2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gelsin canım ne olacaktı senin yorulmandan önemli değilya :/ illa yemek yapacağım dersen pratik kolay şeyler yap uğraşma hiç ama bana kalırsa gelsin sen 3 canlısın son haftalarındasın sonuçta..
En kolay yemeği yapacağım etli bezelye ama malzemeyi çıkardım geçtim tv karşısına yattım resmen bir soğan bir patates havuç doğramak fazla geliyor. Benim k.v. çok paralıyor kendini kendi annemden çok yanımdadır yani ondan kıyamıyorum bende bir gün idare edeyim dedim.

Kızlar benim ara ara yoğun kıvamda akıntım geliyor. Bunu normal karşılıyorum ama bir de sulu gelmeye başladı. Normal akıntıdan farklı çamaşırım ıslak oluyor ortasında da beyazlık oluyor süt kesiği gibi diyorlar buna sanırım. Bir kaç haftadır var aslında doktor suyun iyi demişti ama bu kadar sık olmuyordu. Bu durumu yaşayan var mı ıslaklık olunca korkuyorum

süt kesigi gibi gelmesi normal sanırım idrar yolu enfeksiyonun varmiydi

Günlük ped kullanıyorum pek anlayamıyorum ama grbeliğin başından beri çok akıntım oluyor . dr a gittiğmde soracağm herşeyi
benim çok akıntım olmuyordu canım
başından beri akintin varsa normaldir suyu bol bol içelim inşallah bebislerimiz erken dogmasin

Evet canım sönüyor bayağı hatta belli bile olmuyor sıkma canını
buarada benm bebek iyiceeee hareketlendi göbeğimde deprem oluo resmen bazı zamanlar sizlerde durumlar nasıl videoya alıp duruom yakalayabildiğim kadarıyla:))
Maşallah cnm ☺bende de öyle oluyor çok hoşuma gidiyor bazen elini falan dayiyor tutuyorum bırakmak istemiyorum ☺ama tam videoyu açıyorum hareket kesiliyor kapatıyorum tekrar başlıyor hiç yakalayamadım ☺
Maşallah canım
Çok dikkat et kendine inşallah zamanında gelir bebisin
Bol bol dinlenmeye çalış evde çocuk olunca biraz zor oluyor ama fırsatları değerlendirmeye çalış

Pozisyonunu merak ediyorum gerçi doktorum sürekli döner diyordu ama bilemiyorum normal mi yapacaksın sen
Benimki yan duruyor sanki canım ama bazen alt tarafada baskı hissediyorum dönüyor heralde hep bakalım bende artık doktora gidince görcem pozisyonu. Normal istiyorum ama bakalım bebeğim karar vercek o nasıl gelmek isterse

Benim enfeksiyon çıkmıştı canım birde hep akıntım vardı sarıydı ozamanlar fitil verdi doktorum 2 tane birini yaptım şuan sadece beyaz akıntım var geldiği zamanlarada dikkat ettim hep kendimi yorduğum zamanlar ıslaklık içinde tuvaletini kaçırıyor olabilir misin acaba bana doktorum tuvaletini bile kaçırcaksın demişti geçen gün evde tuvalete giderken tutamadım resmen kaçırdım :)

Yok canım ona da dikkat ettim tuvalete gidiyorum iki dk sonra islaklik oluyor bazen kaçırmış olamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…