- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.301
Insallah daha fazla cogalmaz hic birimizinki .Ben de cok rahatsiz oldum hele karnimdakilerden .Once doktoruma sorcam simdi git derse gitcem cildiyeye .Benim gebelikten önce oldu çok minik 3 tane boynuma çıktı aniden ama aylar oldu hala gitmedi herkes o minik benler kendiliğinden düşer dediler ama olduğu gibi duruyor ve benim elim hep onlara gidiyor aşırı sinirimi bozuyor hamilelikten sonra inşallah cildiyeciye gitcem ilacı varmış sıvı şeklinde kulak çubuğuyla sürüyormuşsun kurutup düşürüyormuş
Ben buna benZer bi tavşan örmüştüm internette videosu var daha kısa benimki cinsiyeti belli olmadığı için tulum yapmıştım o zaman :) kolay örmüştüm ben canım sende bi an önce bitirirsin benceAy ellerine sağlık bende bu aralar araştırmadayım ilk defa başlıycam modeli belli tarifinide verdi sağ olsun yapan kişi videoları izleyerek başlıycam inşallahmodeli ekliyorum çok mu zor sence yeni başlayan için ?
Güle güle kullan canımKızlar çantam bugün geldi 15 günde gelmiş oldu hiçbir sorunu yok çok hosumuza gitti
Canım geçmiş olsun tansiyon önemli sürekli kontrol et kendini kötü hissedersen hemen uzan.Kizlar ya boynumda minik et beni cikti.Cildiyeye gidecektim zaten .Ama kisa bir sure icinde tum boynuma yayildi .Ve simdi iki tane de karnimda cıkmış dün bir sey yoktu görünce şok oldum.
Biraz arastirdim gebelik sebep olabiliyormus .Boyle bir sey yasayan oldu mu ?
Bende sürekli kakao yağı kullanıyorum canım ama bende oluşmadıacaba kullandığımız yağlar mı yapıyor? Kakao yağı sürdüm dün hiç bir şey yoktu, bugün bir baktım minik minik göbeğimde çıkmış.. ama boynunda niye çıksın ki senin boynunda da çıkmış?
Canım geçmiş olsun, gebelikten sonra büyümesi duruyor mu peki tek sebep gebelik mi yanikizlar bugum kontrolum vardi sukur allahima bebek iyi ama bn iyi deilim sancilarimin sebebi bobrek buyumesiymis ilk gebeligimdede olmustu ama bu kadar buyumemisti doktrlar cok korkuttu bni ameliyat olmalisin stent takicaz diyolar bnde istemedim ilac istedim cunku bazen vucut kabul etmiyormus kanama oluyormus e dogal olarakta erken dogum cok korkuyorum dua edin banada lutfen artik buyumez insallah bobregimde stente gerek kalmaz
Okudugum yazida gebelerde boyun ,göğüs alti ve karinda görülüyormuş en cok .Bebek yagi ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum sadece .E onu da boynuma sürmüyorum ki poff.
kizlar bugum kontrolum vardi sukur allahima bebek iyi ama bn iyi deilim sancilarimin sebebi bobrek buyumesiymis ilk gebeligimdede olmustu ama bu kadar buyumemisti doktrlar cok korkuttu bni ameliyat olmalisin stent takicaz diyolar bnde istemedim ilac istedim cunku bazen vucut kabul etmiyormus kanama oluyormus e dogal olarakta erken dogum cok korkuyorum dua edin banada lutfen artik buyumez insallah bobregimde stente gerek kalmaz
Ben buna benZer bi tavşan örmüştüm internette videosu var daha kısa benimki cinsiyeti belli olmadığı için tulum yapmıştım o zaman :) kolay örmüştüm ben canım sende bi an önce bitirirsin bence
Güle güle kullan canım
Canım geçmiş olsun tansiyon önemli sürekli kontrol et kendini kötü hissedersen hemen uzan.
Et beni hiç duymamıştım ama baksana kızlarda da çıkmış normal demek ki inşallah daha fazla artmaz
Bende sürekli kakao yağı kullanıyorum canım ama bende oluşmadı
Canım geçmiş olsun, gebelikten sonra büyümesi duruyor mu peki tek sebep gebelik mi yani
Inşallah daha fazla büyümez içini ferah tut az kaldı zaten doğuma
yok cnm biraz elbisesi zorlar belki seni onun dışında kolay tavsan hemen btcektir baktmzda zor duruoda hepsi birbirinden kolay yapmasiAy ellerine sağlık bende bu aralar araştırmadayım ilk defa başlıycam modeli belli tarifinide verdi sağ olsun yapan kişi videoları izleyerek başlıycam inşallahmodeli ekliyorum çok mu zor sence yeni başlayan için ?
