2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylik versin canım

Tam 32 de mi rapor almaya gidiceksiniz benim doktorum bir şey demedi bende randevuyu 32+2 ye aldım haftasonu diye. Haftaya arıcam doktorumu inşallah tam 32de gel demez haftaiçi eşimin izin alması zor oluyor da

yok canım 32 bitmiş oluyor 32+3 de gitmiş olacağım

Göğüslerim acayip sızlıyor lansinoh kullanıyorum banamısın demiyor sıcak tutunca biraz rahatlıyor şimdi böyleyse emzirmeye başlayınca ne olacak

Tam 32 de mi rapor almaya gidiceksiniz benim doktorum bir şey demedi bende randevuyu 32+2 ye aldım haftasonu diye. Haftaya arıcam doktorumu inşallah tam 32de gel demez haftaiçi eşimin izin alması zor oluyor da
Bana gecen gittgmde yarin icin gelmemi soylemisti tam 32 oluo rapor vercek. Ama illa tam 32 demi gitmek lazm bilmiyorum. Hatta muayene olmicam ona daha var sadecw rapor vericek hemsireme ugra versn demisti

, İnan bilmiyorum Eğer o kadar erken bir tarih olursa nasıl yetişeceğim şu an bile bayağı ağırlaştım. Sabahtan beri oturup not çıkarıyorum haftaya sınavım var acayip ağrıyor Her yerim biraz uzanayım dedim ama Hala ağrım var

canım ben bu hafta pzt gittim.. gittiğimde 32+2 idi bugünden itibaren 5 hafta say sonra gel aynı gün çalışamaz al dedi

Ben kullaniyorum ama ayni degil ocean decavitle aliyorum en bastan beri .

yok canım 32 bitmiş oluyor 32+3 de gitmiş olacağım
Ozaman sadece 32yi geçirmememiz gerekiyor heralde
Bana gecen gittgmde yarin icin gelmemi soylemisti tam 32 oluo rapor vercek. Ama illa tam 32 demi gitmek lazm bilmiyorum. Hatta muayene olmicam ona daha var sadecw rapor vericek hemsireme ugra versn demisti
Bana hiç bir şeyde söylemedi raporu ne zaman vericeksiniz demiştim 32 de vercem dedi mayıs sonuna denk geliyor dedi randevuyu şu zamana al falanda demedi bende 1 ay sonrasına aldım hem muayene için hemde rapor için ozamanda 32+2 oluyorum bakalım bir şey olmaz heralde ya
canım ben bu hafta pzt gittim.. gittiğimde 32+2 idi bugünden itibaren 5 hafta say sonra gel aynı gün çalışamaz al dedi
Ozaman tam 32 de almamız gerekmiyor Yine günleri kaçırmamış oluyor zaten iyi oldu ikinciyide 37+2 de alıcaz ozaman

Canım Kanunen 32. haftayı doldurduktan sonra çalışabileceğini raporla belgelemeden çalışmaya devam edemezsin. O yüzden tam 32+0 'da gidip rapor alıyoruz. Ama haftasonuna denk gelirse pazartesi gidip rapor alabilirsin 1-2 gün gecikme sorun olmaz sanırım

Bana normalde 30 dedi hemsire, sen ikizsin 15 er dak. Dedi bende ondan duydum.
Demek ki değişiyor canım ya olsun fazlası da bişey olmaz ne güzel minnak kalp atışlarını duyuyoruz ☺ :)
Sınavlar ne zaman bitiyor canım
Tarihi sen de belirleyebilirsin eğer risk yoksa 40.haftaya kadar bekleme hakkın var zaten ama sürekli takipte olursun yine

Muhasebeci olarak söyliyim size 32den önce alınması iyi olmuyor bebek geç gelirse sgk aradaki zamanı soruyor geç almanın bir zararı yok 32+2 33+2 farketmez yani 8 hafta olmadan doğum olursa o doğum sonrasına ekleniyor. Ben henüz almadım mesela haftaya alacağım. 33+2 fln olacak aldığım tarih tam 32 olması gerekmiyor yani

Hayırlısıyla hepimiz bebislerimize kavuşalım.

2 hafta sonra bitiyor
Mayısın sonuna kadar sınava girip cikicam

Canım çalışanlar doğum parasını ne zaman alabiliyor biliyor musun.
Birde kendilerinin mi başvurması gerekiyor.

Arastirmak lazim ben gittigim guzellik merkezine danisacagim .Buz lazerden cok memnun kaldim .4 seansim var .Onlar icin gidince catlak tedavisini de sorarim.
Buz lazer ne oluyor ? Hamileyken gitmiyosun dimi doğumdan sonra tüy ve çatlak için komple gitmek istiyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…