2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım çok teşekkür ederim. Ikiside erkek benim ikizlerim. Bende heyecanla bekliyorum, zaten bütün gelismeleri burada yazarım inşallah.
Amin inşallah ben bile bu kadar heycanlandimsa seni düşünemiyorum bile, yakişikli oğularinla bize hava atarsın burda

30.haftada böyle mi oluyor acaba ? Okadar yer var karnımı boşa mı şişirdin evladım diyorum bende :))

benimki şuan çapraz duruyor sanki , acaba dönemeye mi başladı diyorum,aslında ay sonunda randevum ama dayanamadım pzt bi gidip göreyim evladımı ...

benimki şuan çapraz duruyor sanki , acaba dönemeye mi başladı diyorum,aslında ay sonunda randevum ama dayanamadım pzt bi gidip göreyim evladımı ...
Geçen ayın 30unda gitmiştim bende. 1 ay sonra gel demişti doktorum. Dayanabilirsem bu ayın 28inde gidecem bende. Aksi bir durum olmazda inşallah o zamanı beklerim ♡ sende git gör bakalım sonraki haftada ben giderim hayırlı haberler almak veee vermek nasip olur inşallah ♡♡♡

Faydasını gördün mü peki canım? Etken maddesi ne acaba magnezyum filan mı?
Dışarıya ben de çıkmıyorum 2 gündür.. hele bugün hava 31 derece hissediliyor burada.

Amiinnnnn inşallah. Ne kadar ileri hafta o kadar iyi inşallah çok uzamaz canım

amin inşallah benim ay sonunda tekrar gidip çalışabilir raporu almam lazım zaten ,seninle randevu zamanlarımız aynıymış o zaman :)

Bir kere denerim bende yapamazsam kalır :) birde o haftalardan sonra alaturka tuvalet kullanın falan yazıyordu bir yerde canım yanlış hatırlamıyorsam öyle okumuştum sanki
Hiçbir işe yarayacağımı düşünmüyorum canım ben onun yerine daha iyi bir marka yada eczaneden alabilirsin yada doğal yağlar
İyi oldu söylediğin canım benim daha 2 haftam var ama randevum sabahtı karnımı güzelce doyurayımda gideyim

amin inşallah benim ay sonunda tekrar gidip çalışabilir raporu almam lazım zaten ,seninle randevu zamanlarımız aynıymış o zaman :)
Tam 32 de mi rapor almaya gidiceksiniz benim doktorum bir şey demedi bende randevuyu 32+2 ye aldım haftasonu diye. Haftaya arıcam doktorumu inşallah tam 32de gel demez haftaiçi eşimin izin alması zor oluyor da

Tahmini doğum zamanı canım sata göre.

Benimkininde sezaryan olma ihtimali bar
Bakalım bu ay gitmefim daha

Banada doktorum 23 haziranda aliriz çocuğu demisti hayirlisi artık.
Oo sana daha az kalmış canım ne güzel hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah zaman çabuk geçiyor bir bakmışsınız burda emzirme gaz konularını konuşuyoruz:)
Oh maşallah ne güzel haberler böyle darısı başımıza :)) ♡♡♡♡♡
Amin inşallah canım hep güzel haberler alalım :)
Tahmini doğum zamanı canım sata göre.

Benimkininde sezaryan olma ihtimali bar
Bakalım bu ay gitmefim daha
O zaman sana da 28 haziran gibi bir tarih verir canım az kaldi bayağı
Bu gidişinde sorabilirsin doktora
Bana kesin değil dedi bir dahakine 34 haftalık olacam o zaman kesinleşir herhalde son kontroller hayırlısıyla tamamlarız inşallah

Yardimcin yokmu canım tabi sen Yapma Biz boyleysek sen daha agirsindir kendini yorma

Y
Yardimcin yokmu canım tabi sen Yapma Biz boyleysek sen daha agirsindir kendini yorma
Yok maalesef arada kayinvalidem geliyor yemek getiriyor evi süpürüyor ama genelde yalnızım evde. Cumt. Eşim izinli onunla yapıyoruz herşeyi. Ben çok ağırlaştım cidden görümcem 40 haftalıkken benim gibiydi ben 2 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorum.

Bende şişlik yok canim

Osteocare ben günde iki kez kullanıyorum hiç kasılma olmuyor krampta olmadı bende, belkide bu ilaç sayesindedir.

Başından beri hem omega hemde elevit kullanıyorum ben ocean omega3 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…