2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canm allah razi olsun zaten bol su iciyorum ama yuruyus yapamiyorum azcik yuruyum ayakta kaliyim nefesim daraliyo kemiklerim sirtim icime batiyo sanirim cok buyuk oldugu icin bobrek oyle oluyo
Cankm benkm rabbim sifalar versin.senin agrin neredeydi ve ve ne gibi belirtileri oldu.benkmde sag tarafimda gecmeyen bir agri yanma var.hamilelikten oncede vardi.kac defa doktora gityim.busey goremediler.

Küçükken benide tuzlamışlar canım ama terim kokar ben bebeğimi tuzlamayı düşünmüyorum çünkü çok sakıncalı bana bir şey olmamış şükür ama bebeğimede olmayacak diye bir şey yok. Çok aklın kalırsa arkadaşların dediğimi suyuna azcık katıp sonra normal suyla durulayabilirsin

Bizim burda da var hatta reyhanlı tuzla karıştırıp bebeğe sürerler
Ben kızımda yapmadım kaynanam çok diretmisti yapalım diye
Ben de yapmıcam diye hatta kendi çocuk doktoruna sordu
Ben kesinlikle izin vermiyorum bebek sarılık olursa sorumlusu sensin çok kötü bozuşuruz seni hastaneye sokmam sarılık en hafifi daha ağır bişey olursa ki sarılık en hafif olasılık dedi
Senin söylediğini söyledi eskiden yapıyorlardı senin annen seni tuzlamadi mi dedi doktora
Doktor da e evet tuzladi o zamanlar o kadar deodorant parfüm bakım yağı vs yoktu
Ee bilgisizlik de vardı
Terliyorum ter kokum da çıkıyor dedi şimdi her şey var gerek yok öyle şeylere demişti
Ben yapmadım yani canım şimdi de yapmıcam

Yöresel bir adet tuzlama sanirim bizim kulturumuzdede var. bende kimseye elletmeden dogdukdan 1 hafta sonra kendim az az tuzlarm :) kimsenjn gonlu kalmasin ihtimal olmasin zarar vermeden napalim @Guzide07

günaydn kızlar kuyruk sokumum hep ağrıodu ama dün akşam üstünden beride kalçamın sağ tarafının kemikleri çok ağrıo vücut kendini doğumamı hazırlıoda ağrıo yada başka bişeymi bilemiyorum sizde varmı böyle bir durum

[QUyaaOTE="cscscs, post: 56104240, member: 776434"]Benimki de kız canım hareketlerini bu aralar sağda hissediyorum ama ilk başlarda soldaydı bebek
bu arada doğum tarihlerimiz de aynı görünüyor benim de 4 temmuz dedi doktor[/QUOTE]
yaa, sağlıkla zamanında doğuralım inşallah:) ben ultrasona girdiğim ilk günden beri bebeği hep solda gördük acaba sol yumurtalık kız sağ erkek olayı var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…