- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.081
Maşalkah sana 7,5 gayet ıyı ben senden 2-3 hafta geride olmama rağmen 9 amişim dır ben boyle giderse 15 ila anca kapatırım.Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin inşallah.
Bende 7.5 kg almışım 10-11le kapatıcaz sanırım :)
Bende 15i geçti sanırım akşam tartılıcam yazarımHayırlı sabahlar hayırlı Ramazanlar güzel anneler , bu sabah aç karnına tartıya çıktım tam 17 kilo almışım grubun halay başı benim tey tey benim kadar kilo alan yok sanırım
maşallahhÇok güzel canm ya ses kaydı aldım yerim ben onun kalp atışlarını
Teşekkür ederim canimmmm
Her şey yolunda kızlar
Kızım çok iyi çok şükür
Kilosu 1900 gram boyu 43 cm
2 temmuz a doğum tarihi verdi
Doktorun tartısina göre 10 kg almisim kıyafet ve ayakkabı çıkarırsak 8 dedi doktorum alıştı adam artık benim gibi hesaplıyorkilo da iyi gidiyor dedi her şey yolunda
Bebek bu haftadan itibaren kilo almaya başlayacak sağlıklı beslenmeye özen göster öğün atlama dedi
Bizden haberler öyle
Ha bir de kontroller 2 haftaya düştü
İşleyiş öyledir canım burda her kontrolde bakıyorlar. İyidir bebeğin ama cinsiyeti öğren artık :)Bilmem gerek görmuyor sanırım hiç kontrolde etmedi o günden bu güne umarım hiç bir sorun oluşmamışdır.
Anlattı canım bana ürkütücü gelmedi.ebe çok tatlıydı ondandır belki de :)Nasıl yapılcağını anlattılar mı peki canım tekniğini falan ben nette okuyunca korkutucu gibi geldide bana. Bağdaş kuruo oturmayı hiç duymamıştım canım çok sağol bilgi içim onuda denicem ileriki haftalarımda
Canım ben normalde de kiloluydum doktor 7-10 arasında en fazla 12 kilo ile doğuma gelmelisin demişti. Aslında dikkatde etmiyorum ne bulsam yiyorum ama öyle denk geldi :)Maşalkah sana 7,5 gayet ıyı ben senden 2-3 hafta geride olmama rağmen 9 amişim dır ben boyle giderse 15 ila anca kapatırım.
Canim Allah kolaylik versin ben gece yedim Merak ettim kacta acikcam diye .9 bucuga kadar zor dayandim ellerim ayaklarim titredi .Kahvalti yaptim .
Gunaydin canim .Cok sert hareketleri oluyor ve karnimin bir noktasinda toplaniyor canim yaniyor dedim .Dr da pozisyon degistirmemi yatıyorsam oturmami oturuyorsam yurumemi soyledi .Bir de güldü alan daraldi rahat hareket edemiyor napsin dedi.
Bu sefer sokmazsa untrasona kendim gidip ucretli olarak untrasona giricem artik gına geldi bir şey almak isdiyorum isim düşünmek isdiyorum hiç bir şey yapamıyorum.İşleyiş öyledir canım burda her kontrolde bakıyorlar. İyidir bebeğin ama cinsiyeti öğren artık :)
Anlattı canım bana ürkütücü gelmedi.ebe çok tatlıydı ondandır belki de :)
Eller temiz olacak, tuvaletimizi yapmış şekilde. Vajina bölgesine başparmaklarımızla zeytinyağıyla u şeklinde hafif bastırarak masaj yapıcaz. Canımız yanmıycak şekilde bi tık sızlaması gerekiyormuş. düzenli masaj esnekliğin artmasını sağlıyormuş onun için önemliymiş.
Bağdaş kurmakda o bölgedeki kemiklerin yapısı için önemli sanırım canım 1-2 de egzersiz gösterdiler. Hepsini yapın dediler. 34den sonra deniycem bakalım yapabildiklerimi.
