2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

suyum şimdilik iyi tedbir amaçlı iğne yaptiriyor bende pede bakicam bakalim ama akintim var azar azar
O akıntı nasıl bir şey canım tarif edermisin benimde ara ara sarımsı su gibi akıntım oluyo her zaman ve sürekli değil mesela günde bir defa gün aşırı bir defa değişiyo ama öyle normal akıntı değil fakedebiliyorum tedirginimde erken doğum riskim var

canım su gibi kivamsiz

inşallah dikkat edicem canım havuç suyunada basliycam

Kızlar öldüm yaa .O kadar yoruldum ki oglen yemek yemedim ama kalkıp mutfağa biseyler yiyecek halim yok .Daha iftar hazırlayacağım

yaparsn cnm bnm elim hic yatkin drildi ilk defa elime aldm oldu sayilara uydunmu tamamdr ):)
O biraz kafamı karıştırdı çatal iğneyi batırıp durdu aynı delikten ilmek alıyor sanırım bi kaç kez. Annemle öreriz bizde :))) Değişik yani bu oyuncağı gormuştum alanlarda var satanlarda. Uyku arkadası mı oluyormuş neymiş ki bu ?

Kizlar Z Zelichka napiyor, haberiniz varmi, hic giremiyor sanirim ins iyilerdir...
Çok teşekkür ederim canım iyiyim şükür.Ateş'imi de gördük bugün o da iyi şükürler olsun Rabbime.Doktordan iyi haber aldığımız her gün bayram bize. Eşim okula başladığı için her gün gidemiyoruz artık hastaneye bazen ben annemle otobüsle gidip geliyorum.4 gün görebiliyoruz yavrumu.diger günler telefonla bilgi alıyoruz.bugun doğum yapalı tam 1 ay oldu.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Acaba hastane çantasına kaç tane bez koymalıyım? devlet hastanesinde doğum yapacağım hastaneden bez vereceklerini sanmıyorum.

Benimki yan duruyor sanki canım ama bazen alt tarafada baskı hissediyorum dönüyor heralde hep bakalım bende artık doktora gidince görcem pozisyonu. Normal istiyorum ama bakalım bebeğim karar vercek o nasıl gelmek isterse

Ben şuan soluma uzandım oda gobeğimin sağ tarafında oynayıp duruyor ama geceleri sanki alt taraftan çıkacak yani bikini bölgemde bile hissettiğim oluyor :)) dönüp dursun iyi olsunda suyu eşi kendisi

Yaaa azda olsa toparladı mı bebiş kıyamam çok mutlu oldum hep iyi müjdeli haberlerle gel inşallah. Rabbim sağlık sıhhat versin miniğinize♡

Arkadaşlar idrarda glikoz +++ cıktı kendi drum bişey demedi ama sağlık odağındaki dr tahlil sonuclarimi istedi buna bişey demedi mi drun falan dedi sizlerde böyle idrarında glikoz çıkan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…