2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin kuzucuğuna. Sağlam insan bile hastanede hasta oluyo zaten, sen bide iki canlısın , Allah yardımcın olsun kuzum
Sağol canım bugun burakmadılar yarın cıkıcaz inşallah, kan test sonucları iyi cikdi cok şükür ama kakasından yapılan teste bazı sorunlar olduğnu söyledi tedavisni eve yazıcak. Hastane insanı cok strese sokuyor. Eve geldiğmizde toparlarız inşallah.

ben yakınları ekleyip sayı belirledim canım eve gelen yakınlara kalanlardan veririm öyle dıdısının dıdısına vermem :) tembihlerim evdekileride Mevlüt için yasin i Şerif tespih ve lokum düşünüyorum ama onun için daha erken

Bizim oralarda da var tuzlama hatta ballama.tuzlariz teri kokmasin diye ballariz dili guzel olsun diye.ama adet sanirim bizim oralarda

Bizde de var aynı adet.annemler hepimizi tuzlamış.ben o yüzden sanırım hiç terlemem,terleyenlerşmizin de teri kokmaz.Allah nasip ederse ve bebeğimin sağlığı elverirse ben de tuzlatmayı düşünüyorum

Benimde ilk :) ama ben memlekete çok uzaktayım komşuluk ilişkim yok kimseyle. Bi arkadaslarımız var. Onlarada yapmaya gerek yok siz yapın tadını çıkarın :))

Bizde de var aynı adet.annemler hepimizi tuzlamış.ben o yüzden sanırım hiç terlemem,terleyenlerşmizin de teri kokmaz.Allah nasip ederse ve bebeğimin sağlığı elverirse ben de tuzlatmayı düşünüyorum
@Guzide07 arkadasım bana senin çocuğu tuzlarız dediğnde şaşırmıştım bilmiyordum ama varmış ve çok faydalıymış arkadasım 6 kız kardeş hepsininde bebişlerini tuzlamış annesi. Lakin ben nasıl yapılır bilmiyorum. Bizim aileye ilk torun benden geliyo nasipse. Annemlede hiç konuşmadık hani daha önce bi bebişimiz olsaydı gorurdum ama hiç olmadığı için konusuda geçmedi bi en buyuk abimi toprağa belemiş babaannem oda 80li yıllar :) anneme danışacağım. Hastaneden eve gelince mi yıkanıyor

Sen nasılsın peki çok yorgun düşmedin inşallah

Canim kimisi bildigin tuzla ovuyolar cocugu biraz bekletip yikiolar doktorlar cok tehlikeli dio yeni dogmus bebege okadar tuz susuz birakiomus nette okumustum bakabilirsiniz annem sey yapar yikarken tuz katar suyla karistirir onu doker vucuduna sonrada durlardi normal suyla

Ay yalandan yaparız o zaman biraz tuzlu su sonra bol bol su:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…