2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ladycry Hakikaten katılıyorum arkadaşa. Gelişimi için anne karnında kalması daha iyi sanki. Başka bir doktora daha mı görünsen acaba canım?
Bazen anne bebek arasındaki ilişki bozuluyor kordonda sorun falan oluyor bebek anneden gidalanamiyor öyle durumlarda bebeği alıp dışarda beslemek yani kuvezde tutmak daha iyi oluyor bebek için

karaciğer enzimleri ast ve alt ile değerlendirilir. genelde cok yüksekse karaciğer yağlanması ile ilgili olabileceği düşünülerek hayvansal gıdalar abur cubur vs seyler de kısıtlama istenir

Tesekkur ederm canm bugun birisi yok bebek kac kilo yok kilolari senmi aldn yok karnin rusmus biseyler zirvaladida o sinirle foto cktm:)
Hiç yalnız değilsin canım öyle insanlar o kadar çok var ki sanki hayatlarında ilk defa hamile görüyorlar ben insanlardan kaçıyorum resmen karşıma çıkan hemen bebek ne Zaman geliyor cinsiyeti ne kilosu kaç ben de sormuyorum diyorum kilosu boyu umrumda değil sağlıklı olsun diyorum ne zaman gelmesine kendi karar verecek diyorum falan geçiştirip konuyu değiştiriyorum ama sendeki gibi kiloyu sen almışsın falan deseler hepi topu 3-4 kilo olcak bebek tabikide kiloyu ödemi ben alcam 10 kilo doğacak değil ya bebek derim biraz iğnelerim :)))

Ben doktora sormadım sadece iğneyi yapan hemşire etkisini bir haftada gösterir dedi. Ne kadar süre etkisi sürer onu bilmiyordum.

iş yerine gelince hemen baktım internetten karaciğer enzimlerinden bahsediyor. enzimler yükselmiş galiba. ama sebebini bilmiyorum 1 ay öncesinde normal görünüyor değerlerim.

Bazen anne bebek arasındaki ilişki bozuluyor kordonda sorun falan oluyor bebek anneden gidalanamiyor öyle durumlarda bebeği alıp dışarda beslemek yani kuvezde tutmak daha iyi oluyor bebek için
Aynen cnm sanırım bendeki durum bu.2 aydır sadece sola yatıyorum,inanılmaz bir protein menüm var ama bebek malesef herşeye rağmen gelişmiyor tam anlamıyla
Ben doktora sormadım sadece iğneyi yapan hemşire etkisini bir haftada gösterir dedi. Ne kadar süre etkisi sürer onu bilmiyordum.
canım bana söyledikleri etkisini 12 saat sonra gösteriyor,etki süresi de 3 hafta.perş kontrolüm var Ve benim o gün iğne yapılalı 3 hafta dolmuş olacak.o yüzden bu durumu sorucam,seni de bilgilendiririm.

Pertim çıktı çok yoruldum mutfak beni benden aldı birde sıcak Allahım bu nasıl bi terleme bilemiyorum yaa kendimden tiksindim artık

Çok açım bişiler atıştiracam şimdi dinlenmek istiyorum artık iftara pilav ve salatam kaldı onları da yaparsam bugünlük yeter dicem artık​

İnşallah gerek kalmaz bebeğin kilo alır canım ama bebeği almak kuvezde beslemek gerekirse de artık doktora güven canım madem bebeğin icin öylesi daha iyi mecbur kabul etmek zorundasın Allah'ım hayırlısı neyse onu eylesin inşallah , kaç haftalık oldun şimdi ?

Benim göbeğimde böyle canım duruşu aynı sayılır ki çok normal geliyor bana doktorda normal diyor gerisi kimseyi ilgilendirmiyor maşallah size
teşekkür ederim canm onları ilgilendirmiyo ama laf demedende duramıolar

valla bidaha olsun iğnelemezsem adam değilim helede aynı kişi derseee terslicem onu doktor herşey yolunda bebekte haftasıylada uyumlu dio sen çok bilion diyim

karaciğer enzimleri ast ve alt ile değerlendirilir. genelde cok yüksekse karaciğer yağlanması ile ilgili olabileceği düşünülerek hayvansal gıdalar abur cubur vs seyler de kısıtlama istenir

iş yerine gelince hemen baktım internetten karaciğer enzimlerinden bahsediyor. enzimler yükselmiş galiba. ama sebebini bilmiyorum 1 ay öncesinde normal görünüyor değerlerim.

Anladım şimdi, geçmiş olsun tekrardan.
Çilek görünce şaşırdım, çok severim çünkü

Ya kizlar bisey dicem biraz tuhaf olcak ama canim su 3u 1 arada varya ondan çekiyor ama onlar pek saglikli olmuyor içen varmı onlardan 1 kereye mahsus içsem nolurki
İçebilirsin canm hiç bişey olmaz
Ben ilk 3 ay çok içtim ondan sağlıklı değil sürekli tüketmek tabi ama bulantımi alıyordu
bir defadan da bişey olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…