- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.141
Allah kolaylik versin canımY
Yok maalesef arada kayinvalidem geliyor yemek getiriyor evi süpürüyor ama genelde yalnızım evde. Cumt. Eşim izinli onunla yapıyoruz herşeyi. Ben çok ağırlaştım cidden görümcem 40 haftalıkken benim gibiydi ben 2 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Tam 32 de mi rapor almaya gidiceksiniz benim doktorum bir şey demedi bende randevuyu 32+2 ye aldım haftasonu diye. Haftaya arıcam doktorumu inşallah tam 32de gel demez haftaiçi eşimin izin alması zor oluyor da
Bana gecen gittgmde yarin icin gelmemi soylemisti tam 32 oluo rapor vercek. Ama illa tam 32 demi gitmek lazm bilmiyorum. Hatta muayene olmicam ona daha var sadecw rapor vericek hemsireme ugra versn demistiTam 32 de mi rapor almaya gidiceksiniz benim doktorum bir şey demedi bende randevuyu 32+2 ye aldım haftasonu diye. Haftaya arıcam doktorumu inşallah tam 32de gel demez haftaiçi eşimin izin alması zor oluyor da
Oo sana daha az kalmış canım ne güzel hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah zaman çabuk geçiyor bir bakmışsınız burda emzirme gaz konularını konuşuyoruz:)
Amin inşallah canım hep güzel haberler alalım :)
O zaman sana da 28 haziran gibi bir tarih verir canım az kaldi bayağı
Bu gidişinde sorabilirsin doktora
Bana kesin değil dedi bir dahakine 34 haftalık olacam o zaman kesinleşir herhalde son kontroller hayırlısıyla tamamlarız inşallah
, İnan bilmiyorum Eğer o kadar erken bir tarih olursa nasıl yetişeceğim şu an bile bayağı ağırlaştım. Sabahtan beri oturup not çıkarıyorum haftaya sınavım var acayip ağrıyor Her yerim biraz uzanayım dedim ama Hala ağrım varOo sana daha az kalmış canım ne güzel hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah zaman çabuk geçiyor bir bakmışsınız burda emzirme gaz konularını konuşuyoruz:)
Bana kesin değil dedi bir dahakine 34 haftalık olacam o zaman kesinleşir herhalde son kontroller hayırlısıyla tamamlarız inşallah
Tam 32 de mi rapor almaya gidiceksiniz benim doktorum bir şey demedi bende randevuyu 32+2 ye aldım haftasonu diye. Haftaya arıcam doktorumu inşallah tam 32de gel demez haftaiçi eşimin izin alması zor oluyor da
Arastirmak lazim ben gittigim guzellik merkezine danisacagim .Buz lazerden cok memnun kaldim .4 seansim var .Onlar icin gidince catlak tedavisini de sorarim.Lazer düşünüyorum bende. Ne kadar etkili olur acaba
Ben kullaniyorum ama ayni degil ocean decavitle aliyorum en bastan beri .Kızlar aranızda omega kullananlar vardı. Doktorum bana imom omega verdi. İçeriğinde vitaminler mineraller folik asit vs var. Aynı zamanda decavit de kullanıyorum. Sizce ikisini aynı anda kullanmak sıkıntı oluşturur mu? Doktorum elindeki decavit bitince tekrar kullanmana gerek yok dedi ama 45 günlük daha decavit var elimde. Sıkıntı oluşturur mu düşüncesiyle omegayı kullanmaya başlamadım.
