- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.281
Aaaa benim de boynumda bir tane vardı şu an minik minik bir sürü olmuş sayamayacağım kadar çok :) hamilelikten miymiş o ben de diyorum neden böyle birden çoğaldıKizlar ya boynumda minik et beni cikti.Cildiyeye gidecektim zaten .Ama kisa bir sure icinde tum boynuma yayildi .Ve simdi iki tane de karnimda cıkmış dün bir sey yoktu görünce şok oldum.
Biraz arastirdim gebelik sebep olabiliyormus .Boyle bir sey yasayan oldu mu ?
O kadar hizli cogaliyor ki ben 2 hafta once fark etmistim .Kadin doguma gidince cildiyeye de ugrayacaktim ama boyle oldu cok moralim bozuldu karnimda niye cıktı mantar gibi turuyo yaaAaaa benim de boynumda bir tane vardı şu an minik minik bir sürü olmuş sayamayacağım kadar çok :) hamilelikten miymiş o ben de diyorum neden böyle birden çoğaldı
Kizlar ya boynumda minik et beni cikti.Cildiyeye gidecektim zaten .Ama kisa bir sure icinde tum boynuma yayildi .Ve simdi iki tane de karnimda cıkmış dün bir sey yoktu görünce şok oldum.
Kızlar Allah herkesten razı olsun.insan o kadar arıyor ki arayıp soranları.destek istiyorsun hep kendine.Hem Ateş'ime hem melek oğlum Ayaz'ıma,hem sizlere hep dua ediyorum.Insallah bebeklerinizi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Cok moral bozucu ya hayir bir ikiyle kalsa tamam ama birden patlama oluyor belki su an 15 tane vardir .bende de oluştu, göbeğimde 2-3 tane, göğüs altıda 2 tane boynumda 1 tane :/ mutasyona uğruyor gibiyim bugün farkettim göbektekileri bende.
amin sağolasın canım benim
İsmi neydi canım ? Birde sen denemeye başladın mı ?canım içinde kagittan seritler var kağıt islandiginda rengi degismiyorsa suyun gelmiyor ama rengi çok farklı bir renk oluyorsa suyun geliyor demektir
İnşallah sende Ateş bebegi en.kısa zamanda kucağına alırsın canim. Hemen iyileşsin sizlere kavuşsunKızlar Allah herkesten razı olsun.insan o kadar arıyor ki arayıp soranları.destek istiyorsun hep kendine.Hem Ateş'ime hem melek oğlum Ayaz'ıma,hem sizlere hep dua ediyorum.Insallah bebeklerinizi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Cok moral bozucu ya hayir bir ikiyle kalsa tamam ama birden patlama oluyor belki su an 15 tane vardir .
Kendi adıma söylym hep aklımda hep duamdasınız. Sizin durumunuzda, bizim durumumuzda olan herkes, derman arayan Allaha el açıp dua eden herkese yardım etsin Rabbim. Üzülme bunları yaşıyorsan vardır bir bildiği. İmtihanın bu senin. Eşinin... Rabbim sabrınızı artırsın muradınıza kavuştursun.Kızlar Allah herkesten razı olsun.insan o kadar arıyor ki arayıp soranları.destek istiyorsun hep kendine.Hem Ateş'ime hem melek oğlum Ayaz'ıma,hem sizlere hep dua ediyorum.Insallah bebeklerinizi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Canim hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallahKızlar çantam bugün geldi 15 günde gelmiş oldu hiçbir sorunu yok çok hosumuza gitti
Canim cok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir eve dönersinizBeni içeri burakmadılarkı kapının önünde ağladım sadıce içerde, 4-5 hemşire vardı içeri girdiğinde kendisi söyledi.
Okudugum yazida gebelerde boyun ,göğüs alti ve karinda görülüyormuş en cok .Bebek yagi ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum sadece .E onu da boynuma sürmüyorum ki poff.acaba kullandığımız yağlar mı yapıyor? Kakao yağı sürdüm dün hiç bir şey yoktu, bugün bir baktım minik minik göbeğimde çıkmış.. ama boynunda niye çıksın ki senin boynunda da çıkmış?
