2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cokkk terliyorum hanımlar... Hayatımda ter nedir nerden gelir bilmeyen insan ben sırılsıklam uyanıyorum. Halbuki eşim üşüyor. Reflu ilaca rağmen geçmiyor, cati ağrım çok fazla. Adet ağrıları gibi agrilarim da var adet öncesi gibi hafiften ishalim var. Korkudan hiçbir iş yapmıyorum bakalım bugün kontrol var büyümüş mu oglum
Ha bir de cumartesi evin bir kısmını boyatcaz

kuzu ter kısmı beni de öldürüyo... bende terlediğimi bilmem ama dediğin gibi yataktan kalktığımda tişörtüm ıslak uyanıyorum yastık desen öyle.... mide yanması bende de oluyor o yüzden hergün 2 tane soda içiyorum biraz hafifletiyor... çatı ağrısı bende de oldukça fazla... özellikle yataktan kalkarken ve o ilk adımı atarken canım çok yanıyor... az kaldı inşallah hepsi geçecek

Çatı ağrısı dışında hepsi bende de var canım. Kontrolde de herşey yolunda gitsin inşallah. Bizide haberdar et. Boya işi son zamanlara kalmış ama sen kokusunda kalma bari dikkat et kendine.

bende öyleym canm terliyorum sürekli sıcak basıoo

Canim gecmis olsun .Ben de cok terliyorum yemekten sonra nefes alamıyorum yürüyüşe çıkıyoruz .Ama hemen yoruluyorum .Benim de adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor.Doktora sorunca beni de bilgilendirir misin ben haftaya gitcem doktora.

Çatı ağrısı dışında hepsi bende de var canım. Kontrolde de herşey yolunda gitsin inşallah. Bizide haberdar et. Boya işi son zamanlara kalmış ama sen kokusunda kalma bari dikkat et kendine.
Evet son zamana kaldı eşimin işleri anca uygun oldu. Aslında boya yapacak olana güveniyorum ama ister istemez batacak ortalık. Bir de bölük bölük iki balkon iki farklı odada duvar ve salonumun tavanı halıları da kaldırmışken yıkamaya vercem. Sonraki hafta da evi temizletirim. Eksikler bitiyor bir bir. Sen temizlettin mi çok az kaldı dogumuna

Çatı ağrısından yuruyemiyorum ben artık günlerdir evdeyim çok sıkıldım. Doktora soracaklarimi liste yaptım. İnşallah sorabilirim. O odaya girince beynim uçuyor resmen aptal gibi kalıyorum adamın karşısında

kızlar tutumlu anneden az önce sipariş verdim. ikinci el kıyafet almak konusunda içim pek rahat değil umarım sorun yaşamam.

Eklentiler

• blob_67982605-302a-4634-b06f-71e158b8f932.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 99
kızlar sizler evin kapısına süs asmayı düşünüyomusunuz bebekle ilgiliş bikaç kişide görmüştümde?

Kızlar ben hastane için birşeyler yaptım o yüzden evde vermek için birşey düşünmüyorum. Zaten yanımda birileri olacağı içim ikramlık birşeyler yapılacak diye düşündüm ama eve gelenler için bir çikolata yaptırsam mı ki ne dersiniz ?
Bu arada ben de sipariş ettiklerimi ve yaptıklarımı yükleyeyim fikir olur size de :)

Eklentiler

• 4E812A93-23F7-44E0-8641-9CF67D38D537.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 98
  • 536FD022-C8DC-44E4-92DB-7F82D7A8C9A0.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 101
  • 3250E37F-6AE3-4819-A551-0557DF5B079D.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 97
  • E095DA55-D5BA-4721-811A-FD1F376226CF.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 96
Bizde de vardır. Geçenlerde biraz araştırayım dedim ölüme kadar giden olumsuz şeyler okudum ama bizzat kardeşime yapmıştık biz bana da yapmış annem sıkıntı olmamış :) ama kararsızım bende belki ilk banyosuna tuz katabilirim

Kızlar gunaydin kızımın kapı süsü bitmiş bugün kargoya veriliyor sizce model nasıl olmus.
Bizimkinin kiz versiyonu .Pembe gönlüm sende .Cok begendim .Ne kadara yaptırdın ve hangi sayfadan ?
Ben de not aliyorum degilse ekrandan gözümu alip doktorla konuşamıyorum.
Canim hepsi harika .Ben de oda kokusu yapcam hatya ayni model .Yapimi ile endiselerim vardi malzemelerim gelince yardim eder misin :) Biraz bilgi almam lazim .Malzeme dükkanı diye bir yer bana cazip geldi .Sen siselerin tanesini ne kadara aldin ,pleksiler kac para ve kurdele ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…