2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gebelikten dolayi buyume yapiyo canm dogumdan sonra bobrek normale donuyomus insallah buyumesi dururda gerek kalmaz ameliyata
Canım bnmde aynı durumdan sıkıntım war bn daha yenı 30 haftaya geldım doktor senın grade 2-3dedı grade 3oldugu we daha yukarısı oldugunda alıolar stente bnm bıde ıkı bobregım bırden sıstı doktora gtmeye korkuorm bu persembe kontrolum var ama bn bıbrek buyumesını ılacla durduruldugunu duymadm ıkı doktora gttm agrı kesıcıler bıle fayda etmıor

valla canm ilk gebeligimde durduruldu ilacla ama bu kadar buyumemisti simdi cok buyumus sinirda dedi doktr ve bana zarari varms benim sag bobrek sadece allah yardimcin olsun insallah stente gerek kalmaz canm ne dediler peki sana tam olarak stebt takilirsa bebekte skinti olur olmaz diye bise dedilermi

O kadar hizli cogaliyor ki ben 2 hafta once fark etmistim .Kadin doguma gidince cildiyeye de ugrayacaktim ama boyle oldu cok moralim bozuldu karnimda niye cıktı mantar gibi turuyo yaa
Ben de nedenini anlayamamıştım sen doktora gidersen haberdar et beni de geçirecek bir çözümü varsa eğer ben de giderim olmadı. Ama et benlerine müdehale olmadan birşey yapılmıyor diye biliyorum ben

bobrekteki buyume ilacla durdurulabilirse insallah dogumdan sonra bobrek kendini duzeltiyo canm normale donuyo zaten ama bebekten dolayi gebe oldugum surece bobrek buyume yapiyo o yuzden gebelikte stetnti takmak zorundalarmis insallah gerek kalmaz
Allah şifa versin canım inşallaj gerek kalmaz

Canim ya yanlış hatırlamıyorsam Mayıs annelerinde biri stent takmıştı doğuma yakın çıkardı
İstersen bi oraya yaz yardımcı olur belki

Canım benim arkadaşımda olmuştu ama doğumdan sonra döküldü şuan hiçbir şeyi yok

Günaydın kızlar :)
hava kapalı güneş yokken dışarı çıksam diyorum hafif esiyor çok güzel sonra bide yağmur yağarsa diye korkuyorum alıncaklarım var hala bitiremedim

Koltuk altı kararması bende de oldu birde beyaz tenliyim çok sırıtıyor. Aksi gibi bütün yazlıklarım kolsuz, normal kısa kollu tişört almam gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…