2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Önceki doktorumda 2 haftada bir gidiyordum bende. Hastaneden çıktıktan sonra yüksek riskli gebelik uzmanı bir profa gidiyorum artık. O da diğer doktor kadar çok çağırmıyor. Bir bildiği vardır diye bir şey diyemedim.
Benim görümcem son ayında 10 kilo almıştı ikiz gebeliğinde. Ama tamamen ödem. Bebekler geldikten sonra hepsi gitti. Bazı bünyeler daha yatkın demek ki.

Beyazlar canım. Son haftalarda çatlak daha fazla olabiliyomuş dikkat etmek lazım nemli tut göbeğini özellikle alt kısmı

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı hamileligimin başından beri kullanıyorum artık bacaklarım morardı iyice ve iğneyi yaparken artık acıyı hissediyorum.
Ben kullanıyorum canım hamileliğin başından beri göbek mosmor oldu bacakta öyle artık kola geçmeyi düşünüyorum. Beni de yakıyor ve kanıyor maalesef.

Beyazlar canım. Son haftalarda çatlak daha fazla olabiliyomuş dikkat etmek lazım nemli tut göbeğini özellikle alt kısmı
Yaa 2 tüp lierac bitirdim 3. Ye geçtim ne güzel seviniyordum olmayacak herhalde diye ama bikini kısmında kalıyor gibi şuan inş başka olmaz. 2 küçük çizgi var.

buarada benm bebek iyiceeee hareketlendi göbeğimde deprem oluo resmen bazı zamanlar sizlerde durumlar nasıl videoya alıp duruom yakalayabildiğim kadarıyla:))

Aynen dr.um da aynısını söyledi zaten bebekler ve eşleri 11 kilo civarı dedi 20 kilo aldım diyorsun ama onunda yarısı ödem dedi takacak birşey yokmuş bende biraz rahatlıyorum tabi böyle düşününce.
Bugün hafif kasık agrım var ama evde yemekte yok. Yapmam lazım maalesef. K.v. yarın gelecekmiş keşke bugün gelseydi de yemek getirseydi, kadında yoruluyor iki eve yetişmek kolay değil o üzülmesin diye yemek var dedim yoksa hemen gelirdi. Gebelikte yalnızlık zor ama ikiz gebelikte yalnızlık daha zor.

buarada benm bebek iyiceeee hareketlendi göbeğimde deprem oluo resmen bazı zamanlar sizlerde durumlar nasıl videoya alıp duruom yakalayabildiğim kadarıyla:))
Aynen bende yakaladıkça videoya alıyorum :) maşallah bi tekmeyle bizi sarsıyolar artık♡♡♡

Gelsin canım ne olacaktı senin yorulmandan önemli değilya :/ illa yemek yapacağım dersen pratik kolay şeyler yap uğraşma hiç ama bana kalırsa gelsin sen 3 canlısın son haftalarındasın sonuçta..

Yaa 2 tüp lierac bitirdim 3. Ye geçtim ne güzel seviniyordum olmayacak herhalde diye ama bikini kısmında kalıyor gibi şuan inş başka olmaz. 2 küçük çizgi var.
Benim göbek altı komple gitti. Üzülmek canımı sıkmak istemiyorum çaresine sonra bakarım diyorum artık napim. Okadar yağ krem kullandm işe yaramadı. Gerçekten olacağın önüne geçemiyormuşsun. Vıcık vıcık yağ krem içinde mi gezcez anlamadm ki .

İnstadan çatlaklar ve ödem atan metabolizmayı çalıştırması için yağ sipariş vermiştim doğumdan sonra kullanacağım, lazer düşünüyorum zaten birde dün bio oil sipariş verdm arkadasım ikiz gebelikti bio oil kullandı hiç çatlağı olmamıştı banada kullan zararsız dedi ama bugunlere nasipmiş bakalım gelsin onu da deneyeceğim . Birde bol su ama 2 litre anca içiyorum çok az ya . Heleki şu sıcakların arttığı dönemde iki katı içmek lazım .

Doktordan çıktım kızlar 32+2 yiz bebeğim 1936 gr 42 cm olmuş doktor ciğer geliştirici iğne verdi turnusollu Ped verdi suyun geldiğini anlamam için
su gelirse yatış veririm dedi ama ben hastanede yatmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz
ayaklarını kaldır yat dinlen evi bile supurme dedi
doktora erkekler erken dogunca yogunbakima daha çok ihtiyaç duyuyorlarmis dogrumu dedim evet okulda bile bize öğretilen erkek bebeklerin tabiatlari gereği daha çok kaliyorlar dedi kiz 3 günde toparlaniyorsa erkek bebek daha uzun sürede dedi

canım benim bebişinin erken gelme durumumu var ? biyerleri mi kaçırdım ben acaba neden yatış veriyor..

Neden iğne ve ped verdi ki suyun mu azalmış herşey yolunda mıymış canım? Bencede hiç bi iş yapma valla bende yapmaya korkuyorum böyle okuyunca. Allah yardımcımız olsun bebeğinde vaktiyle sağlığıyla gelsin inşallah

canım benim bebişinin erken gelme durumumu var ? biyerleri mi kaçırdım ben acaba neden yatış veriyor..
canım benim 3.gebeligim suyum bu haftalarda geliyor sızıntı şeklinde yine geliyor sanırım suyum, iyiymis şimdilik ama sık kontrol gerektiriyor

suyum şimdilik iyi tedbir amaçlı iğne yaptiriyor bende pede bakicam bakalim ama akintim var azar azar

çok güzel, sağlıkla gelsin kızınız, benim de kzım olacak haftaya muayeneden önce nst olacakmış,sende de öyle mi oldu nst sadece kalp atışları mı izleniyor, ne kadar sürüyor
Kalp atışı ve sancı takibi yapıyorlar canım 10-15 dk kadar sürmüştür süre tutmadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…