- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.421
Evet cok şükür bir isme icimiz cok ısındı. KP adi + Mirza olcak oglusum .Yakinda pleksi siparislerini veririm. 2 aydir belki isim degistiririz diye bekletiyordum .İsme karar veremeyen var mı hala bizim gibi? Eşime hiçbir şeyi kabul ettiremiyorum, kendi de bir şey önermiyor. Moralim bozuldu artık, kendi önerdiğim isimler bile soğuk gelmeye başladıumarım çocuk doğmadan bir şeyde karar kılarız...
Canim bu kadar yüklenme hic bisey senden onemli degil su anda .Bak rahatsizlananlar var. Onlari düşün kendini frenle.Ayy kızlar evde olmak için can atıyorum bugün de evdeyim ama pertim çıktı resmen. Buzdolabını temizledim dondurucuyu buzdolabına boşalttım yeşillikleri ayıkladım yıkadım Kurutup yerleştirdim çamaşır asstım resmen belim şu an ikiye ayrılıyor daha yemek yapıcam akşama ütü var of offf
Sözde yatıp akşama kadar dinlenecektim
bazı insanların tek amacı bence moral bozmak bozmaya çalışmak başka amaçları yok bence. bi iş yapıyorum işyerinden bitane gereksiz bebek kaçkilo vs soru sorup duruo en son 1buçuktu bilmiyorum dedm demek bütün kiloyu sen almışsın dio bişeyler diyip duruo dinlemedm bende o ara bide göbeğim aşağımı düşmüş nolmuş o tarz bişey söylemiş arkadaşm sonradan dedi. dedim ya ben artık dinlemedm bile o gereksizi duymamışım
İnşallah canm rabbim şifa versin inşallahamin canim insallah allah yardim eder normalde ilacla buyumeyi bobrekte durdurmaya calisiyolar ama benimki artik son noktaya gelmis yinede ben istemedim ameliyati diye ilac deneyecekler 1 hafta insallah durur buyume
Fikrim yok ama cok dikkat et.Mesela benim alerjim var .Gebelikte farkli reaksiyonlar gosterebilir vücut.Kızlar yardım edin hiç yeri değil belki ama eşim Ankarada kursta cuma günü gelicek ben lojmandayım en üst katta ve soba bacasına bal arıları Petek yapmış mutfak dolaplarından sürekli mutfağa giriyorlar.dumanla püskürttüler gitmediler Petek’i alıp başka biryere bıraktılar gitmediler en son bu sabah mazot döktüler ilaçlama yaptılar hala çıkıyorlar napıcam bi fikri olan varmı yada daha önce böyle bişey atlatmış olan varsa bi çözüm yolu söyleyin çok çaresizim mutfak kapısından kapı sinekliği taktım Allah’tan içeri giremiyorlar ama ardı ardı çıkıyorlar dolapların aralarından resmen benim mutfağım geçiş güzergahı
Gecmis olsun cnm, uzman bir arici gelse kraliceyi baska yere tasisaydi kovandan hepsi pesine giderdi, ama ilac vs kullanilmis arilar dagilmistir ister istemez zamanla arkasi kesilir ins..Kızlar yardım edin hiç yeri değil belki ama eşim Ankarada kursta cuma günü gelicek ben lojmandayım en üst katta ve soba bacasına bal arıları Petek yapmış mutfak dolaplarından sürekli mutfağa giriyorlar.dumanla püskürttüler gitmediler Petek’i alıp başka biryere bıraktılar gitmediler en son bu sabah mazot döktüler ilaçlama yaptılar hala çıkıyorlar napıcam bi fikri olan varmı yada daha önce böyle bişey atlatmış olan varsa bi çözüm yolu söyleyin çok çaresizim mutfak kapısından kapı sinekliği taktım Allah’tan içeri giremiyorlar ama ardı ardı çıkıyorlar dolapların aralarından resmen benim mutfağım geçiş güzergahı
Canım teşekkür ederim o kadar kafam karıştı ki basit bir hesabı bile yapamadım28 mayısta 32+0 olacaksın canım o zaman alman lazım raporu
bazılarının tek amacı var hamilenin enerjisini düşürmek sanki onlara soru soruyoruzEvet cok şükür bir isme icimiz cok ısındı. KP adi + Mirza olcak oglusum .Yakinda pleksi siparislerini veririm. 2 aydir belki isim degistiririz diye bekletiyordum .
