2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin kuzucuğuna. Sağlam insan bile hastanede hasta oluyo zaten, sen bide iki canlısın , Allah yardımcın olsun kuzum

Bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum kızlar ama güzel mi?
bunlar kapıya nasıl asılıyor onu bilemedim genel olaral kapı süsünü odasının kapısına nasıl takıcaz yani :)
Ben çok beğendim canım yaparsın bence. Arkasinda bir kanca falan olmalı sanırım yada bir ip mi gerekiyor bende bilemiyorum. Benim evin kapılarında asacak bir yer yok nereye asılacağını bile bilmiyorum.

Bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum kızlar ama güzel mi?
bunlar kapıya nasıl asılıyor onu bilemedim genel olaral kapı süsünü odasının kapısına nasıl takıcaz yani :)
cok guzelmis canim hastane odasına tül ile takılıyor kendi odasına yine tül ile yada çift taraflı bant ile yada çivi ile takılabilir :)

Dün doktora gittigimde doktor bebegimin kafası nerde gövdesi bacakları nerde gösterdi göbek deligimin hizasinda sivri birsey sağdan sola kayıp duruyordu meğer o oğlumun bacagiymis şuandada öyle ayakları kıpır kıpır sürekli hareket halinde

Benimde ole canim kafa asgida mi ozman

Banada kv kilosunu sordu 1500 dü en son dedim niye az dedi :)) bende çok büyük olmasın zaten doğuramam dedim güldü kadında :))) bebek da bu son ayda alır kiloyu
Aynen oyle bundan sonra alıcak bilmiyolar yorum yapmis olmak icin yorum yapiolar

ne saçma insanlar var ya senin kilonla bebeğin kilosunun alakası ne
aynenn canm cok sacma insanlar var

De canım bazıları hakediyorlar soruyu soran kişinin zaten imalı bakışlarından baştan aşağı süzmelerinden anlaşılıyor zaten kimler iğnelenmeli diye
Aynrn oyle bu kadin herdefasnda sinirimi bozuo zaten bilerek yaptigini dusunuyorum

Ben çok beğendim canım yaparsın bence. Arkasinda bir kanca falan olmalı sanırım yada bir ip mi gerekiyor bende bilemiyorum. Benim evin kapılarında asacak bir yer yok nereye asılacağını bile bilmiyorum.
Bende bilmiyorum canım araştırdım ama bulamadım da :)
cok guzelmis canim hastane odasına tül ile takılıyor kendi odasına yine tül ile yada çift taraflı bant ile yada çivi ile takılabilir :)
Yaa çift taraflı bant yada çivi düşündüm ama kiracı olunca eve zarar vermek istemiyorum tülde hep durması abartı geliyor napcam hiç bilmiorum :)

Allah bütün kiracıların yardımcısı olsun. 1650 tl kira mı ödüyorsunuz? Nerde oturuyorsunuz? Bana çok fazla geldi, bence o kadar parayı her ay kiraya vereceğinize ev kredisi alıp kendi evinizin borcunu ödeyin naçizane fikrim

S Shezofren88 canım kactane yapacaksın ve her gelene verecek misin.
Hani normalde 50 tane bence iyi ama
Her gelene komşuya ivira zivira verilecekse ben basit bir model seçeceğim..

Nasıl daha uygun olur. Evde bunları koymak icin sepet ayarlicam her gelen görecek haliyle.
Nasıl etsem ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…