2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin inşallah.
Bende 7.5 kg almışım 10-11le kapatıcaz sanırım :)
Maşalkah sana 7,5 gayet ıyı ben senden 2-3 hafta geride olmama rağmen 9 amişim dır ben boyle giderse 15 ila anca kapatırım.

Günaydınlar

Hayırlı sabahlar hayırlı Ramazanlar güzel anneler , bu sabah aç karnına tartıya çıktım tam 17 kilo almışım grubun halay başı benim tey tey benim kadar kilo alan yok sanırım
Bende 15i geçti sanırım akşam tartılıcam yazarım
maşallahh benimde kontrolüm yarın kaç kg olmuş çok merak ediyorum

Bilmem gerek görmuyor sanırım hiç kontrolde etmedi o günden bu güne umarım hiç bir sorun oluşmamışdır.
İşleyiş öyledir canım burda her kontrolde bakıyorlar. İyidir bebeğin ama cinsiyeti öğren artık :)
Anlattı canım bana ürkütücü gelmedi.ebe çok tatlıydı ondandır belki de :)
Eller temiz olacak, tuvaletimizi yapmış şekilde. Vajina bölgesine başparmaklarımızla zeytinyağıyla u şeklinde hafif bastırarak masaj yapıcaz. Canımız yanmıycak şekilde bi tık sızlaması gerekiyormuş. düzenli masaj esnekliğin artmasını sağlıyormuş onun için önemliymiş.
Bağdaş kurmakda o bölgedeki kemiklerin yapısı için önemli sanırım canım 1-2 de egzersiz gösterdiler. Hepsini yapın dediler. 34den sonra deniycem bakalım yapabildiklerimi.

Maşalkah sana 7,5 gayet ıyı ben senden 2-3 hafta geride olmama rağmen 9 amişim dır ben boyle giderse 15 ila anca kapatırım.
Canım ben normalde de kiloluydum doktor 7-10 arasında en fazla 12 kilo ile doğuma gelmelisin demişti. Aslında dikkatde etmiyorum ne bulsam yiyorum ama öyle denk geldi :)

Aynı yorumu önceki gidişimde yaptı bana da ama sıklaşırsa gelirsin filan demişti. Onu anlayamadım, bazen karmaşık konuşuyor doktorum size de aynı yorum yapılmış demekki sorun yok :)
Ama iyi ittiriyor yani. Pozisyon değiştir de otur kalk kalk otur ardı ardına oluyor çiş de cabası

Hanımlar avonun bu catlak görünümnu 4 haftada düzgunleşdırmeye başlıyan kremini kulanan yada doğum sonrası kulanmayı düşünen varmi sipariş vermek isdiyorum ama boşu boşunada işe yaramıycaksa para vermek isdemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• _20180516_114237.webp
    8 KB · Görüntüleme: 43
Bu sefer sokmazsa untrasona kendim gidip ucretli olarak untrasona giricem artik gına geldi bir şey almak isdiyorum isim düşünmek isdiyorum hiç bir şey yapamıyorum.

Bendede ayni sorun var gobegimin alt tarafi ve yanlarim catladi hep ne kadar yag krem sursekte genetik biseymis fayda etmedi bende.simdi vazelin suruyorum onu onermis bayanlar

yok bende de

benimde geçen haftalarda öyleydi ,hatta aşağıdan ayakları çıkacak gibiydi :)) bu hafta daha iyiyiz :))

Bence ikiz gebeliğe göre cok iyi kilon dr kacıncı haftada pilanlıyor doğumunu?
Insallah 36. Hafta yani max. 8 haziran dedi, bu gidişle 1 haziranada kendini hazırla dedi çünkü bebekler iri şu halinle bile 39 haftalık tek gebeden daha fazla ağırlık taşıyorsun demişti.

Bunlardan mucizevi seyler bekleme canim hayal kırıklığı yasarsin .Eger boyle bir urun alcaksan daha kaliteli ve eczaneden almani tavsiye ederim .Avonla ugrasmis biri olarak soyluyorum bunlari .Cogu yalan ayrica bazi urunleri tahris ediyor vücudu.

Insallah 36. Hafta yani max. 8 haziran dedi, bu gidişle 1 haziranada kendini hazırla dedi çünkü bebekler iri şu halinle bile 39 haftalık tek gebeden daha fazla ağırlık taşıyorsun demişti.
Sağ salın kucağna alırsın insllah ikizlerni ben hiç senin cinsiyetni yazdığın yazıyı okumadım cinsiyetleri ne? Bence ikiz bebeklere hamile olmak cok heyacanlı aynı zamanda birazda zorlu ama cok güzel bir duygu olmalı. Senin yerine ne kadar heyacanlandım anlatamam en fazla bebişlerne kavuşmana 16-24 gün falan kaldı . an ve an burda ne yaşadıklarnı paylaşırsan cok sevinirim burda senin bebeklerni kucağna almanın heyacanını yaşamak isderim.

Mucize beklemiyorum ama ne biliyim bi an umutlandim birazcik, avonun urunlerini ven severek kulanıyorum aslında cokda bir şey beklemeden, ama şimdiye kadar tahriş ve başka problemler yaşamadim, ama egazenen sorup almak daha mantıklı haketen.

Paran cope gider .Zaten catlak tedavisi cok zor .Lazer gibi yontemlerle yapılıyor. Eger görünümü bir nebze duzeltecekse bu da daha etkili duyulmus seylerle olur diye düşünüyorum

Günaydın kızlar herkese hayırlı Ramazanlar

Daha doktora bir hafta var bizim de..
Benimkisi karnımda çok dikiyor kendini, o kısmı sertleştiriyor ve can yakıyor birazda..
Bunu doktorunuza soranınız oldu mu ?
Benimde iki gündür öyle çok sertleşme oluyor oturup ayağa kalktigimda egildigimde vs günlük islerimi yapmaya calistigimda Karnım çok sertlesiyor ve alt tarafa baskı yapıyor sanki benimde randevum haftaya senle ayniyiz bende ozaman soracağım

Aaa inanmıyorum 15 günün var yani hazirmisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…