Canim bu kadar yüklenme hic bisey senden onemli degil su anda .Bak rahatsizlananlar var. Onlari düşün kendini frenle.
Ay karnim inmis aksama doguruyorum diyeydin .Hey Allah im yaa .Bence cok takilma .Gül geç.Ben okulda kimsenin yüzünü görmüyorum bizde teneffus olmuyor. Sadece 4 kisiyiz ek binada .Oh mis. Ama güvenlik her gun süzüyor .Kadına dert oldu kac aylik ,cinsiyet, kıyafetini nerden aldin diye .
Evet cok şükür bir isme icimiz cok ısındı. KP adi + Mirza olcak oglusum .Yakinda pleksi siparislerini veririm. 2 aydir belki isim degistiririz diye bekletiyordum .
Canim bu kadar yüklenme hic bisey senden onemli degil su anda .Bak rahatsizlananlar var. Onlari düşün kendini frenle.
Ay karnim inmis aksama doguruyorum diyeydin .Hey Allah im yaa .Bence cok takilma .Gül geç.Ben okulda kimsenin yüzünü görmüyorum bizde teneffus olmuyor. Sadece 4 kisiyiz ek binada .Oh mis. Ama güvenlik her gun süzüyor .Kadına dert oldu kac aylik ,cinsiyet, kıyafetini nerden aldin diye
Evde masa yapmıcak mısınız acababen hastanede masa hazirliycam bide kapı süsü olur okadar çok abartmiycam
Evet gerçekten çok fenalar ya banim babamda ev sahibi 1600 alıyo ödeyemezler diya 100 lira yaptı zammı tefe tüfeyi kim uyguluyoki bu adam uyguluyo. Eski kiracı 8 ay ödememiş boğaz boğaa girmişler birsirine, biz düzenli ödüyoruz bi yedi kalktı saf salak sandı sanırım bizi eşimin laz damarı tutcak ödemicek ondan korkuyorum 150 yap yeter yani niye bu aç gözlülük. Az yap ki daha düzenli ödensin. Zam zamanı gelmişti bizde bi alsak kurtulsak istansulda hayat çok zor gerçektenBu ev sahipleri varya hakkaten fenalar yani kirada oturmak gerçekten sıkıntı, bende kiradaydım kendi evime gectim 4 aydır rahatim zam zamanımı gelmişti 1950 tl diyor.
Aynı anlattığın gibi bir ağrı bende de var. Ama benim 6.ayda başlamıştı ve sadece sol tarafta var. Doktorum bebek o tarafa baskı yapıyprdur demiştimerhaba arkadaşlar, ben bu aralar genital bölgemdeki kemiklerimde ağrı hissediyorum dokunup bastırdığımda yok ama ayakta kaldığımda agrı oluyor, bu çatı ağrısı mı başka birşey midir
Hayır bebekle alakalı hıcbır sıkıntı olmuor bebege bır zararı yok ama takılıncada sorunlar btmıor bu sfer ıdrarda yanma enfeksıyon dewamlı ıdrara sıkısma hissi oluyor bnmde baya ılerlemıs ama doktorlar amacımız hemen yapmamak mecbur durumda almak dedıler aslında doguma kadr bekletmeye çalışıyorlar gerek kalmadan senın ılacının ısmı neymıs durduran merak ettm bnm en cok işime yarayan bol su we yuruyus olduvalla canm ilk gebeligimde durduruldu ilacla ama bu kadar buyumemisti simdi cok buyumus sinirda dedi doktr ve bana zarari varms benim sag bobrek sadece allah yardimcin olsun insallah stente gerek kalmaz canm ne dediler peki sana tam olarak stebt takilirsa bebekte skinti olur olmaz diye bise dedilermi
bakiyim canm cok saol birde oraya yaziyimCanim ya yanlış hatırlamıyorsam Mayıs annelerinde biri stent takmıştı doğuma yakın çıkardı
