2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pinterestte kalıpları var onları cikarticam inşallah güzel olur

ne saçma insanlar var ya senin kilonla bebeğin kilosunun alakası ne

De canım bazıları hakediyorlar soruyu soran kişinin zaten imalı bakışlarından baştan aşağı süzmelerinden anlaşılıyor zaten kimler iğnelenmeli diye

ladycry canım inşallah toparlamıştır yavrun kilosunu da hastanede destek almana gerek kalmaz, onca uğraştan sonra kavuşmuşsun miniğine olumsuz düşünme sakın, inşallah herşey daha güzel olacak Allah ın izniyle

Tabi cnm hayatta karışamam.bugün 31+3 olduk cnm
Oh çok şükür 32 haftan dolmuş olcak o haftadan sonra endişe etmene gerek yok canım sen dualarını eksik etme ana duası gibi kalkan yoktur sadaka ver adak ada inşallah sağ salim zamaninda kavuşursun yavruna

Merhaba bende bu cantadan sipariş vericem satıcı ismini yazarmisin çok guzel güzel günlerde kullan inşallah.fermuarlari gri sanrim bole denk gelmedim

altinsarisi fermuari siparisi babamla verdik onun üyeliği ile aldık satıcı ismini bilemiyorum şu an bakamiyorumda
siparisi verirken puanina baktım yorumların cokluguna baktim türkiyeden alanlar vardı güzel yorumlar yapmislardi birde kargonun ücretsiz olmasına dikkat ettim M melez83

Eki Görüntüle 2148863 gittigidiyordan buldum bu modeli benim minnakların adları Arda ve Tuna olacak inşallah. Keser nasıl bir isimdir ona kafam takıldı bu modeli gördüğümden beri düşünüyorum.
Çok güzelmiş canım bol işcilikli yapması zordur iyi olmuş sipariş verdiğin :) keser Soyadı da olabilir bu arada :)

çok güzel canım bunlari cok begeniyorum ben kararsizim aslında bu tarzmi yoksa kecemi olsa bu tarz benim işim daha çok elimden gelir
takı yastigida yaptiracakmisin
Sadece kapi süsü canim .
Ev için mi hastane için mi acaba ikisinide yaptırcak mısınız
Hastanede de bunu kullanmayi dusunuyorum .Su klasik hoşgeldin bebek yazanlar 40 50 tl bir iki gun icin hic gerek yok .Ozel yaptirmasam olabilir ama gereksiz masraf görünüyor.

Allah sizi bir an önce ev sahibi yapsın inşallah. Böyle ev sahiplerini duydukça gördükçe sinir oluyorum aç gözlüler doymuyorlar. Kolay değil bi maaş kiraya verdiğim günler oldu kiraya çalışıyordum resmen. Bu zamanda biraz zor tabiki ama bi odan olsun senin olsun, inşallah Allah yardım eder isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…