2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bilmiyorum canım araştırdım ama bulamadım da :)

Yaa çift taraflı bant yada çivi düşündüm ama kiracı olunca eve zarar vermek istemiyorum tülde hep durması abartı geliyor napcam hiç bilmiorum :)

Patafix olur ya da şu mutfağa banyoya havlu aşmak için arkası yapışkanlı askilar var ya ondan bir tane al ona as canm

Gerçekten öyle valla çok zor Allah isteyen herkese versin inşş bi odan olsun senin olsun kesinlikle

canm allah razi olsun zaten bol su iciyorum ama yuruyus yapamiyorum azcik yuruyum ayakta kaliyim nefesim daraliyo kemiklerim sirtim icime batiyo sanirim cok buyuk oldugu icin bobrek oyle oluyo

Kızlar bu çantayı almayı düşünüyorum Ali expressten alışveriş yapamıycam kartın limitinden dolayı
HB da da satılıyor fiyatı da düşmüş 129 TL

kullanan veya bilen var mı ? güzele benziyor ama...

Sepete koyarsan herkes 1 değil daha fazla alir bu ihtimali de düşün canim.Ben gelenlere giderken tek tek vercem

canm allah razi olsun zaten bol su iciyorum ama yuruyus yapamiyorum azcik yuruyum ayakta kaliyim nefesim daraliyo kemiklerim sirtim icime batiyo sanirim cok buyuk oldugu icin bobrek oyle oluyo
Allah yardımcın olsun canım inşallah gerek kalmaz herhangi operasyona , ilaç iyi gelir inşallah canım

Ben pleksi magnet siparişimi verdim kızlar doğum tarihi yazmıyor sadece

Eklentiler

• F0A3C346-D244-4C69-A591-ED52CA5E08C3.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 65
canım ben ali expresten aldım ama kullanmadim tabi henüz :) bunun aynisi boyu 40 cm sanirim ona dikkat et ama çanta çok güzel iç hacmi geniş çok fazla gözleri var aceleyle birsey aradiginda kolaylikla bulabilirsin biberon bölmesi kirli eşya koyma bölmesi vs güzel düşünülmüş

Sepete koyarsan herkes 1 değil daha fazla alir bu ihtimali de düşün canim.Ben gelenlere giderken tek tek vercem
Ya bende gurbette olduğum için 35 tane yaptırdım ailem memleketteki tanıdıklarıma falan ayırıp burada hayırlı olsuna geleceklere nasıl tek tek ellerine mi versem bilemedim küçük çocuklu hepsi bide çocuklar ayrı ister vermezsen ağlarlar anlamazlar vermezsen olmaz.

Evet bide o var demi biz geçen bebek görmeye gittik küçük kagit posetmi deniyor onunla elimize verdiler çıkarken bizde öyle yaparız napalım ama bende salonda ortaya koyacaktim

canım 50 tane yapıyorum sepete koyacağım hastanede vericem gelene kolu komşuda gelmez hastaneye benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…