İstersen bi oraya yaz yardımcı olur belki
Sor bakalım canım mutlaka yardımcı olan çıkarbakiyim canm cok saol birde oraya yaziyim
Bizde hala karar veremedik ben Meva diyorum aşil Lina diyo ama orta yolu bulamadık halaHakikaten yük. Bir de sanki babası umursamıyor gibi geliyor isim konusunu, sanki son gün karar verilecek bir şeymiş gibi. Benim bulduklarıma tamam deseydi bari, o da yok. Acısı çocuktan çıkacak son dakikada saçma sapan bir isim olacak diye korkuyorum
benimki cok buyumus canm sinira gelmis stentten baska care yok dedi ama bn bir hadta ilac denemek istedim yinedeCanim geçmiş olsun. Bende de böbrek büyümesi var ama doktor korkulacak bişey yok dedi bazen benimde sancim oluyo. Demekki senin ki daha kötü. Be olacak şimdi
Allah yardimcisi olsun herkesin cnm. Gercekten istanbulda hayat zor.Evet gerçekten çok fenalar ya banim babamda ev sahibi 1600 alıyo ödeyemezler diya 100 lira yaptı zammı tefe tüfeyi kim uyguluyoki bu adam uyguluyo. Eski kiracı 8 ay ödememiş boğaz boğaa girmişler birsirine, biz düzenli ödüyoruz bi yedi kalktı saf salak sandı sanırım bizi eşimin laz damarı tutcak ödemicek ondan korkuyorum 150 yap yeter yani niye bu aç gözlülük. Az yap ki daha düzenli ödensin. Zam zamanı gelmişti bizde bi alsak kurtulsak istansulda hayat çok zor gerçekten
Petek taşındı ama kraliçe gittimi bilmiyoruz inşallah kesilir yoksa kafayı yicem dünden beri mutfağa giremiyorumGecmis olsun cnm, uzman bir arici gelse kraliceyi baska yere tasisaydi kovandan hepsi pesine giderdi, ama ilac vs kullanilmis arilar dagilmistir ister istemez zamanla arkasi kesilir ins..
Satlarımız aynıymış canım bende arıcam doktorumu işte tam 32 de mi geleyim diye Ben sata göee 32+5 aldım randevumu16 ekim
Hiç takma kafana canım konuşup duruyorlar işte banada karnın aşağı inmiş doğum yakın sandık diyorlar ama benim karnım hiç yukarı çıkmadı ki aşağıda taşıyorum hepbazı insanların tek amacı bence moral bozmak bozmaya çalışmak başka amaçları yok bence. bi iş yapıyorum işyerinden bitane gereksiz bebek kaçkilo vs soru sorup duruo en son 1buçuktu bilmiyorum dedm demek bütün kiloyu sen almışsın dio bişeyler diyip duruo dinlemedm bende o ara bide göbeğim aşağımı düşmüş nolmuş o tarz bişey söylemiş arkadaşm sonradan dedi. dedim ya ben artık dinlemedm bile o gereksizi duymamışım
Off dayanamadm klimayı açtm hazirana girmeden böyleyse doğuma kadar doğumdan sonra vs napcazBende okuldan çıkar çıkmaz yatacak yer arıyorum resmen sıcaklık nem derken mahvoldum kızımda temmuzda doğdu ama bu kadar zor olmamıştı çok rahattım
Rabbim hiç bi kulunu darda bırakmaz canını sıkma inan ki herşey yolunda gidecek yardım edecektirSağolun kızlar,Allah razı olsun,bu mübarek günlerde hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.en azından biz de 34 e kadar gelebilseydik iyi olacaktı.zaten serklajlı olduğum İçin 40lı haftaları beklemicektik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?