Gecmis olsun canm arkadasiminda olmustu hamileyken bobrek buyumesikizlar bugum kontrolum vardi sukur allahima bebek iyi ama bn iyi deilim sancilarimin sebebi bobrek buyumesiymis ilk gebeligimdede olmustu ama bu kadar buyumemisti doktrlar cok korkuttu bni ameliyat olmalisin stent takicaz diyolar bnde istemedim ilac istedim cunku bazen vucut kabul etmiyormus kanama oluyormus e dogal olarakta erken dogum cok korkuyorum dua edin banada lutfen artik buyumez insallah bobregimde stente gerek kalmaz
Ewtt cnm bnmde göğsümde çktı 2 taneKizlar ya boynumda minik et beni cikti.Cildiyeye gidecektim zaten .Ama kisa bir sure icinde tum boynuma yayildi .Ve simdi iki tane de karnimda cıkmış dün bir sey yoktu görünce şok oldum.
Biraz arastirdim gebelik sebep olabiliyormus .Boyle bir sey yasayan oldu mu ?
Olabilir canım belki bünyeyle alakalıdır hepimizin Hamileliği farklı sonuçta kiminde kusma oluyor kimindw yanma gibi ama mutlaka doktora sorun ihmal etmeyin de artmasın.aman yüzümüzde çıkmasında... benim bi tane lekem çıktı yüzümde o da kulağımın üstüne doğru yanakta ufak bişey..
neyse buna şükür Allah başka dert vermesin.. kedi şeyini görmüş de bişi sanmış gibi :/ alınmayın sakın lafım kendime :)
çok geçmiş olsun umarım gerek kalmaz... neden yaparmış böyle bir şeyi acaba?
anladım canım kakao kıstas değil o zaman, başka bir şey etken belki vücut yağı , hormonlar, güneş etkisi filandır.
Bu arada o oyuncakların içini ne ile dolduruyorsunuz elyaf filan mı?
İnşallah canım , gidersen eger sonuçları yazarsınInsallah daha fazla cogalmaz hic birimizinki .Ben de cok rahatsiz oldum hele karnimdakilerden .Once doktoruma sorcam simdi git derse gitcem cildiyeye .
Aynen benimde aksam ustu idrariydi, bisey yoktur ins cnm Allahin izniyle..Benimkide sabah idrari değildi aksamustuydu dr bişey demedi zaten içim rahatladı biraz bebek de iri demişti başka dr şeker hastalığımı var diye sormuştu sağlık odağındaki dr da öyle diyince korktum
bende var yüzümde ve ayagimda çok değil ama biraz var evet ayagimin altı ağrıyorÖdem sorunu yasayan var mi ? Ne gibi cozumler buldunuz benim ayaklarim cok sis bir de ayakta kalinca agrimaya basluyo hemen yoruluyorum butun gece de agrisini cekiyoru.
Hadi inşallah ya çok istiyorum şu an kanaviçeden panosunu yapıyorum yavaş yavaş doğum tarihi saati kısımlarını boş bırakıcam bitince sizlerle de paylaşırıö zaten sonra da o tavşanı yapmak istiyorumyok cnm biraz elbisesi zorlar belki seni onun dışında kolay tavsan hemen btcektir baktmzda zor duruoda hepsi birbirinden kolay yapmasi
amin canim insallah allah yardim eder normalde ilacla buyumeyi bobrekte durdurmaya calisiyolar ama benimki artik son noktaya gelmis yinede ben istemedim ameliyati diye ilac deneyecekler 1 hafta insallah durur buyumePeki başka bi yolu yokmuymuşcanım benim ya başka doktorada git baktır dycem daha öncede olmuş bu ne diym inşallah daha da kötüye gitmez şurda bi kaç haftan kalmış Rabbim gebeliğini sorunsuz devam ettirsin inşallah sağlık sıhhat versin üzme kendni
bobrekteki buyume ilacla durdurulabilirse insallah dogumdan sonra bobrek kendini duzeltiyo canm normale donuyo zaten ama bebekten dolayi gebe oldugum surece bobrek buyume yapiyo o yuzden gebelikte stetnti takmak zorundalarmis insallah gerek kalmazRabbim şifa versin canım doğumdan sonra olamiyormu çokmu aciliyeti var
insallah canmCok gecmis olsun insallah gerek kalmaz her sey duzelir .Stres yapmayin .
gebelikten dolayi buyume yapiyo canm dogumdan sonra bobrek normale donuyomus insallah buyumesi dururda gerek kalmaz ameliyataBen buna benZer bi tavşan örmüştüm internette videosu var daha kısa benimki cinsiyeti belli olmadığı için tulum yapmıştım o zaman :) kolay örmüştüm ben canım sende bi an önce bitirirsin bence
Güle güle kullan canım
Canım geçmiş olsun tansiyon önemli sürekli kontrol et kendini kötü hissedersen hemen uzan.
Et beni hiç duymamıştım ama baksana kızlarda da çıkmış normal demek ki inşallah daha fazla artmaz
Bende sürekli kakao yağı kullanıyorum canım ama bende oluşmadı
Canım geçmiş olsun, gebelikten sonra büyümesi duruyor mu peki tek sebep gebelik mi yani
Inşallah daha fazla büyümez içini ferah tut az kaldı zaten doğuma
insallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?