2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasılsınız.. ben bugun dr a gittim bebeğim normal doğum pozisyonunu almış şükür herşey noraml... sizler ne durumdasınz
Slmm iyi canım
Maşallah bebisin e sağlıkla gelsinler inşallah ☺
Fena yağmur indi hava kapalı ya üzerime yine bi ağırlık çöktü uyurum yine bu gidişle
Keşke burda da yağsa sıcaktan patladim sürekli klima açık ama beni de uyku bastırdı
Kızım hiç fırsat vermez şimdi uyuyum

canm bu verdikleri ilac oflumdaki ilac deil icinide okudum bu ilac gecmeyen iltihap enfeksiyon oyle seylere veriliyomus piyeloseptyl diye bi ilac verdi bu sefer

Slm kızlar nasılsınız.. ben bugun dr a gittim bebeğim normal doğum pozisyonunu almış şükür herşey noraml... sizler ne durumdasınz
Gozun aydin canim .Ben iyiyim şükür. Izne çıkınca daha iyi olcam .Yagmurda ıslandım bir guzel simdi dinleniyorum

teşekkür ederim canım başlayınca gerisi geliyor bitirince vakit kalırsa kapı süsüne bende başlayacağım inşallah
bende bunu yapmak istiyorum 135 dedi ben yapsam çok çok ucuza malederim hemde odasinda güzel durur diye düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-22-11-24-44.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 60
Amin inşş gerçekten zor kiracı olmak değişik bi adam zaten bi sürü de evi var ama tefe tüfe kabul edilemez kesinlikle çok fahiş değerde kiramız uçmuş oluyor. Keşke ev sahipleri sizin gibi anlayışlı olsa

Tabi cnm hayatta karışamam.bugün 31+3 olduk cnm

Slmm iyi canım
Maşallah bebisin e sağlıkla gelsinler inşallah ☺

Keşke burda da yağsa sıcaktan patladim sürekli klima açık ama beni de uyku bastırdı
Kızım hiç fırsat vermez şimdi uyuyum
Yaktı yaktı arkası yağmura döndü şimdi çok serin camı da açtm sıcak havayı bi sevemedim varya

Tesekkur ederm canm bugun birisi yok bebek kac kilo yok kilolari senmi aldn yok karnin rusmus biseyler zirvaladida o sinirle foto cktm:)
Banada kv kilosunu sordu 1500 dü en son dedim niye az dedi :)) bende çok büyük olmasın zaten doğuramam dedim güldü kadında :))) bebek da bu son ayda alır kiloyu

bende bunu yapmak istiyorum 135 dedi ben yapsam çok çok ucuza malederim hemde odasinda güzel durur diye düşündüm
çok şekermiş canım başlayınca biter benimde yapacağım biraz buna benziyor küçük balonlu falan ince işi var bu daha büyük parçalı zor olmaz diye düşünüyorum kolay gelsin şimdiden sana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…