- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.301
Ay sorma canım ya biz daha bunaliyoruz normal insanlardan bu son ay bi gecsede gerçi sonrada lohusa teri olurÇok sıcak havalar çok bunaltıcı
hakikaten yaaa kafayı yicem oturduğum yerde terliyorum ki serin bir yerdeyim yaniAy sorma canım ya biz daha bunaliyoruz normal insanlardan bu son ay bi gecsede gerçi sonrada lohusa teri olur
Kurban bayramı için dedim canım doğum iznimize denk geliyor ya 5 gün birde haftaiçi ya o günlerde bizim kendi iznimizden mi sayılır acaba
Aynen canım kurban için dedim bende benimde ramazana denk gelmiyor temmuz başında alıcam bnde çalışamaz raporunu. Kurbanın mecburu izin içinde sayılması kötü olur ya az da değil 5 gün. Sayılmasa işe başlayacağımız tarih 5 gün atardı ne güzel
Aynen canım öyle Allah kolaylığını verir sağsalim kucağına al da bebeğini elbet çaresi bulunur. Ne güzel canım valla bende hemen iş bulabilsem bırakcam işi 1 yaşına kadar kendim büyütücem ama malesef işte kolay bulunmuyor ne kadar elinde mesleğinde olsa bakalım patronun vicdanına kaldım artık
Bugün bende baktım yan yatış yastıklarınada alsam mı diye illa gerekli mi canım arkasına normal bir yastık koysak çok mu fark eder kiYan yatış yastığı çok iyi oluyor enazindan bebekte aklın kalmiyor kusarmi Allah korusun birsey olurmu diye ama yan yatınca hiçbiri olmuyor
Kızlar AliExpress ten ürün alanlar kimler bende çanta almak istiyorum ama bazı modellerin yorumlarına ve resimlerine baktım bazı çantaların dikişleri yamuk yumuk alakası olmayan renkte iple dikilmiş kimisinin iç kumaşı yırtık sökük tedirginim açıkçası alanlar siz memnun musunuz
Kontrolum yoktu canm sadece raporu almaya gittim ama sorun degil evime yakın zatenGunaydiin. Ben de tel actim rapor icin gelmene gerek yok demisti dr. Senin kontrolun de mi vardi?
Aldm canm artk son düzluge girmis gibi hissettm kendimi raporuda alinca :)Maşallah size hadi güzel haberlerini bekliyoruz ☺☺
Günaydın canm güzel haberlerini bekliyoruz ☺
Benm ramzan bayrami denk gelmio. Ama dedign gibi kurban bayrami hepimizinkine denk gelicek ve bence bizim iznin icinde sayilicak keske sayilmasa ama bana sayilir gibi gelioÇalışan kızlar bizim tatilin içine bayram giriyor ya o da iznimizden mi sayılcak yoksa düşülcek mi
kuzum sen iki canlısın kim ne diyebilir ki sana neden gizli saklı yiyorsunKizlar dun bos bir sinifta ekmek arasi yedim .Ama kendimi yaramazlik yapmis cocuk gibi hissettim .Şimdi de yiyip ciktim evden .Insallah acikmam .Evde olanlar cook şanslısınız kıskanıyorum sizi .
Aynen canim bakalım haziranın hepsini cekeecez dahaAy sorma canım ya biz daha bunaliyoruz normal insanlardan bu son ay bi gecsede gerçi sonrada lohusa teri olur
Ben de kilo vermişim 1.5 kilo hem de ödem mi diye düşünmeye başladımHepiniz kilo alıyorsunuz ben 1 kilo vermişim kızlar anormallik var bende
Masallah canimŞükür kuzum iyiymiş yine önden önden gidiyor 1970 gr olmuş ve artık 2 haftada bir gelecekmişiz ayın 26sında çalışabilir raporu almaya geleceğim inşallah 34ten sonra nstye bağlıyorlarmış
Tam da öyle zaten canım son düzlüğe girdik artıkKontrolum yoktu canm sadece raporu almaya gittim ama sorun degil evime yakın zaten
Aldm canm artk son düzluge girmis gibi hissettm kendimi raporuda alinca :)
Benm ramzan bayrami denk gelmio. Ama dedign gibi kurban bayrami hepimizinkine denk gelicek ve bence bizim iznin icinde sayilicak keske sayilmasa ama bana sayilir gibi gelio
D deha senşnde mi aynı tarihe kadar bir de ben okul idaresine verdim onların yapacağı işlem ne acaba bilen var mıKontrolum yoktu canm sadece raporu almaya gittim ama sorun degil evime yakın zaten
Benm ramzan bayrami denk gelmio. Ama dedign gibi kurban bayrami hepimizinkine denk gelicek ve bence bizim iznin icinde sayilicak keske sayilmasa ama bana sayilir gibi gelio
Tabi canım yastikta koyabilirsin ince uzun ya tüm sırtını kaplıyor ama yinede çok elzem değil yastikta olur tabi tercih meselesi :)Bugün bende baktım yan yatış yastıklarınada alsam mı diye illa gerekli mi canım arkasına normal bir yastık koysak çok mu fark eder ki
Son gittiğimde iyiydi canım öndem gidiyor hatta bakalım pazartesi bi daha gidicem inşallah iyidir :)Bebeğinin kilosu iyiyse böyle anormalliği can kurban canım valla ne güzel :)
Bende ödem mi diye düşündüm ama yol değil yüzük hala parmağımı sıkıyor ayaklabımda aynı şekilde, bide ödem gitse daha da vericez demek kiBen de kilo vermişim 1.5 kilo hem de ödem mi diye düşünmeye başladım
Canim sen yesende problem değil sonuçta hamile olduğun belli oluyor biliniyorKizlar dun bos bir sinifta ekmek arasi yedim .Ama kendimi yaramazlik yapmis cocuk gibi hissettim .Şimdi de yiyip ciktim evden .Insallah acikmam .Evde olanlar cook şanslısınız kıskanıyorum sizi .
Aynen öyle canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Özelde olanlarada vicdanlı patronlar nasip etsin gerçi kaldı mı öyle insan bilemiyorum benim patronum çok düşüncesiz geçen sene 1 ay izin kullanmadan çalıştım ne fazla ücretini gördüm ne de ek izin söyleyincede hep geçiştirdi.ekmek aslanın ağzından midesine indi. herkes patronlara katlanmak zorunda kalıyor işte. bir ayrılsalar iş bulamayız korkusu var ki haklılar zor zamanlardan geçiyoruz.
Banada öyle geliyor canım ama resmi tatil sonuçta doğru olanı sayılmaması gerektiği bence. Az da değil 5 günKontrolum yoktu canm sadece raporu almaya gittim ama sorun degil evime yakın zaten
Çok fark etmiyorsa almayayım ozaman canım gerçi bnde pek pimpirikliyimdir yan yastığı olsa bile kalkar kalkar bakarım kesinTabi canım yastikta koyabilirsin ince uzun ya tüm sırtını kaplıyor ama yinede çok elzem değil yastikta olur tabi tercih meselesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?