Bende anca çatır çutur çatlasamAaaa benim de boynumda bir tane vardı şu an minik minik bir sürü olmuş sayamayacağım kadar çok :) hamilelikten miymiş o ben de diyorum neden böyle birden çoğaldı
Peki başka bi yolu yokmuymuşkizlar bugum kontrolum vardi sukur allahima bebek iyi ama bn iyi deilim sancilarimin sebebi bobrek buyumesiymis ilk gebeligimdede olmustu ama bu kadar buyumemisti doktrlar cok korkuttu bni ameliyat olmalisin stent takicaz diyolar bnde istemedim ilac istedim cunku bazen vucut kabul etmiyormus kanama oluyormus e dogal olarakta erken dogum cok korkuyorum dua edin banada lutfen artik buyumez insallah bobregimde stente gerek kalmaz
turnusollu Ped doktoruma söyledim oda benı dogumhane katina yonlendirdi orda verdilerİsmi neydi canım ? Birde sen denemeye başladın mı ?
sagol canimCanim hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah
Canim cok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir eve dönersiniz
Z Zelichka canım ne güzel yureklisin sen öyle her girdiğinde o kadar derdinin arasında bize dua etmeyi ihmal etmiyorsun
Allahım tez zamanda Ateşi evine alıp gitmeyi nasip etsin inşallah
Çoğu gitti azı kaldı inşallah eve dönecek çok çok güçlü Br bebek annesi o pes etmeye hiç niyeti yok biraz daha kilo alıp büyüsün hemen toparlicak inşallah mis kokuluumm ♡♡
Rabbim şifa versin canım doğumdan sonra olamiyormu çokmu aciliyeti varkizlar bugum kontrolum vardi sukur allahima bebek iyi ama bn iyi deilim sancilarimin sebebi bobrek buyumesiymis ilk gebeligimdede olmustu ama bu kadar buyumemisti doktrlar cok korkuttu bni ameliyat olmalisin stent takicaz diyolar bnde istemedim ilac istedim cunku bazen vucut kabul etmiyormus kanama oluyormus e dogal olarakta erken dogum cok korkuyorum dua edin banada lutfen artik buyumez insallah bobregimde stente gerek kalmaz
Cok gecmis olsun insallah gerek kalmaz her sey duzelir .Stres yapmayin .kizlar bugum kontrolum vardi sukur allahima bebek iyi ama bn iyi deilim sancilarimin sebebi bobrek buyumesiymis ilk gebeligimdede olmustu ama bu kadar buyumemisti doktrlar cok korkuttu bni ameliyat olmalisin stent takicaz diyolar bnde istemedim ilac istedim cunku bazen vucut kabul etmiyormus kanama oluyormus e dogal olarakta erken dogum cok korkuyorum dua edin banada lutfen artik buyumez insallah bobregimde stente gerek kalmaz
Teşekur ederim canım umarım yarına iyi olurda burakırlar.Canim hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah
Canim cok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir eve dönersiniz
Z Zelichka canım ne güzel yureklisin sen öyle her girdiğinde o kadar derdinin arasında bize dua etmeyi ihmal etmiyorsun
Allahım tez zamanda Ateşi evine alıp gitmeyi nasip etsin inşallah
Çoğu gitti azı kaldı inşallah eve dönecek çok çok güçlü Br bebek annesi o pes etmeye hiç niyeti yok biraz daha kilo alıp büyüsün hemen toparlicak inşallah mis kokuluumm ♡♡
Benim gebelikten önce oldu çok minik 3 tane boynuma çıktı aniden ama aylar oldu hala gitmedi herkes o minik benler kendiliğinden düşer dediler ama olduğu gibi duruyor ve benim elim hep onlara gidiyor aşırı sinirimi bozuyor hamilelikten sonra inşallah cildiyeciye gitcem ilacı varmış sıvı şeklinde kulak çubuğuyla sürüyormuşsun kurutup düşürüyormuşKizlar ya boynumda minik et beni cikti.Cildiyeye gidecektim zaten .Ama kisa bir sure icinde tum boynuma yayildi .Ve simdi iki tane de karnimda cıkmış dün bir sey yoktu görünce şok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?