Bendede ayni sorun var gobegimin alt tarafi ve yanlarim catladi hep ne kadar yag krem sursekte genetik biseymis fayda etmedi bende.simdi vazelin suruyorum onu onermis bayanlar
Kızlar dünden beri bebeğin hareketlerini resmen bikini bölgesinin orda hissediyorum ya. Şimdi de orda napıyosa oynayıp duruyor ayakları mı orda yani direniyo mu anlamıyorumda kasıklarımda ve orta bölgede yoğunlaştı hareketlerbu durumda olan var mı
Insallah 36. Hafta yani max. 8 haziran dedi, bu gidişle 1 haziranada kendini hazırla dedi çünkü bebekler iri şu halinle bile 39 haftalık tek gebeden daha fazla ağırlık taşıyorsun demişti.Bence ikiz gebeliğe göre cok iyi kilon dr kacıncı haftada pilanlıyor doğumunu?
Bunlardan mucizevi seyler bekleme canim hayal kırıklığı yasarsin .Eger boyle bir urun alcaksan daha kaliteli ve eczaneden almani tavsiye ederim .Avonla ugrasmis biri olarak soyluyorum bunlari .Cogu yalan ayrica bazi urunleri tahris ediyor vücudu.Hanımlar avonun bu catlak görünümnu 4 haftada düzgunleşdırmeye başlıyan kremini kulanan yada doğum sonrası kulanmayı düşünen varmi sipariş vermek isdiyorum ama boşu boşunada işe yaramıycaksa para vermek isdemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Sağ salın kucağna alırsın insllah ikizlerniInsallah 36. Hafta yani max. 8 haziran dedi, bu gidişle 1 haziranada kendini hazırla dedi çünkü bebekler iri şu halinle bile 39 haftalık tek gebeden daha fazla ağırlık taşıyorsun demişti.
Mucize beklemiyorum ama ne biliyim bi an umutlandim birazcik, avonun urunlerini ven severek kulanıyorum aslında cokda bir şey beklemeden, ama şimdiye kadar tahriş ve başka problemler yaşamadim, ama egazenen sorup almak daha mantıklı haketen.Bunlardan mucizevi seyler bekleme canim hayal kırıklığı yasarsin .Eger boyle bir urun alcaksan daha kaliteli ve eczaneden almani tavsiye ederim .Avonla ugrasmis biri olarak soyluyorum bunlari .Cogu yalan ayrica bazi urunleri tahris ediyor vücudu.
Paran cope gider .Zaten catlak tedavisi cok zor .Lazer gibi yontemlerle yapılıyor. Eger görünümü bir nebze duzeltecekse bu da daha etkili duyulmus seylerle olur diye düşünüyorumMucize beklemiyorum ama ne biliyim bi an umutlandim birazcik, avonun urunlerini ven severek kulanıyorum aslında cokda bir şey beklemeden, ama şimdiye kadar tahriş ve başka problemler yaşamadim, ama egazenen sorup almak daha mantıklı haketen.
öylemi haftaya bende girerim ozaman :)32 de başlıyor bazı doktorlar canm
İlkinde de 32de başlamıştık
Benimde iki gündür öyle çok sertleşme oluyor oturup ayağa kalktigimda egildigimde vs günlük islerimi yapmaya calistigimda Karnım çok sertlesiyor ve alt tarafa baskı yapıyor sanki benimde randevum haftaya senle ayniyiz bende ozaman soracağımGünaydın kızlar herkese hayırlı Ramazanlar
Daha doktora bir hafta var bizim de..
Benimkisi karnımda çok dikiyor kendini, o kısmı sertleştiriyor ve can yakıyor birazda..
Bunu doktorunuza soranınız oldu mu ?
Aaa inanmıyorum 15 günün var yani hazirmisin :)Insallah 36. Hafta yani max. 8 haziran dedi, bu gidişle 1 haziranada kendini hazırla dedi çünkü bebekler iri şu halinle bile 39 haftalık tek gebeden daha fazla ağırlık taşıyorsun demişti.
rengini mi solduruyormuş?Hanımlar avonun bu catlak görünümnu 4 haftada düzgunleşdırmeye başlıyan kremini kulanan yada doğum sonrası kulanmayı düşünen varmi sipariş vermek isdiyorum ama boşu boşunada işe yaramıycaksa para vermek isdemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?