2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kafa rahat hiç öyle şeylere bulaşmayacağım :))

Canim bence bi tane paketleyip giderken ellerine tutusturmak mantıklı. Sonuçta sayiyla yaptiriliyor .Her gelen oyle yaparsa sonradan gelene kalmaz .

kızlar sizce küçük kagit çantalar gereklimi hediyelikleri koymak için eline versek olmazmi tek tek :)

Evet bide o var demi biz geçen bebek görmeye gittik küçük kagit posetmi deniyor onunla elimize verdiler çıkarken bizde öyle yaparız napalım ama bende salonda ortaya koyacaktim
Amann yok yok hiç ortaya koyma ne sepetle verelim ne de ortaya koya koyalım

Benim kafa rahat hiç öyle şeylere bulaşmayacağım :))
Aslında en iyisini yapmışsın cnm işte ilk olunca heves çok oldu :)

Canim bence bi tane paketleyip giderken ellerine tutusturmak mantıklı. Sonuçta sayiyla yaptiriliyor .Her gelen oyle yaparsa sonradan gelene kalmaz .
Kesinlikle canım aynen çıkarken vermek en iyisi girişte çekmeceli dolabım var en üst çekmeceye koyarım giderlerken de veririm :)

Benimde 3. ama son son hevesimi aliyim dedim

evet baya bölmesi var boyutları da
Yükseklik: 43 cm
Genişlik: 32 cm
Derinlik: 22 cm
uygundur herhalde... derinlik genişlik sizlerinkiyle aynı mı acaba?

Bende bu cantayi begenmstm canta bakarken ama bi arkdas hediye alinca bunu almadm. Guzell ama rengini sevmedm canm baska renkleri vardi

ya ben de tam karar vermedim renge çünkü görseldeki renkle farklı renk tonu çıkabiliyor. Gri siyah alabilirim eşimde takabilir sırtına en azından :) dimi .. gerçi taşlı maşlı sırtına alır mı bilmem :))

alıcam ben bunu, daha da fiyatlar artmadan.

evet aynı

İyi akşamlar güzel anneler, sizde bebeği tuzlama olayı var mı? Siz tuzlamayı düşünüyo musunuz? Benim iki kızım var, tuzlamadım bebekken bana çok saçma geliyodu ama büyükler tuzlamanın iyi olacağını, ilerde çocuğun ter kokusu olmıcanı söylediler. Şimdi kararsız kaldım, atalarımız yaptıysa bi bildikleri vardır diyorum bi taraftan, bi tarafım zararı olur mu diyo? Pöff

Sepete koyarsan herkes 1 değil daha fazla alir bu ihtimali de düşün canim.Ben gelenlere giderken tek tek vercem
yine sepetten alimip verilir bir tanr diye dusundum ama oyle de olabilir. Hani masa falan yapiyorlar ya aksesuar gibi dursun diye
canım 50 tane yapıyorum sepete koyacağım hastanede vericem gelene kolu komşuda gelmez hastaneye benim
Eve gelen yakinlara vercek misin canm.
Şimdi şöyle bişey var herkes hastaneye gelmez ben bi gün kalcam neye göre yapayım karar veremedim bu yüzden
Mevlit içinde ne yapcaksnz
Canım bu söylediklerin tırtıklı kapıyada olur dimi? Benim kapım dümdiz değil kendinden tırtıkları bar hafif hafif
Canım seninki ağır olacağı için tahta çerçeveli çünkü
Onu askiya asmak daha mantıklı.
Tirtiklida olsa susun düz ve hafif bişey olsaydı yani arkası boş olmayan bişey patafix rahat tutardı

evet benim de daha çok sol taraf ve bebek o tarafta,bu arada bizimki kız sizinkinin cinsiyeti ne:)
Benimki de kız canım hareketlerini bu aralar sağda hissediyorum ama ilk başlarda soldaydı bebek
evet benim de daha çok sol taraf ve bebek o tarafta,bu arada bizimki kız sizinkinin cinsiyeti ne:)
bu arada doğum tarihlerimiz de aynı görünüyor benim de 4 temmuz dedi doktor

bende kızlarımi tuzlamadim kiyamadim kıstı ama yinede yapmadım
benı tuzlamislar terim kokmaz doğru bence ama oglumuda bu yaz sıcağında tuzlamam sanırım :)

Olmadı duvar panosu şeklinde kullanırım bi yapayımda bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…