2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

seninle zamanlarımız aynı sayılır dr sezeryan için zaman vermedimi sana ? bu arada benimde wc gidişlerim sıklaştı bakalım pzts gidicem bi ne diyecek dr :))

İyi patronlarda var elbet gördüklerim ettiklerim ama herhalde bir elin parmağını geçmez sayıları. Bir gün işçim olursa ben iyi bir patron olacağım :) :) :)

Maşallah canım ozaman hiç üzülme kilo veriyorum diye:)

İyi patronlarda var elbet gördüklerim ettiklerim ama herhalde bir elin parmağını geçmez sayıları. Bir gün işçim olursa ben iyi bir patron olacağım :) :) :)
Arada çıkıyorlar işte canım azda olsa numune olarak kalsın onlarda :) bencede öyle ol :) en azından çalışanın zevkle işe gelir işini yaparken zevk alır çalışmak için çalışmaz yani

kuzum sen iki canlısın kim ne diyebilir ki sana neden gizli saklı yiyorsun

Saygisizlik olmasin diye zorluyorum kendimi.Aslinda cocuklar beslenme yapiyor o saatte yiyebilirim ama yanimdaki hoca cikmiyor anormal bisey oldu.

Arada çıkıyorlar işte canım azda olsa numune olarak kalsın onlarda :) bencede öyle ol :) en azından çalışanın zevkle işe gelir işini yaparken zevk alır çalışmak için çalışmaz yani

İnsanın önce vicdanı olacak bütün iş ordan geçiyor bence.

Kizlar dun bos bir sinifta ekmek arasi yedim .Ama kendimi yaramazlik yapmis cocuk gibi hissettim .Şimdi de yiyip ciktim evden .Insallah acikmam .Evde olanlar cook şanslısınız kıskanıyorum sizi .
Canim sen hamilesin kimse kusuruna bakmaz çok kasma kendini ya
Ben de sizi kıskanıyorum ya keşke çalışıyor olsam evde çok bunalıyorum hep iş hep koşturmaca

Maşallah canım
Eğer çok sıkılıyor isen telefonu geçir seninle o şekilde vakit daha çabuk geçiyor
Doktor tarih verdi mi sana cnm sezeryan için

Tesetturlu hamisler kiyafet bulabiliomusunuz ben halen tuniklerimi giyyorum bi hamile pantalonu aldim okadar bakiorum alim die ama hic icime sinmior yaaa
Ne güzel canım yaa hâlâ tuniklerinin olmasi. Bende tesettürluyüm ama tuniklerimi giymeyeli birakali çok oldu malesef olmuyolar bende hamilelik aldim 2 tane 2 tanede bol tunik aldim doğumdan sonra da giyerim diye

Tesetturlu hamisler kiyafet bulabiliomusunuz ben halen tuniklerimi giyyorum bi hamile pantalonu aldim okadar bakiorum alim die ama hic icime sinmior yaaa
Bende tesettürlüyüm canm bi kot bide siyah hamile pantalonu aldım üzerine de bi kaç tane salaş tunik aldım önceden de sevdiğim için salaş vardı tuniklerim onlarla idare ediyorum hem rahat oluyo

Kızlar ailesi şehir dışında olanlar özellikle, bayramda memleketinize gitmeyi düşünüyor musunuz? Ben çok istiyorum ama 36 haftalık olucam çok zorlar sanırım burda da kimsemiz yok yapayalnız kalıcam

Kızlar ailesi şehir dışında olanlar özellikle, bayramda memleketinize gitmeyi düşünüyor musunuz? Ben çok istiyorum ama 36 haftalık olucam çok zorlar sanırım burda da kimsemiz yok yapayalnız kalıcam
Canim benm bizim ailelerde uzak bizim tayin durumumuzda var gitsem geri donup burda mi dogururum yoksa memlekette mi dogururum inan hic net biseyim yok allak bullagim bende

Afilim92 ah kuzum edep iste, bende calisirken cocuklarla hizlica yerdim, tutamadigim icin, keske herkes senin gibi olsa, birde mazeretin var yani hamilesin, sokakta bir gorsen insanlari asmislar artik kendilerini, ramazan mi gelmis ne olmus zerre dusunce yok..

Günaydın kızlar ramazan geldi bol bol uyuyorum ohhh :) sahurda yiyip yatmayın kızlra ben ilk günde öyle yaptım sabah midem nası yanıyo çıkardım hepsini. Bugün sadece meyve yedim okadar rahattı ki midem sabah. Bu mide yanmam gittikçe şiddetlaniyo napıcam bilmiyorum zeytini çıkardım hayatımdan artık ve yakan her şeyi

Ne güzel canım yaa hâlâ tuniklerinin olmasi. Bende tesettürluyüm ama tuniklerimi giymeyeli birakali çok oldu malesef olmuyolar bende hamilelik aldim 2 tane 2 tanede bol tunik aldim doğumdan sonra da giyerim diye
Yaaa bende ole uzerime takip cikmalik bise istiorum ama diorum surda bise kalmadi en iyisi almayim ama ayni seyleride giymekten sıkıldim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…