- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.121
Bi gazla gittim tartıldım tam 10 kilo almışım bendeGünaydın kızlar hayırlı ramazanlar, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin inşallah.
Bende 7.5 kg almışım 10-11le kapatıcaz sanırım :)
Kızlar kolonya sisemiz nasıl olmuş :)
Lazer düşünüyorum bende. Ne kadar etkili olur acabaParan cope gider .Zaten catlak tedavisi cok zor .Lazer gibi yontemlerle yapılıyor. Eger görünümü bir nebze duzeltecekse bu da daha etkili duyulmus seylerle olur diye düşünüyorum
Amin inşallah ben bile bu kadar heycanlandimsa seni düşünemiyorum bile, yakişikli oğularinla bize hava atarsın burdaAmin canım çok teşekkür ederim. Ikiside erkek benim ikizlerim. Bende heyecanla bekliyorum, zaten bütün gelismeleri burada yazarım inşallah.
30.haftada böyle mi oluyor acaba ? Okadar yer var karnımı boşa mı şişirdin evladım diyorum bende :))
Geçen ayın 30unda gitmiştim bende. 1 ay sonra gel demişti doktorum. Dayanabilirsem bu ayın 28inde gidecem bende. Aksi bir durum olmazda inşallah o zamanı beklerim ♡ sende git gör bakalım sonraki haftada ben giderim hayırlı haberler almak veee vermek nasip olur inşallah ♡♡♡benimki şuan çapraz duruyor sanki , acaba dönemeye mi başladı diyorum,aslında ay sonunda randevum ama dayanamadım pzt bi gidip göreyim evladımı ...
Faydasını gördün mü peki canım? Etken maddesi ne acaba magnezyum filan mı?Ben kasılmaları doktoruma geçen hafta sordum bir yere toplanıp orayı şişiriyor cnm yanıyor dedim bana osteocare diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum. Birde ben yürüyünce kasıkta değilde karnında ağrı hissediyorum zaten dışarı mümkünse çıkmıyorum.
artık son dönemeçteyiz kızlar... şikayetlerimiz elbet olacak... her an herşey olabilir aman dikkatli olun... haziran anneleri doğum yapmaya başladı bile.. insan tedirgin oluyor... Rabbim zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Geçen ayın 30unda gitmiştim bende. 1 ay sonra gel demişti doktorum. Dayanabilirsem bu ayın 28inde gidecem bende. Aksi bir durum olmazda inşallah o zamanı beklerim ♡ sende git gör bakalım sonraki haftada ben giderim hayırlı haberler almak veee vermek nasip olur inşallah ♡♡♡
Bir kere denerim bende yapamazsam kalır :) birde o haftalardan sonra alaturka tuvalet kullanın falan yazıyordu bir yerde canım yanlış hatırlamıyorsam öyle okumuştum sankiİşleyiş öyledir canım burda her kontrolde bakıyorlar. İyidir bebeğin ama cinsiyeti öğren artık :)
Anlattı canım bana ürkütücü gelmedi.ebe çok tatlıydı ondandır belki de :)
Eller temiz olacak, tuvaletimizi yapmış şekilde. Vajina bölgesine başparmaklarımızla zeytinyağıyla u şeklinde hafif bastırarak masaj yapıcaz. Canımız yanmıycak şekilde bi tık sızlaması gerekiyormuş. düzenli masaj esnekliğin artmasını sağlıyormuş onun için önemliymiş.
Bağdaş kurmakda o bölgedeki kemiklerin yapısı için önemli sanırım canım 1-2 de egzersiz gösterdiler. Hepsini yapın dediler. 34den sonra deniycem bakalım yapabildiklerimi.
