2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yapılcağını anlattılar mı peki canım tekniğini falan ben nette okuyunca korkutucu gibi geldide bana. Bağdaş kuruo oturmayı hiç duymamıştım canım çok sağol bilgi içim onuda denicem ileriki haftalarımda

Ramazanın ilk gününden herkese günaydın.
Ben bugün oruçluyum. Kendimi denemek istedim. Eğer zorlanmazsam hep tutmayı düşünüyorum inşallah.

Yaa nasıl gecti
Çok güzel canm ya ses kaydı aldım yerim ben onun kalp atışlarını
Ne mutlu sana guzel haberlerini bekliyoruz ınş
Teşekkür ederim canimmmm

Her şey yolunda kızlar
Kızım çok iyi çok şükür
Kilosu 1900 gram boyu 43 cm
2 temmuz a doğum tarihi verdi
Doktorun tartısina göre 10 kg almisim kıyafet ve ayakkabı çıkarırsak 8 dedi doktorum alıştı adam artık benim gibi hesaplıyor kilo da iyi gidiyor dedi her şey yolunda
Bebek bu haftadan itibaren kilo almaya başlayacak sağlıklı beslenmeye özen göster öğün atlama dedi
Bizden haberler öyle
Ha bir de kontroller 2 haftaya düştü

gözünaydın canım... o kalp atışları insanı bambaşka yerlere götürüyor dimi...
bende girdim iki gün önce 2 hafta sonra yine giricem bakalım güzel şeyler

gözünaydın canım... o kalp atışları insanı bambaşka yerlere götürüyor dimi...
bende girdim iki gün önce 2 hafta sonra yine giricem bakalım güzel şeyler
Teşekkür ederim canım..
Aynen öyle ya tadını çıkarmalı son zamanların
Aslında hamileliğn en güzel zamanları bu zamanlar

Günaydın kızlar herkese hayırlı Ramazanlar

Daha doktora bir hafta var bizim de..
Benimkisi karnımda çok dikiyor kendini, o kısmı sertleştiriyor ve can yakıyor birazda..
Bunu doktorunuza soranınız oldu mu ?

Ramazanın ilk gününden herkese günaydın.
Ben bugün oruçluyum. Kendimi denemek istedim. Eğer zorlanmazsam hep tutmayı düşünüyorum inşallah.
Canim Allah kolaylik versin ben gece yedim Merak ettim kacta acikcam diye .9 bucuga kadar zor dayandim ellerim ayaklarim titredi .Kahvalti yaptim .
Günaydın kızlar herkese hayırlı Ramazanlar

Daha doktora bir hafta var bizim de..
Benimkisi karnımda çok dikiyor kendini, o kısmı sertleştiriyor ve can yakıyor birazda..
Bunu doktorunuza soranınız oldu mu ?
Gunaydin canim .Cok sert hareketleri oluyor ve karnimin bir noktasinda toplaniyor canim yaniyor dedim .Dr da pozisyon degistirmemi yatıyorsam oturmami oturuyorsam yurumemi soyledi .Bir de güldü alan daraldi rahat hareket edemiyor napsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…