2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah daha fazla cogalmaz hic birimizinki .Ben de cok rahatsiz oldum hele karnimdakilerden .Once doktoruma sorcam simdi git derse gitcem cildiyeye .

Ben buna benZer bi tavşan örmüştüm internette videosu var daha kısa benimki cinsiyeti belli olmadığı için tulum yapmıştım o zaman :) kolay örmüştüm ben canım sende bi an önce bitirirsin bence
Kızlar çantam bugün geldi 15 günde gelmiş oldu hiçbir sorunu yok çok hosumuza gitti
Güle güle kullan canım
Canım geçmiş olsun tansiyon önemli sürekli kontrol et kendini kötü hissedersen hemen uzan.
Et beni hiç duymamıştım ama baksana kızlarda da çıkmış normal demek ki inşallah daha fazla artmaz
Bende sürekli kakao yağı kullanıyorum canım ama bende oluşmadı
Canım geçmiş olsun, gebelikten sonra büyümesi duruyor mu peki tek sebep gebelik mi yani
Inşallah daha fazla büyümez içini ferah tut az kaldı zaten doğuma

Okudugum yazida gebelerde boyun ,göğüs alti ve karinda görülüyormuş en cok .Bebek yagi ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum sadece .E onu da boynuma sürmüyorum ki poff.

aman yüzümüzde çıkmasında... benim bi tane lekem çıktı yüzümde o da kulağımın üstüne doğru yanakta ufak bişey..
neyse buna şükür Allah başka dert vermesin.. kedi şeyini görmüş de bişi sanmış gibi :/ alınmayın sakın lafım kendime :)

çok geçmiş olsun umarım gerek kalmaz... neden yaparmış böyle bir şeyi acaba?

anladım canım kakao kıstas değil o zaman, başka bir şey etken belki vücut yağı , hormonlar, güneş etkisi filandır.
Bu arada o oyuncakların içini ne ile dolduruyorsunuz elyaf filan mı?

yok cnm biraz elbisesi zorlar belki seni onun dışında kolay tavsan hemen btcektir baktmzda zor duruoda hepsi birbirinden kolay yapmasi

Gecmis olsun canm arkadasiminda olmustu hamileyken bobrek buyumesi

Ewtt cnm bnmde göğsümde çktı 2 tane

Olabilir canım belki bünyeyle alakalıdır hepimizin Hamileliği farklı sonuçta kiminde kusma oluyor kimindw yanma gibi ama mutlaka doktora sorun ihmal etmeyin de artmasın.
Evet boncuk elyafla doldurdum canım.

Benimkide sabah idrari değildi aksamustuydu dr bişey demedi zaten içim rahatladı biraz bebek de iri demişti başka dr şeker hastalığımı var diye sormuştu sağlık odağındaki dr da öyle diyince korktum
Aynen benimde aksam ustu idrariydi, bisey yoktur ins cnm Allahin izniyle..

Ödem sorunu yasayan var mi ? Ne gibi cozumler buldunuz benim ayaklarim cok sis bir de ayakta kalinca agrimaya basluyo hemen yoruluyorum butun gece de agrisini cekiyoru.
bende var yüzümde ve ayagimda çok değil ama biraz var evet ayagimin altı ağrıyor
bir çözüm bulamadım sicaklardan dolayi olurmuş

yok cnm biraz elbisesi zorlar belki seni onun dışında kolay tavsan hemen btcektir baktmzda zor duruoda hepsi birbirinden kolay yapmasi
Hadi inşallah ya çok istiyorum şu an kanaviçeden panosunu yapıyorum yavaş yavaş doğum tarihi saati kısımlarını boş bırakıcam bitince sizlerle de paylaşırıö zaten sonra da o tavşanı yapmak istiyorum

Eklentiler

• 7A8FC48E-EED2-4160-8845-2440693859AA.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 84
amin canim insallah allah yardim eder normalde ilacla buyumeyi bobrekte durdurmaya calisiyolar ama benimki artik son noktaya gelmis yinede ben istemedim ameliyati diye ilac deneyecekler 1 hafta insallah durur buyume

Rabbim şifa versin canım doğumdan sonra olamiyormu çokmu aciliyeti var
bobrekteki buyume ilacla durdurulabilirse insallah dogumdan sonra bobrek kendini duzeltiyo canm normale donuyo zaten ama bebekten dolayi gebe oldugum surece bobrek buyume yapiyo o yuzden gebelikte stetnti takmak zorundalarmis insallah gerek kalmaz

gebelikten dolayi buyume yapiyo canm dogumdan sonra bobrek normale donuyomus insallah buyumesi dururda gerek kalmaz ameliyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…