2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yardım edin hiç yeri değil belki ama eşim Ankarada kursta cuma günü gelicek ben lojmandayım en üst katta ve soba bacasına bal arıları Petek yapmış mutfak dolaplarından sürekli mutfağa giriyorlar.dumanla püskürttüler gitmediler Petek’i alıp başka biryere bıraktılar gitmediler en son bu sabah mazot döktüler ilaçlama yaptılar hala çıkıyorlar napıcam bi fikri olan varmı yada daha önce böyle bişey atlatmış olan varsa bi çözüm yolu söyleyin çok çaresizim mutfak kapısından kapı sinekliği taktım Allah’tan içeri giremiyorlar ama ardı ardı çıkıyorlar dolapların aralarından resmen benim mutfağım geçiş güzergahı

Evet cok şükür bir isme icimiz cok ısındı. KP adi + Mirza olcak oglusum .Yakinda pleksi siparislerini veririm. 2 aydir belki isim degistiririz diye bekletiyordum .
Canim bu kadar yüklenme hic bisey senden onemli degil su anda .Bak rahatsizlananlar var. Onlari düşün kendini frenle.

Ay karnim inmis aksama doguruyorum diyeydin .Hey Allah im yaa .Bence cok takilma .Gül geç.Ben okulda kimsenin yüzünü görmüyorum bizde teneffus olmuyor. Sadece 4 kisiyiz ek binada .Oh mis. Ama güvenlik her gun süzüyor .Kadına dert oldu kac aylik ,cinsiyet, kıyafetini nerden aldin diye .

amin canim insallah allah yardim eder normalde ilacla buyumeyi bobrekte durdurmaya calisiyolar ama benimki artik son noktaya gelmis yinede ben istemedim ameliyati diye ilac deneyecekler 1 hafta insallah durur buyume
İnşallah canm rabbim şifa versin inşallah

Fikrim yok ama cok dikkat et.Mesela benim alerjim var .Gebelikte farkli reaksiyonlar gosterebilir vücut.

Gecmis olsun cnm, uzman bir arici gelse kraliceyi baska yere tasisaydi kovandan hepsi pesine giderdi, ama ilac vs kullanilmis arilar dagilmistir ister istemez zamanla arkasi kesilir ins..

bazılarının tek amacı var hamilenin enerjisini düşürmek sanki onlara soru soruyoruz

Bugun cektik resmi

Bu ev sahipleri varya hakkaten fenalar yani kirada oturmak gerçekten sıkıntı, bende kiradaydım kendi evime gectim 4 aydır rahatim zam zamanımı gelmişti 1950 tl diyor.
Evet gerçekten çok fenalar ya banim babamda ev sahibi 1600 alıyo ödeyemezler diya 100 lira yaptı zammı tefe tüfeyi kim uyguluyoki bu adam uyguluyo. Eski kiracı 8 ay ödememiş boğaz boğaa girmişler birsirine, biz düzenli ödüyoruz bi yedi kalktı saf salak sandı sanırım bizi eşimin laz damarı tutcak ödemicek ondan korkuyorum 150 yap yeter yani niye bu aç gözlülük. Az yap ki daha düzenli ödensin. Zam zamanı gelmişti bizde bi alsak kurtulsak istansulda hayat çok zor gerçekten

merhaba arkadaşlar, ben bu aralar genital bölgemdeki kemiklerimde ağrı hissediyorum dokunup bastırdığımda yok ama ayakta kaldığımda agrı oluyor, bu çatı ağrısı mı başka birşey midir
Aynı anlattığın gibi bir ağrı bende de var. Ama benim 6.ayda başlamıştı ve sadece sol tarafta var. Doktorum bebek o tarafa baskı yapıyprdur demişti

Hayır bebekle alakalı hıcbır sıkıntı olmuor bebege bır zararı yok ama takılıncada sorunlar btmıor bu sfer ıdrarda yanma enfeksıyon dewamlı ıdrara sıkısma hissi oluyor bnmde baya ılerlemıs ama doktorlar amacımız hemen yapmamak mecbur durumda almak dedıler aslında doguma kadr bekletmeye çalışıyorlar gerek kalmadan senın ılacının ısmı neymıs durduran merak ettm bnm en cok işime yarayan bol su we yuruyus oldu

Bizde hala karar veremedik ben Meva diyorum aşil Lina diyo ama orta yolu bulamadık hala isim konusu çok zormuş

Allah yardimcisi olsun herkesin cnm. Gercekten istanbulda hayat zor.

Gecmis olsun cnm, uzman bir arici gelse kraliceyi baska yere tasisaydi kovandan hepsi pesine giderdi, ama ilac vs kullanilmis arilar dagilmistir ister istemez zamanla arkasi kesilir ins..
Petek taşındı ama kraliçe gittimi bilmiyoruz inşallah kesilir yoksa kafayı yicem dünden beri mutfağa giremiyorum

Satlarımız aynıymış canım bende arıcam doktorumu işte tam 32 de mi geleyim diye Ben sata göee 32+5 aldım randevumu
Hiç takma kafana canım konuşup duruyorlar işte banada karnın aşağı inmiş doğum yakın sandık diyorlar ama benim karnım hiç yukarı çıkmadı ki aşağıda taşıyorum hep

Bende okuldan çıkar çıkmaz yatacak yer arıyorum resmen sıcaklık nem derken mahvoldum kızımda temmuzda doğdu ama bu kadar zor olmamıştı çok rahattım
Off dayanamadm klimayı açtm hazirana girmeden böyleyse doğuma kadar doğumdan sonra vs napcaz birden bire yakmaya başladı kaç gündür çok güzeldi gelsin günde 3 öğün soğuk duş almalar

Rabbim hiç bi kulunu darda bırakmaz canını sıkma inan ki herşey yolunda gidecek yardım edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…