2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ekmek aslanın ağzından midesine indi. herkes patronlara katlanmak zorunda kalıyor işte. bir ayrılsalar iş bulamayız korkusu var ki haklılar zor zamanlardan geçiyoruz.

Yan yatış yastığı çok iyi oluyor enazindan bebekte aklın kalmiyor kusarmi Allah korusun birsey olurmu diye ama yan yatınca hiçbiri olmuyor
Bugün bende baktım yan yatış yastıklarınada alsam mı diye illa gerekli mi canım arkasına normal bir yastık koysak çok mu fark eder ki

Canım ben aldım kısa sürede geldi siyah hem sırtta hemde elde taşımalı burda sordum çok palıydı 80 e aldım çok beyendim korkarak sipariş verdim ama gelince çok sevindim

Kizlar dun bos bir sinifta ekmek arasi yedim .Ama kendimi yaramazlik yapmis cocuk gibi hissettim .Şimdi de yiyip ciktim evden .Insallah acikmam .Evde olanlar cook şanslısınız kıskanıyorum sizi .

Gunaydiin. Ben de tel actim rapor icin gelmene gerek yok demisti dr. Senin kontrolun de mi vardi?
Kontrolum yoktu canm sadece raporu almaya gittim ama sorun degil evime yakın zaten
Maşallah size hadi güzel haberlerini bekliyoruz ☺☺

Günaydın canm güzel haberlerini bekliyoruz ☺
Aldm canm artk son düzluge girmis gibi hissettm kendimi raporuda alinca :)
Çalışan kızlar bizim tatilin içine bayram giriyor ya o da iznimizden mi sayılcak yoksa düşülcek mi
Benm ramzan bayrami denk gelmio. Ama dedign gibi kurban bayrami hepimizinkine denk gelicek ve bence bizim iznin icinde sayilicak keske sayilmasa ama bana sayilir gibi gelio

Ay sorma canım ya biz daha bunaliyoruz normal insanlardan bu son ay bi gecsede gerçi sonrada lohusa teri olur
Aynen canim bakalım haziranın hepsini cekeecez daha
Emzirirken de normal insanlara nazaran 2 kat sicakliyor insan
Ben sıcağı normalde de hiç sevmem yaz gelince içim kararır hep terlemekten de nefret ederim

Şükür kuzum iyiymiş yine önden önden gidiyor 1970 gr olmuş ve artık 2 haftada bir gelecekmişiz ayın 26sında çalışabilir raporu almaya geleceğim inşallah 34ten sonra nstye bağlıyorlarmış
Masallah canim Boyu ne kadardı canım seninle aynı haftadayken benimkinin de kilosu aynı kadardı da :)

Tam da öyle zaten canım son düzlüğe girdik artık
Mayıs ayı bitti sayılır haziran da öyle ya da böyle geçer işte haziran sonu doğumlar başlar zaten ☺onların heyecanını yaşarken hiç bişey anlamadan bir bakmışız biz de doğum a gidiyoruz hayırlısıyla

D deha senşnde mi aynı tarihe kadar bir de ben okul idaresine verdim onların yapacağı işlem ne acaba bilen var mı

Bugün bende baktım yan yatış yastıklarınada alsam mı diye illa gerekli mi canım arkasına normal bir yastık koysak çok mu fark eder ki
Tabi canım yastikta koyabilirsin ince uzun ya tüm sırtını kaplıyor ama yinede çok elzem değil yastikta olur tabi tercih meselesi :)

Bebeğinin kilosu iyiyse böyle anormalliği can kurban canım valla ne güzel :)
Son gittiğimde iyiydi canım öndem gidiyor hatta bakalım pazartesi bi daha gidicem inşallah iyidir :)
Ben de kilo vermişim 1.5 kilo hem de ödem mi diye düşünmeye başladım
Bende ödem mi diye düşündüm ama yol değil yüzük hala parmağımı sıkıyor ayaklabımda aynı şekilde, bide ödem gitse daha da vericez demek ki

Kizlar dun bos bir sinifta ekmek arasi yedim .Ama kendimi yaramazlik yapmis cocuk gibi hissettim .Şimdi de yiyip ciktim evden .Insallah acikmam .Evde olanlar cook şanslısınız kıskanıyorum sizi .
Canim sen yesende problem değil sonuçta hamile olduğun belli oluyor biliniyor ama yinede saygı göstermek lazım dışarıda rahat rahat yiyenlere kızıyorum
ben dün kahvaltı yaptım aksama kadar yemiyim iftarı zevkle hazirliyim dedim 4 te içim geçti oruç tutamazmisim yani acaba tutsammi diyordum ama

Merhaba anneler. Kontrolümüz vardı nst olayımız başladı ben nedense çok sıkılıyorum o alet takılıyken aklınızda bulunsun mutlaka tok karnına gidin. Ilk nst'mi dr beğenmedi kalp atışı düşmüş dedi çikolata yedim tekrar girdim düzene girmişti çok şükür. Demekki hic aç kalmamak gerek. Masallah gününden önde gidiyoruz toplamda 10 kg almışım. Bu arada geçen kontrolde ters duran paşam dönmüş :) sezeryan olacağım gerçi. Demekki tuvalet ziyaretlerimin sıklığı bundanmıs

ekmek aslanın ağzından midesine indi. herkes patronlara katlanmak zorunda kalıyor işte. bir ayrılsalar iş bulamayız korkusu var ki haklılar zor zamanlardan geçiyoruz.
Aynen öyle canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Özelde olanlarada vicdanlı patronlar nasip etsin gerçi kaldı mı öyle insan bilemiyorum benim patronum çok düşüncesiz geçen sene 1 ay izin kullanmadan çalıştım ne fazla ücretini gördüm ne de ek izin söyleyincede hep geçiştirdi.

Banada öyle geliyor canım ama resmi tatil sonuçta doğru olanı sayılmaması gerektiği bence. Az da değil 5 gün

Tabi canım yastikta koyabilirsin ince uzun ya tüm sırtını kaplıyor ama yinede çok elzem değil yastikta olur tabi tercih meselesi :)
Çok fark etmiyorsa almayayım ozaman canım gerçi bnde pek pimpirikliyimdir yan yastığı olsa bile kalkar kalkar bakarım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…