2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bu güzel günlerin hürmetine

H

Maalesef bir tarih veremiyor.makineye bağlı olduğu sürece risk de gecti diyemiyorlar.solunumu daha iyi ama hala ağızdan boruyla nefes aliyor bu da enfeksiyon riskini arttiriyor.insallah iyi olur yavrum
İnşallah daha iyi haberler alırsın canım, Ateşimiz bizim çocukların abisi hayat tecrübesi var delikanlı olmuş artık annesi sağ salim ordan çıkıp annesine babasına gelecek, bir sürü yaramazlıklar yapacak, kızlara bakacak, annesiyle parklara babasiyla maçlara gitcek inşallah annesi

Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah .

ya çok duygulandm gozlerim dolu dolu

H

Maalesef bir tarih veremiyor.makineye bağlı olduğu sürece risk de gecti diyemiyorlar.solunumu daha iyi ama hala ağızdan boruyla nefes aliyor bu da enfeksiyon riskini arttiriyor.insallah iyi olur yavrum
Tanımadığı o kadar insandan dua alıyor yavrum bu günlerin hürmetine ıyı olucak insallah Rabbim şifa versin

H

Dualarımız sizinle canım ateş çok kısa sürede toparloycak inanıyorum.

Niye kızına sahip çıkmadın elini kolunu tutabilirdiniz. Yazık değil mi o kıza da .

Canim cok dikkat et benim kaynimin bebegide boyle ishal olup hastaneye yatti.rota virusu saptanmis 1 hafta boyunca damardan serum verdiler ama ilacsiz su.su kaybini onlemek icin ve bulasici bir hastalik bu.birsey yeyip icemiyordu cocuk.

Hanımlar beni bu ara bi sicaklik basiyor.cok terliyorum.sizde de oluyor mu normal mi acaba
Ben sabaha kadar 1 kere yastık kılıfı bile değiştiriyorum yani atletle yatmama rağmen sırılsıklam oluyorum. Sabah kalktığımda gece giydiğim siyah atlet bembeyaz tuz izi olmuştu. Bence normal yani hamilelikte normal olduğu söyleniyor.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

Çok şükür canım inşallah daha iyi haberlerini alacaksiniz ateş bebeğin ismi gibi çok güçlü annesi toparlanip yaniniza gelecek inşallah

Ay ne güzel haber. Daha da iyi olur da en kısa zamanda taburcu olursunuz inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…