2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı hamile kaldığımı öğrendiğim an kestim kafada bitirmek lazım ama kocalar kafaya takınca daha çok içiyor :)
Diyorum ki bende kac yıl içtim bak bıraktım sende deneyebilirsin. Bana diyo ki ben seviyorum sigara içmeyi ayy güler misin ağlar mısın ? Bide gecen gun su sigara biraktirma hatti varya orayi aradi yarim saat telde konustu kadin kafanizda tarih belirleyin o tarihte birakin diyor simdi buda 11 mayis dedi neyse o gün geldi çattı baktım sigara içiyor dedim ki bugün ayın kaçı 11i ee hani bırakıyordun adam güldü geçti yaa :)) ay sinirim bozuldu bak yine

Günaydın kızlar,
Dün bu yan yatış yastığını aldım ön yastığı gaz için kiraz çekirdekli. Dün trt de ayşe öner vardı yine bu yastığın konusu geçince alayım ddm. Dün 3 makina daha çamaşır yıkadım oğluşumun balkona serdim.bütün komşularım beni aradı yeriz onun kıyafetlerini diye:)
Birde kızlar sağ topuğumda beze gibi birşey çıkmış üzerine basarsam ağrıyor siz de var mı hiç böyle birşey?

Bence bırak içsin sen kendini strese sokmaktan başka bişey yapmıyorsun gibi duruyor çünkü kafada bitirmeden bırakılmayacak bişey arada Bi hatırlatma yap içmesen iyi olur diye o yeter :)

Başın sağolsun canım okumuştum ama unutmuşum kusura bakma en azından büro senin canım belki esnek olabilirsin muhasebe işinde de pek esneklik olmaz ama bende patronun ağzına bakıyorum işte 2 ay ücretsiz izin alabilmek için

Çalışan kızlar bizim tatilin içine bayram giriyor ya o da iznimizden mi sayılcak yoksa düşülcek mi

Sağol canım. Bir şekilde ayarlayacağım artık. Allah verir bir kolaylık. Bi 10 15 gün idare etsem sonra bebeği de alıp gelirim büroya diyorum bakcaz bakalım hele bi hayırlısıyla doğuralım. Birinin yanında çalışmak çok zor ben 13 yıldır babamla çalışıyorum. Hiç patron görmedim yani. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun.

Çalışan kızlar bizim tatilin içine bayram giriyor ya o da iznimizden mi sayılcak yoksa düşülcek mi
kuzu dediğini tam olarak anlamadım ama... ben 18 Haziran'da hastaneden çalışamaz raporu alacağım yani bayramdan sonra.. bayram zaten haftasonuna geldiği için pek bi zararı olmuyor diye düşünüyorum

kuzu dediğini tam olarak anlamadım ama... ben 18 Haziran'da hastaneden çalışamaz raporu alacağım yani bayramdan sonra.. bayram zaten haftasonuna geldiği için pek bi zararı olmuyor diye düşünüyorum
Kurban bayramı için dedim canım doğum iznimize denk geliyor ya 5 gün birde haftaiçi ya o günlerde bizim kendi iznimizden mi sayılır acaba
ramazan bayramında sonra çıkacağım izne ona denk gelmiyor ama kurbana denk geliyor sanırım oda mecbur iznin içinde olacak heralde
Aynen canım kurban için dedim bende benimde ramazana denk gelmiyor temmuz başında alıcam bnde çalışamaz raporunu. Kurbanın mecburu izin içinde sayılması kötü olur ya az da değil 5 gün. Sayılmasa işe başlayacağımız tarih 5 gün atardı ne güzel
Aynen canım öyle Allah kolaylığını verir sağsalim kucağına al da bebeğini elbet çaresi bulunur. Ne güzel canım valla bende hemen iş bulabilsem bırakcam işi 1 yaşına kadar kendim büyütücem ama malesef işte kolay bulunmuyor ne kadar elinde mesleğinde olsa bakalım patronun vicdanına kaldım artık

ben hemen sorayım kuzu bizimkilere... kurban bayramı aklımın ucuna gelmedi hiç :)

Yan yatış yastığı çok iyi oluyor enazindan bebekte aklın kalmiyor kusarmi Allah korusun birsey olurmu diye ama yan yatınca hiçbiri olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…