- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.441
evet benim de daha çok sol taraf ve bebek o tarafta,bu arada bizimki kız sizinkinin cinsiyeti ne:)Aynı anlattığın gibi bir ağrı bende de var. Ama benim 6.ayda başlamıştı ve sadece sol tarafta var. Doktorum bebek o tarafa baskı yapıyprdur demişti
Canım Eğer gerilik 4 haftayı bulursa Ve bebek hiç kilo almazsa, bi yerden sonra kafasındaki basınç artıyormuş Ve Allah korusun kalbi durabiliyormuş.sonuçta hiç beslenemiyor anne karnında,böyle bir riski de ne ben ne de dr alabilir.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağ salim alırsın bebğini kucağına ama ben anlayamadım bebeğin gelişimi geri olunca neden alıyor ki doktorun sonuçta anne karnında fazla kalması daha iyi değil mi bebek için
anne karnında gelişim devam etmiyorsa bebek daha çok strese giriyor,kafa basıncı artıyormuş canım.yani gelişim olmadan anne karnında tutmaktansa,alıp küvezde gelişimini sağlamak daha akıllıcaymış.doktorum prf ve perinatolog,yaşadığım ilin en iyi doktoru zaten.ben de bu aşamadan sonra en ufak bir risk alamam da.inşlh perş gelişimi hızlanmış olur.bir de benim çok kasılmam var adalat kullandığım halde,serklajlıyım bu Da tehlike teşkil ediyor malesefladycry Hakikaten katılıyorum arkadaşa. Gelişimi için anne karnında kalması daha iyi sanki. Başka bir doktora daha mı görünsen acaba canım?
hepsini yiyorum canım bakalım inşlh işe yarıyordurCanım sen ne iğnesi oldun?
İnşallah toparlamıştır yavrun. Bol bol ceviz ve muz ye sütün de bebeğe kilo yaptığını okumuştum.
İnşlh cnm,dediğin gibi Allah'ın dediği olur,şüphesiz ki o en iyisini bilir.Rabbim hiç bi kulunu darda bırakmaz canını sıkma inan ki herşey yolunda gidecek yardım edecektir
evde bir köşede duracak evet hediyelikler çikolata şekerleme vs gelenlere ikram etmek içinEvde masa yapmıcak mısınız acaba
Kızlar genital bölgedeki ağrıdan bahsetmişsiniz kemiklerdeki.
Benimde ağrıyor.ayakta kalmaktan sanirim.
Ek olarak ayaklarım parmaklarım benimde çok sis. Alyansim bile sıkıyor artık.
Ayaklarım ise sürekli agrili.
Et beninden konusmussunuz. Benim göğsünün kahverengi halkasında kopcak gibi duran bir ben cıktı. Koparmaya çalıştım sonra vazgeçtim.
Genel olarak aşırı sicakliyor ve terliyorum.
Ilk defa dün gece yastığın terden islandigina şahit oldum
ben de öyle çok sıcaklıyorum normalde üşüyen biriyim,bu nevsimde evde şortla oturduğumu bilmiyorum:)
et beni olayını yeni fark ettim umarım normal birşeydir zira et benleri biraz sıkıntılı bir durum diye biliyorum,alyans ben de takamıyorum ,spor ayakkabısından ve geniş terliklerden başka birşey giyemiyorum bunun dışında baş parmağımda hep bir agrı var doktor doğumla birlikte geçecek dedi,hepimiz için hayırlısı olsn:)
İnşallah ilaç işe yararda stente gerek kalmaz canımbenimki cok buyumus canm sinira gelmis stentten baska care yok dedi ama bn bir hadta ilac denemek istedim yinede
Evet gerçekten çok fenalar ya banim babamda ev sahibi 1600 alıyo ödeyemezler diya 100 lira yaptı zammı tefe tüfeyi kim uyguluyoki bu adam uyguluyo. Eski kiracı 8 ay ödememiş boğaz boğaa girmişler birsirine, biz düzenli ödüyoruz bi yedi kalktı saf salak sandı sanırım bizi eşimin laz damarı tutcak ödemicek ondan korkuyorum 150 yap yeter yani niye bu aç gözlülük. Az yap ki daha düzenli ödensin. Zam zamanı gelmişti bizde bi alsak kurtulsak istansulda hayat çok zor gerçekten
aynı durumdayız hatta starbuckstaki kahveler bile aynı şey benim için ,canım çekiyor sonra bebek var boşver diyoum,türk kahvesini sütlü yaparak gidermeye çalışıyorum ve nutella da yemedim onun yerine fiskobirliğin nuga'sını aldım paml ağı yok yazıyor,tadı da güzel,biraz daha sıkılaım dişimizi bence:)Ya kizlar bisey dicem biraz tuhaf olcak ama canim su 3u 1 arada varya ondan çekiyor ama onlar pek saglikli olmuyor içen varmı onlardan 1 kereye mahsus içsem nolurki
Canım Eğer gerilik 4 haftayı bulursa Ve bebek hiç kilo almazsa, bi yerden sonra kafasındaki basınç artıyormuş Ve Allah korusun kalbi durabiliyormuş.sonuçta hiç beslenemiyor anne karnında,böyle bir riski de ne ben ne de dr alabilir.
anne karnında gelişim devam etmiyorsa bebek daha çok strese giriyor,kafa basıncı artıyormuş canım.yani gelişim olmadan anne karnında tutmaktansa,alıp küvezde gelişimini sağlamak daha akıllıcaymış.doktorum prf ve perinatolog,yaşadığım ilin en iyi doktoru zaten.ben de bu aşamadan sonra en ufak bir risk alamam da.inşlh perş gelişimi hızlanmış olur.bir de benim çok kasılmam var adalat kullandığım halde,serklajlıyım bu Da tehlike teşkil ediyor malesef
hepsini yiyorum canım bakalım inşlh işe yarıyordur
İnşlh cnm,dediğin gibi Allah'ın dediği olur,şüphesiz ki o en iyisini bilir.