Hiçbir işe yarayacağımı düşünmüyorum canım ben onun yerine daha iyi bir marka yada eczaneden alabilirsin yada doğal yağlarHanımlar avonun bu catlak görünümnu 4 haftada düzgunleşdırmeye başlıyan kremini kulanan yada doğum sonrası kulanmayı düşünen varmi sipariş vermek isdiyorum ama boşu boşunada işe yaramıycaksa para vermek isdemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
İyi oldu söylediğin canım benim daha 2 haftam var ama randevum sabahtı karnımı güzelce doyurayımda gideyimNst'ye girme dönemi geldi artık arkadaşlar hepimize hayırlı olsun :) en az 15 en fazla 30 dk sürüyor ama çoğunlukla 20 dk , benim ilk hamileliğimde hep 20dk olmuştu , bu arada mutlaka tok karnına gidin yoksa bebek kipirdamiyor o zaman da git cikolata ye tatlı meyve suyu falan iç de gel diyorlar ikinci defa tekrardan girmek zorunda kalırsınız
Tam 32 de mi rapor almaya gidiceksiniz benim doktorum bir şey demedi bende randevuyu 32+2 ye aldım haftasonu diye. Haftaya arıcam doktorumu inşallah tam 32de gel demez haftaiçi eşimin izin alması zor oluyor daamin inşallahbenim ay sonunda tekrar gidip çalışabilir raporu almam lazım zaten ,seninle randevu zamanlarımız aynıymış o zaman :)
Canim senin normal miydi sezeryan mı?
Kuzum benimki sezeryan olacak
Genelde beklenen doğum tarihinden 10 gün önce alınıyor
Eğer risk varsa daha da erken alabiliyorlar
Normalde 1 temmuz demiştik şimdi baktık pazar a geliyor o zaman 2 temmuz olur bir risk olusmazsa demşti
Oo sana daha az kalmış canım ne güzel hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah zaman çabuk geçiyor bir bakmışsınız burda emzirme gaz konularını konuşuyoruz:)Banada doktorum 23 haziranda aliriz çocuğu demisti hayirlisi artık.
Amin inşallah canım hep güzel haberler alalım :)Oh maşallah ne güzel haberler böyle darısı başımıza :)) ♡♡♡♡♡
O zaman sana da 28 haziran gibi bir tarih verir canım az kaldi bayağıTahmini doğum zamanı canım sata göre.
Benimkininde sezaryan olma ihtimali bar
Bakalım bu ay gitmefim daha
Ayy çok güzel canım bayıldım ♡Kızlar kolonya sisemiz nasıl olmuş :)
Yardimcin yokmu canım tabi sen Yapma Biz boyleysek sen daha agirsindir kendini yormaTek hazır olan şey hastane çantalarımız. Eve döndüğümüzde bebekleri yatıracak yatak bile hazır değil. Ben pek ayakta duramıyorum artık çok ağırlaştım iş yapmamaya çalışıyorum cumartesi yataklarını hazırlarsam iyi olacak.
Bana normalde 30 dedi hemsire, sen ikizsin 15 er dak. Dedi bende ondan duydum.Aaa 30 dk mi belki ikiz diye öyle sürüyor canım
Bana 15 20 dk dedi
20 dk kaldım
Yok maalesef arada kayinvalidem geliyor yemek getiriyor evi süpürüyor ama genelde yalnızım evde. Cumt. Eşim izinli onunla yapıyoruz herşeyi. Ben çok ağırlaştım cidden görümcem 40 haftalıkken benim gibiydi ben 2 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorum.Yardimcin yokmu canım tabi sen Yapma Biz boyleysek sen daha agirsindir kendini yorma
Bende şişlik yok canimValla iple çekiyorum .. kasıklarımda da arada baskı oluyor çok ayakta kalınca, sizde de oluyor mu?
Her şey bir yana el parmaklarım şiş şiş tırnaklarımı uzatmıyorum kestiğim için kenardan batıyorlar, bir şey açıp kapamak , klavye kullanmak eziyet.
Osteocare ben günde iki kez kullanıyorum hiç kasılma olmuyor krampta olmadı bende, belkide bu ilaç sayesindedir.Ben kasılmaları doktoruma geçen hafta sordum bir yere toplanıp orayı şişiriyor cnm yanıyor dedim bana osteocare diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum. Birde ben yürüyünce kasıkta değilde karnında ağrı hissediyorum zaten dışarı mümkünse çıkmıyorum.
Başından beri hem omega hemde elevit kullanıyorum ben ocean omega3 kullanıyorum.Kızlar aranızda omega kullananlar vardı. Doktorum bana imom omega verdi. İçeriğinde vitaminler mineraller folik asit vs var. Aynı zamanda decavit de kullanıyorum. Sizce ikisini aynı anda kullanmak sıkıntı oluşturur mu? Doktorum elindeki decavit bitince tekrar kullanmana gerek yok dedi ama 45 günlük daha decavit var elimde. Sıkıntı oluşturur mu düşüncesiyle omegayı kullanmaya başlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?