2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Hastanede zor olacak senin için ama kızın için sabredeceksin artık.

Kizlar oglusuma ordugum oyuncaklar becerebilmismiyim :)
Ay ellerine sağlık bende bu aralar araştırmadayım ilk defa başlıycam modeli belli tarifinide verdi sağ olsun yapan kişi videoları izleyerek başlıycam inşallah modeli ekliyorum çok mu zor sence yeni başlayan için ?

Eklentiler

• 416EB420-376C-484F-85D9-287638F90F80.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 65
Benimde normaldir inşallah canım Cuma gidince soracağım. Turnusollu Ped sordum eczaneye yoktu satılmıyor sanırım bilmiyorlar bulsam deneyecektim.
kontrole gittiginde hastaneden isteyebilirsin yada medical ürünler satılan yerlerde bulunabilir sanırım

Oruç tutmuyorsun dimi canım bu aralar normal bende yemek hazırlarken kalbim çarpıyor ayakta duramıyorum bazen hemen uzanıp ayaklarını kaldırsaydın
Yok tutmuyorum ama sicak ve calismak mahvetti beni .
Çok yoruldun demek yedin mi bari birşeyler. Senin aralarda yemen lazım.
Evet canim yorgunluktan oldu bugun tamamen yalniz çalıştım. Sinirlerim de yiprandi .Sicak yorgunluk derken pert oldum.Öğlen yedim okulda cocuklarin beslenme saatinde.

Az kaldı canım inşallah hep beraber eve gideceğiniz günler yakın Allahın izniyle

geçmiş olsun canım

İnşallah hastaneden hep beraber çıkacağınız gün yakındır canım, Allah'ın izniyle..
1 ay ne çabuk geçmiş tabi sana öyle gelmez de.. bize de geçmek bilmiyor bakma.

Kızına geçmiş olsun canım, o kadıncağıza da bişi olmamıştır umarım..

Kızlar çantam bugün geldi 15 günde gelmiş oldu hiçbir sorunu yok çok hosumuza gitti

Kaça almış oldun canım ? USD aldı başını gitti alıcam dedikçe zamlanıyor ben de bekliyorum döviz düşerse alıcam :/

Canim cok dikkat et benim kaynimin bebegide boyle ishal olup hastaneye yatti.rota virusu saptanmis 1 hafta boyunca damardan serum verdiler ama ilacsiz su.su kaybini onlemek icin ve bulasici bir hastalik bu.birsey yeyip icemiyordu cocuk.
Su kaybi olmasın diye serum takıyorlar bu yuzden.

Kizlar ya boynumda minik et beni cikti.Cildiyeye gidecektim zaten .Ama kisa bir sure icinde tum boynuma yayildi .Ve simdi iki tane de karnimda cıkmış dün bir sey yoktu görünce şok oldum.
Biraz arastirdim gebelik sebep olabiliyormus .Boyle bir sey yasayan oldu mu ?

nevesta81 Afilim92 Mervikkkk @Zehra ungrms oinone27 Olivia01 zeyneppk madamhd S Shezofren88 Forse cok sagolun bu iyi yureklı hamilelerlin iyi dilekleriyle hemen taparlıyor kızım sağolun, o hamile hemşirede iyi merak etmeyin damar yolu acılırken beni dişarı atdıla kapıda ağlamasna kulak asarak bende ağladım, son dakıka dayanamadım ve kapıyı aralayıp bakdim zavalınin karnını tekmeliyordu o kadar hemşirenin gücü yetmiyordu 12 aylık kıza ben dayanamayıp girdim ayaklarnı tutdum yine dişari cık falan dediler ama kucağma aldım hemel kucağımda elini sardılar, bana soyluyor hemşire kızını tutamıyorduk diye ne yapıyım beni içeri almiyorsunuz sabahtan dedim ama cok şükür bir şey olmadı hala nobetde burda. Ve gayet iyi sordum.

95 e geldi canım evet doğru haklısın dolar durdurak bilmiyor

Benimkide sabah idrari değildi aksamustuydu dr bişey demedi zaten içim rahatladı biraz bebek de iri demişti başka dr şeker hastalığımı var diye sormuştu sağlık odağındaki dr da öyle diyince korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…