2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum 32. Haftadasın sana nasıl 2 temmuz dedi ki.
Sana bu kadar erken denildiyse bana ne dicekler. En son 7 temmuz deniliyodur

Kızlar kolonya sisemiz nasıl olmuş :)
Çok güzel

Amin canım çok teşekkür ederim. Ikiside erkek benim ikizlerim. Bende heyecanla bekliyorum, zaten bütün gelismeleri burada yazarım inşallah.

Aaa inanmıyorum 15 günün var yani hazirmisin :)
Tek hazır olan şey hastane çantalarımız. Eve döndüğümüzde bebekleri yatıracak yatak bile hazır değil. Ben pek ayakta duramıyorum artık çok ağırlaştım iş yapmamaya çalışıyorum cumartesi yataklarını hazırlarsam iyi olacak.

Kuzum 32. Haftadasın sana nasıl 2 temmuz dedi ki.
Sana bu kadar erken denildiyse bana ne dicekler. En son 7 temmuz deniliyodur

Çok güzel
Canim senin normal miydi sezeryan mı?
Kuzum benimki sezeryan olacak
Genelde beklenen doğum tarihinden 10 gün önce alınıyor
Eğer risk varsa daha da erken alabiliyorlar
Normalde 1 temmuz demiştik şimdi baktık pazar a geliyor o zaman 2 temmuz olur bir risk olusmazsa demşti

Kızlar aranızda omega kullananlar vardı. Doktorum bana imom omega verdi. İçeriğinde vitaminler mineraller folik asit vs var. Aynı zamanda decavit de kullanıyorum. Sizce ikisini aynı anda kullanmak sıkıntı oluşturur mu? Doktorum elindeki decavit bitince tekrar kullanmana gerek yok dedi ama 45 günlük daha decavit var elimde. Sıkıntı oluşturur mu düşüncesiyle omegayı kullanmaya başlamadım.

Valla iple çekiyorum .. kasıklarımda da arada baskı oluyor çok ayakta kalınca, sizde de oluyor mu?
Her şey bir yana el parmaklarım şiş şiş tırnaklarımı uzatmıyorum kestiğim için kenardan batıyorlar, bir şey açıp kapamak , klavye kullanmak eziyet.

Banada doktorum 23 haziranda aliriz çocuğu demisti hayirlisi artık.

Nst'ye girme dönemi geldi artık arkadaşlar hepimize hayırlı olsun :) en az 15 en fazla 30 dk sürüyor ama çoğunlukla 20 dk , benim ilk hamileliğimde hep 20dk olmuştu , bu arada mutlaka tok karnına gidin yoksa bebek kipirdamiyor o zaman da git cikolata ye tatlı meyve suyu falan iç de gel diyorlar ikinci defa tekrardan girmek zorunda kalırsınız

Sağol canım. Gece güzel yedim. Bol su içtim. Şeker tansiyon gibi bir problemim olmadığı için çok zorlanmam diye düşündüm. Şuana kadar da gayet iyiyim. İnşallah böyle rahat bitiririm günü.

Ben kasılmaları doktoruma geçen hafta sordum bir yere toplanıp orayı şişiriyor cnm yanıyor dedim bana osteocare diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum. Birde ben yürüyünce kasıkta değilde karnında ağrı hissediyorum zaten dışarı mümkünse çıkmıyorum.

Oh maşallah ne güzel haberler böyle darısı başımıza :)) ♡♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…