2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şuan soluma uzandım oda gobeğimin sağ tarafında oynayıp duruyor ama geceleri sanki alt taraftan çıkacak yani bikini bölgemde bile hissettiğim oluyor :)) dönüp dursun iyi olsunda suyu eşi kendisi
Sola dopru yattığımda benimde öyle canım hep sağda hissediyom dalgalar oluşturuyor :) birde sırt üstü yatınca çok hareket ediyo rahatsız oluyo ben otururken hissediyorum genelde çıkcak gibi oluşunu yada yürürken ay amin canım valla. Bugün pek bir hareketsiz pazartesi sendromunda heralde

Herkese merhaba bugün saat 10:00 beri hastanedeyim kizim için geldik 2 gündü ishaldi sabahta 37,5 ateşi olunca hastaneye getirdik, kan aldılar serum takdılar ağlamakdan bütün yüzü şişti şimdi iyi ama bu gece hastanede kalıcaz ve beni hastane mahf eti hasta gibiyim.

Maşallah Ateş bebeğe her gün daha iyi olacak inşallah. Dr.lar ne kadar daha kalır diyorlar yani hiç birşey söylediler mi?

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir. Sende hastanede çok yorulacaksın, Allah kolaylık versin.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Acaba hastane çantasına kaç tane bez koymalıyım? devlet hastanesinde doğum yapacağım hastaneden bez vereceklerini sanmıyorum.
Ben bez en fazla 2 tane koyucam hastanenin kendi veriyor, ama sen 20 den az koyma kac gün kalıcaksın acaba?

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir. Sende hastanede çok yorulacaksın, Allah kolaylık versin.
Sagol canım inşallah yarın burakılar, evde daha fazla iş yapıyorum ama bu kadar yorulmuyorum, ama kızım iyi olsunda biraz dayanıcam. Ama kv benle yardım ediyor burda.

Ayy cnm cok sevindim, cok sukur masaAllah ins atesini eve goturecegin gunleride paylasicaksin bizle

Arkadaşlar idrarda glikoz +++ cıktı kendi drum bişey demedi ama sağlık odağındaki dr tahlil sonuclarimi istedi buna bişey demedi mi drun falan dedi sizlerde böyle idrarında glikoz çıkan oldu mu
Benm oglumda da pozitifti cnm ama dr onemsememisti, karpuz yiyip gittigimi soyleyince sabah ki idrarim degildi, kavun karpuz yenince pozitif cikarmis megersem, ama sen yine dr una danis tabi benm basta glikoz negatif ti cunku son aylardi ole ciktiginda

Canim insallah guzel gunler yakinda .Cok sevindim. Bu ilk ve son ayriliginiz olur insallah .Hastaneden çıkınca onu koynunda uyutursun .
Canim gecmis olsun insallah hemen iyilesir kizin

bu söylediklerin bana oluyor canım. kocaman bir ıslaklık ortasında beyaz koyu kıvamlı akıntı. dr önemsemedi normal akıntın demişti.
Benimde normaldir inşallah canım Cuma gidince soracağım. Turnusollu Ped sordum eczaneye yoktu satılmıyor sanırım bilmiyorlar bulsam deneyecektim.

Canim insallah guzel gunler yakinda .Cok sevindim. Bu ilk ve son ayriliginiz olur insallah .Hastaneden çıkınca onu koynunda uyutursun .

Canim gecmis olsun insallah hemen iyilesir kizin
Cok sagol canım kızımda butun hastaneyi calkaladı resmen, her kes ömrümde ilk kez bu kadar sinirli cocuk görüyoruz,dediler, damar yolu acılırken, hemşirenin biri hamileydi karnına karnına zavalıyı dovdü.

H
Maşallah Ateş bebeğe her gün daha iyi olacak inşallah. Dr.lar ne kadar daha kalır diyorlar yani hiç birşey söylediler mi?
Maalesef bir tarih veremiyor.makineye bağlı olduğu sürece risk de gecti diyemiyorlar.solunumu daha iyi ama hala ağızdan boruyla nefes aliyor bu da enfeksiyon riskini arttiriyor.insallah iyi olur yavrum

H

Maalesef bir tarih veremiyor.makineye bağlı olduğu sürece risk de gecti diyemiyorlar.solunumu daha iyi ama hala ağızdan boruyla nefes aliyor bu da enfeksiyon riskini arttiriyor.insallah iyi olur yavrum
Yeni üyeyim ama uzun süredir seni takip ediyorum. Allah yardımcın olsun canım. umarım daha iyi haberlerini alırız.

H

Inşallah sağlıkla çıksın Allah size bağışlasın Ateş bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…