Ne güzel ya darısı başıma.Evet cok şükür bir isme icimiz cok ısındı. KP adi + Mirza olcak oglusum .Yakinda pleksi siparislerini veririm. 2 aydir belki isim degistiririz diye bekletiyordum .
Canim bu kadar yüklenme hic bisey senden onemli degil su anda .Bak rahatsizlananlar var. Onlari düşün kendini frenle.
Ay karnim inmis aksama doguruyorum diyeydin .Hey Allah im yaa .Bence cok takilma .Gül geç.Ben okulda kimsenin yüzünü görmüyorum bizde teneffus olmuyor. Sadece 4 kisiyiz ek binada .Oh mis. Ama güvenlik her gun süzüyor .Kadına dert oldu kac aylik ,cinsiyet, kıyafetini nerden aldin diye .
Ne güzel darısı başımıza... Ankarada suluhana geşdim. Çok cici kapı süsleri , şişeler mişeler, bi dünya şey var uygun fiyata. İsim olsa hemen sipariş vericem, içimde kaldı resmenEvet cok şükür bir isme icimiz cok ısındı. KP adi + Mirza olcak oglusum .Yakinda pleksi siparislerini veririm. 2 aydir belki isim degistiririz diye bekletiyordum .
Canim bu kadar yüklenme hic bisey senden onemli degil su anda .Bak rahatsizlananlar var. Onlari düşün kendini frenle.
Ay karnim inmis aksama doguruyorum diyeydin .Hey Allah im yaa .Bence cok takilma .Gül geç.Ben okulda kimsenin yüzünü görmüyorum bizde teneffus olmuyor. Sadece 4 kisiyiz ek binada .Oh mis. Ama güvenlik her gun süzüyor .Kadına dert oldu kac aylik ,cinsiyet, kıyafetini nerden aldin diye .
En azından iki seçeneğe inmiş..Biz en başa döndük. En kötü iki isim koyarsınız.Bizde hala karar veremedik ben Meva diyorum aşil Lina diyo ama orta yolu bulamadık halaisim konusu çok zormuş
Hediyeliklerimde son durum yavaş ilerlemekte bitecek inşallah :)
İlk kez duydum, kolesterol olmasın o? Kan değeri mi yüksek çıkmış valla hiç anlamadımSabahtan doktora gittiğimi yazmıştım. Öğleden sonrada tahlil sonuçlarımı almaya gittim. Doktor kan ilacına devam edicez ama dedi iki noktaya dikkat etmen gerek dedi. tahlil kağıdımı göstererek alt ve ast değerim yüksek çıkmış. kızartmalar, kırmızı et, sakatat, kuruyemiş yasak dedi. ben yemiyorum bunları midemi yakıyo dedim. o zaman karpuz ve çilek tarzı şeylerde yemeyeceksin dedi. hakiki zeytin yağı kullanacaksın. yediğine içtiğine dikkat et abur cuburda yeme dedi.
Nutella normalde de yemiyorum bende nuga tercih ediyorum tadida guzel. Artik turk kahvesiyle idare edicez napalim. :)aynı durumdayız hatta starbuckstaki kahveler bile aynı şey benim için ,canım çekiyor sonra bebek var boşver diyoum,türk kahvesini sütlü yaparak gidermeye çalışıyorum ve nutella da yemedim onun yerine fiskobirliğin nuga'sını aldım paml ağı yok yazıyor,tadı da güzel,biraz daha sıkılaım dişimizi bence:)
İnşallah gelişimi hızlanır, olmazsa da en doğru kararı verir inşallah doktor o zaman canım. İyi bir Dr ise şanslısın. Hayat bana maalesef doktorlara güvenmemeyi öğretti . En iyi diye gittiğim hastanelerde doktorlarda yıllarca hastalığına yanlış teşhis konmuştu . O yüzden belki başka bir gözün görmesi iyi olur diye düşündüm .Ama tabiki karar seninCanım Eğer gerilik 4 haftayı bulursa Ve bebek hiç kilo almazsa, bi yerden sonra kafasındaki basınç artıyormuş Ve Allah korusun kalbi durabiliyormuş.sonuçta hiç beslenemiyor anne karnında,böyle bir riski de ne ben ne de dr alabilir.
anne karnında gelişim devam etmiyorsa bebek daha çok strese giriyor,kafa basıncı artıyormuş canım.yani gelişim olmadan anne karnında tutmaktansa,alıp küvezde gelişimini sağlamak daha akıllıcaymış.doktorum prf ve perinatolog,yaşadığım ilin en iyi doktoru zaten.ben de bu aşamadan sonra en ufak bir risk alamam da.inşlh perş gelişimi hızlanmış olur.bir de benim çok kasılmam var adalat kullandığım halde,serklajlıyım bu Da tehlike teşkil ediyor malesef
hepsini yiyorum canım bakalım inşlh işe yarıyordur
İnşlh cnm,dediğin gibi Allah'ın dediği olur,şüphesiz ki o en iyisini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?