2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaa son hafalara geldik gelmesine de zaman geçmiyor bir türlü. Benim bulantı harici kramptır mide yanmasıdır falan olmadı sadece arada nefes alamıyorum gibi oluyor ama önemsiz derecede şükrediyorum ama bazen diyorum ki bebek 6 ayda gelişseydi yani allahım öyle yapsaydı diyorum herkes bana gülüyor. 9 ay neee kadar da uzunmuş:)

Ben de hep unutuyorum o yüzden hep listeye bakıyorum. Eşim hadi aç bakalım listeyi deyince doktorum gülüyor :)

Seve seve canım :) şişelerin tanesi yanlış hatırlamıyorsam 1.75₺ idi. Pleksiler 60 kuruş, 1 litre oda kokusu 30₺ Bambular da 15 kuruştu sanırım. Kurdeleyi hatırlamıyorum :)

Gelisim 9 aya yayıldığı halde olumsuz etkileniyoruz .Dengemiz şaşıyor .6 aya inseydi gelisim daha hizli olurdu ve vücudumuz adapte olamazdi diye düşünüyorum .Pozitif düşün
Ben cok kilo aldigimi düşünmüyorum ama kendimi bal kabagi gibi hissediyorum .Ayakkabımi zor giyiyorum mesela ve iki adimda nefes nefese .Dun öğrencim saldiriyor .Önünden kaçamıyorum zor kurtardılar. Güldüm kendi halime

Seve seve canım :) şişelerin tanesi yanlış hatırlamıyorsam 1.75₺ idi. Pleksiler 60 kuruş, 1 litre oda kokusu 30₺ Bambular da 15 kuruştu sanırım. Kurdeleyi hatırlamıyorum :)
Cinarciktan mi almıştın ? Yaa iyi ki sordum bana sise 2.5 pleksi 75 kr , bambu 20 kr dediler .

Cinarciktan mi almıştın ? Yaa iyi ki sordum bana sise 2.5 pleksi 75 kr , bambu 20 kr dediler .
Evet canım çınarcıktan aldım. 100cc şişe sormuş olabilirsin canım 100 olanlar 2 liraydı orada. Ben küçük boy aldım çok büyük geldi bana 100cc

Tesekkur ederim cnm 100 tl ucreti var ozel tasarim kapi susu diye bi sayfa var instagramda ordan verdim siparisi

Herşey hallolur sen kendini özellikle boya kokusundan korumaya bak, Allahtan havalar iyi havalandirirsin. Benim kayinvalidem ve kardeşi geçen gün bütün evimi temizlediler, yarın da gelip yine üstünden geçeceklermiş. Ben sadece mutfakta küçük şeyler yapıyorum o kadar.

saydıkların bana da oluyor canm aslında üşüyen biriydim hamilelikle artan kan miktarı nedeniyle sıcaklıyoruz,hayırlı haberlelr gel:)

Evet canım çınarcıktan aldım. 100cc şişe sormuş olabilirsin canım 100 olanlar 2 liraydı orada. Ben küçük boy aldım çok büyük geldi bana 100cc
Baska yere sordum boyleydi canim .Ben de cinarciktan bakayim en iyisi .Kac gunde eline ulasti?
Tesekkur ederim cnm 100 tl ucreti var ozel tasarim kapi susu diye bi sayfa var instagramda ordan verdim siparisi
Tamam canim ben kendi buldugum sayfadan yaptırayım 60 Tl +10 Tl kargo 70 e gelcek. Burda tarihi çarşıda sordum onlar da 100 dedi .

Cankm benkm rabbim sifalar versin.senin agrin neredeydi ve ve ne gibi belirtileri oldu.benkmde sag tarafimda gecmeyen bir agri yanma var.hamilelikten oncede vardi.kac defa doktora gityim.busey goremediler.
belim sirtim cok agriyo canm sanki kemiklerim kirilip icime batiyoda nefesim kesiliyo gibi oluyor birde kasiklarima sanci giriyo adet sancisi gibi ama nst de bise cikmiyo idrarda birde bi turlu iltihap gecmiyo o kadar ilaclara ragmen inunda sebebi bobrekteki buyumeymis

Baska yere sordum boyleydi canim .Ben de cinarciktan bakayim en iyisi .Kac gunde eline ulasti?

Tamam canim ben kendi buldugum sayfadan yaptırayım 60 Tl +10 Tl kargo 70 e gelcek. Burda tarihi çarşıda sordum onlar da 100 dedi .
60 tl ye yapan sayfayı bende buldum ama tabi ben siparişi vermiştim geri çekemedim o yüzden

bende çok terliyorum günde iki kere duş alıyorum ki istanbul iki gündür serin yinede çok terliyorum bacak aram pişiyor adet ağrıları gibi ağrılar çatı ağrısı var kasılmalar çoğaldı bu ara kasilirken beline baski yapmaya başladı
Doktora gidince soracaktım ama okadar soracak şey oluyorki doktora gidince unutuyorum bi kısmını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…