Ozaman sadece 32yi geçirmememiz gerekiyor heraldeyok canım 32 bitmiş oluyor 32+3 de gitmiş olacağım
Bana hiç bir şeyde söylemedi raporu ne zaman vericeksiniz demiştim 32 de vercem dedi mayıs sonuna denk geliyor dedi randevuyu şu zamana al falanda demedi bende 1 ay sonrasına aldım hem muayene için hemde rapor için ozamanda 32+2 oluyorum bakalım bir şey olmaz heralde yaBana gecen gittgmde yarin icin gelmemi soylemisti tam 32 oluo rapor vercek. Ama illa tam 32 demi gitmek lazm bilmiyorum. Hatta muayene olmicam ona daha var sadecw rapor vericek hemsireme ugra versn demisti
Ozaman tam 32 de almamız gerekmiyor Yine günleri kaçırmamış oluyor zaten iyi oldu ikinciyide 37+2 de alıcaz ozamancanım ben bu hafta pzt gittim.. gittiğimde 32+2 idi bugünden itibaren 5 hafta say sonra gel aynı gün çalışamaz al dedi
Ozaman sadece 32yi geçirmememiz gerekiyor heralde
Bana hiç bir şeyde söylemedi raporu ne zaman vericeksiniz demiştim 32 de vercem dedi mayıs sonuna denk geliyor dedi randevuyu şu zamana al falanda demedi bende 1 ay sonrasına aldım hem muayene için hemde rapor için ozamanda 32+2 oluyorum bakalım bir şey olmaz heralde ya
Ozaman tam 32 de almamız gerekmiyor Yine günleri kaçırmamış oluyor zaten iyi oldu ikinciyide 37+2 de alıcaz ozaman
Demek ki değişiyor canım ya olsun fazlası da bişey olmaz ne güzel minnak kalp atışlarını duyuyoruz ☺ :)Bana normalde 30 dedi hemsire, sen ikizsin 15 er dak. Dedi bende ondan duydum.
Sınavlar ne zaman bitiyor canım, İnan bilmiyorum Eğer o kadar erken bir tarih olursa nasıl yetişeceğim şu an bile bayağı ağırlaştım. Sabahtan beri oturup not çıkarıyorum haftaya sınavım var acayip ağrıyor Her yerim biraz uzanayım dedim ama Hala ağrım var
Faydasını gördün mü peki canım? Etken maddesi ne acaba magnezyum filan mı?
Dışarıya ben de çıkmıyorum 2 gündür.. hele bugün hava 31 derece hissediliyor burada.
Evet cnm faydasını görüyorum daha yeni başladım içmeye zaten doktorum doguma kadar kullan dedi muhtemelen 1 kutu daha alirim. Içeriği kalsiyum magnezyum vitamin d3 ama ssk karşılamıyor ilacı cnm bilgin olsun sen yinede doktoruna sor bu ilacı verirse kullan.
Amiinnnnn inşallah. Ne kadar ileri hafta o kadar iyi inşallah çok uzamaz canım
Hayırlısıyla hepimiz bebislerimize kavuşalım.Oo sana daha az kalmış canım ne güzel hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah zaman çabuk geçiyor bir bakmışsınız burda emzirme gaz konularını konuşuyoruz:)
Evet cnm ilaç çok iyi ben günde 1 kez kullanıyorum senin ikiz gebelik ya ondan 2 defa kullandirtmistir. Doguma kadar kullanıcam işte ama ilaç iyi geldi bana.Osteocare ben günde iki kez kullanıyorum hiç kasılma olmuyor krampta olmadı bende, belkide bu ilaç sayesindedir.
2 hafta sonra bitiyorDemek ki değişiyor canım ya olsun fazlası da bişey olmaz ne güzel minnak kalp atışlarını duyuyoruz ☺ :)
Sınavlar ne zaman bitiyor canım
Tarihi sen de belirleyebilirsin eğer risk yoksa 40.haftaya kadar bekleme hakkın var zaten ama sürekli takipte olursun yine
Muhasebeci olarak söyliyim size 32den önce alınması iyi olmuyor bebek geç gelirse sgk aradaki zamanı soruyor geç almanın bir zararı yok 32+2 33+2 farketmez yani 8 hafta olmadan doğum olursa o doğum sonrasına ekleniyor. Ben henüz almadım mesela haftaya alacağım. 33+2 fln olacak aldığım tarih tam 32 olması gerekmiyor yani
Buz lazer ne oluyor ? Hamileyken gitmiyosun dimi doğumdan sonra tüy ve çatlak için komple gitmek istiyorum bende.Arastirmak lazim ben gittigim guzellik merkezine danisacagim .Buz lazerden cok memnun kaldim .4 seansim var .Onlar icin gidince catlak tedavisini de sorarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?