyim ). Eşit oranlarda kantaron yağı+ zeytinyağı+hindistan cevizi yağı + kakao yağı (katı birşey, eczaneden alınacak). Ben 50 gr kattım her birinden, haftada üç dört kez sürüyorum. Bir de lierac almıştım, az da olsa ondan da kullandığım oluyor yağı süremeyecek gibiysem.

Hayırlı sabahlar hayırlı Ramazanlar güzel anneler , bu sabah aç karnına tartıya çıktım tam 17 kilo almışım grubun halay başı benim tey tey benim kadar kilo alan yok sanırım

Kızlar dünden beri bebeğin hareketlerini resmen bikini bölgesinin orda hissediyorum ya. Şimdi de orda napıyosa oynayıp duruyor ayakları mı orda yani direniyo mu anlamıyorumda kasıklarımda ve orta bölgede yoğunlaştı hareketler bu durumda olan var mı

Cok gecmiş olsun Rabbim Şifa versin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…