2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar genital bölgedeki ağrıdan bahsetmişsiniz kemiklerdeki.
Benimde ağrıyor.ayakta kalmaktan sanirim.

Ek olarak ayaklarım parmaklarım benimde çok sis. Alyansim bile sıkıyor artık.

Ayaklarım ise sürekli agrili.
Et beninden konusmussunuz. Benim göğsünün kahverengi halkasında kopcak gibi duran bir ben cıktı. Koparmaya çalıştım sonra vazgeçtim.

Genel olarak aşırı sicakliyor ve terliyorum.
Ilk defa dün gece yastığın terden islandigina şahit oldum

Aynı anlattığın gibi bir ağrı bende de var. Ama benim 6.ayda başlamıştı ve sadece sol tarafta var. Doktorum bebek o tarafa baskı yapıyprdur demişti
evet benim de daha çok sol taraf ve bebek o tarafta,bu arada bizimki kız sizinkinin cinsiyeti ne:)

Canım Eğer gerilik 4 haftayı bulursa Ve bebek hiç kilo almazsa, bi yerden sonra kafasındaki basınç artıyormuş Ve Allah korusun kalbi durabiliyormuş.sonuçta hiç beslenemiyor anne karnında,böyle bir riski de ne ben ne de dr alabilir.

ladycry Hakikaten katılıyorum arkadaşa. Gelişimi için anne karnında kalması daha iyi sanki. Başka bir doktora daha mı görünsen acaba canım?
anne karnında gelişim devam etmiyorsa bebek daha çok strese giriyor,kafa basıncı artıyormuş canım.yani gelişim olmadan anne karnında tutmaktansa,alıp küvezde gelişimini sağlamak daha akıllıcaymış.doktorum prf ve perinatolog,yaşadığım ilin en iyi doktoru zaten.ben de bu aşamadan sonra en ufak bir risk alamam da.inşlh perş gelişimi hızlanmış olur.bir de benim çok kasılmam var adalat kullandığım halde,serklajlıyım bu Da tehlike teşkil ediyor malesef

Canım sen ne iğnesi oldun?
İnşallah toparlamıştır yavrun. Bol bol ceviz ve muz ye sütün de bebeğe kilo yaptığını okumuştum.
hepsini yiyorum canım bakalım inşlh işe yarıyordur

Rabbim hiç bi kulunu darda bırakmaz canını sıkma inan ki herşey yolunda gidecek yardım edecektir
İnşlh cnm,dediğin gibi Allah'ın dediği olur,şüphesiz ki o en iyisini bilir.

ben de öyle çok sıcaklıyorum normalde üşüyen biriyim,bu nevsimde evde şortla oturduğumu bilmiyorum:)
et beni olayını yeni fark ettim umarım normal birşeydir zira et benleri biraz sıkıntılı bir durum diye biliyorum,alyans ben de takamıyorum ,spor ayakkabısından ve geniş terliklerden başka birşey giyemiyorum bunun dışında baş parmağımda hep bir agrı var doktor doğumla birlikte geçecek dedi,hepimiz için hayırlısı olsn:)

Inşallah canım geçsin
Değişimler sasirtiyor beni ya bu hamilelikte allahtan sizde varsınız konuşup istişare edebiliyoruz

ladycry cnm ins gelisimi duzelir ve erken alinmak zorunda kalmaz ins saglikla 34 leride gorursunuz, serklajda dedigin gibi erken aliyorlar, bebek gelismediginde de durum ayni hakkinizda hayirlisi olsun...

Benimde kiracım var bu yıl için zam yapmadım. Geçen sene yeni evlenmişlerdi eve talip oldular, benim ev gelin evi oldu.. ben yeni evlenmiş insanlara nasıl diyim TEFE TÜFE diye. Ben de kiracı oldum çok. Allah ev sahiplerine selamet versin çok fahiş rakam istiyorlar sonra habire kiracı değişsin daha mı iyi.
Zam yapmadan 1 ay sonra da çocuğumuz olacağını öğrendim o zaman ihtiyacım oldu ama yine de sözümden dönmedim.. Sizin mal sahibine de Allah selamet versin. Allah başka yerden verir aç gözlü olmaya gerek yok

Sabahtan doktora gittiğimi yazmıştım. Öğleden sonrada tahlil sonuçlarımı almaya gittim. Doktor kan ilacına devam edicez ama dedi iki noktaya dikkat etmen gerek dedi. tahlil kağıdımı göstererek alt ve ast değerim yüksek çıkmış. kızartmalar, kırmızı et, sakatat, kuruyemiş yasak dedi. ben yemiyorum bunları midemi yakıyo dedim. o zaman karpuz ve çilek tarzı şeylerde yemeyeceksin dedi. hakiki zeytin yağı kullanacaksın. yediğine içtiğine dikkat et abur cuburda yeme dedi.

Ya kizlar bisey dicem biraz tuhaf olcak ama canim su 3u 1 arada varya ondan çekiyor ama onlar pek saglikli olmuyor içen varmı onlardan 1 kereye mahsus içsem nolurki
aynı durumdayız hatta starbuckstaki kahveler bile aynı şey benim için ,canım çekiyor sonra bebek var boşver diyoum,türk kahvesini sütlü yaparak gidermeye çalışıyorum ve nutella da yemedim onun yerine fiskobirliğin nuga'sını aldım paml ağı yok yazıyor,tadı da güzel,biraz daha sıkılaım dişimizi bence:)

Anladım canım seninki en son iki hafta gerideymiş henüz alınacak kadar çok değil demek ki inşallah bu sürede o açığı da kapatmıştır bebişin de sağ salim zamanını bekler

Ne güzel ya darısı başıma.
Ne güzel darısı başımıza... Ankarada suluhana geşdim. Çok cici kapı süsleri , şişeler mişeler, bi dünya şey var uygun fiyata. İsim olsa hemen sipariş vericem, içimde kaldı resmen

Hediyeliklerimde son durum yavaş ilerlemekte bitecek inşallah :)

Ne büyük sabır ya maşallah, kolay gelsin çabuk bitsin inşallah :)) güzel oluyorlar minik minik anahtarlık galiba di mi?

İlk kez duydum, kolesterol olmasın o? Kan değeri mi yüksek çıkmış valla hiç anlamadım

Nutella normalde de yemiyorum bende nuga tercih ediyorum tadida guzel. Artik turk kahvesiyle idare edicez napalim. :)

İnşallah gelişimi hızlanır, olmazsa da en doğru kararı verir inşallah doktor o zaman canım. İyi bir Dr ise şanslısın. Hayat bana maalesef doktorlara güvenmemeyi öğretti . En iyi diye gittiğim hastanelerde doktorlarda yıllarca hastalığına yanlış teşhis konmuştu . O yüzden belki başka bir gözün görmesi iyi olur diye düşündüm .Ama tabiki karar senin

senemorbay canım çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah, bugün Instagram'da bir sayfada da birisi senle aynı durumdaydı ve başına gelen var mı diye soruyordu kadının birisi yorumda yazmıştı ki onun da öyleymiş bütün gün su içmiş ha bire WC ye gitmiş yani normalden fazla fazla içmiş sanırım ve her gün düzenli yürüyüş yapmış durumu düzelmiş acaba sende de ise yarar mı öyle yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…