- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.641
Ben de hep unutuyorum o yüzden hep listeye bakıyorum. Eşim hadi aç bakalım listeyi deyince doktorum gülüyor :)Çatı ağrısından yuruyemiyorum ben artık günlerdir evdeyim çok sıkıldım. Doktora soracaklarimi liste yaptım. İnşallah sorabilirim. O odaya girince beynim uçuyor resmen aptal gibi kalıyorum adamın karşısında
Seve seve canım :) şişelerin tanesi yanlış hatırlamıyorsam 1.75₺ idi. Pleksiler 60 kuruş, 1 litre oda kokusu 30₺ Bambular da 15 kuruştu sanırım. Kurdeleyi hatırlamıyorum :)Bizimkinin kiz versiyonu .Pembe gönlüm sende .Cok begendim .Ne kadara yaptırdın ve hangi sayfadan ?
Ben de not aliyorum degilse ekrandan gözümu alip doktorla konuşamıyorum.
Canim hepsi harika .Ben de oda kokusu yapcam hatya ayni model .Yapimi ile endiselerim vardi malzemelerim gelince yardim eder misin :) Biraz bilgi almam lazim .Malzeme dükkanı diye bir yer bana cazip geldi .Sen siselerin tanesini ne kadara aldin ,pleksiler kac para ve kurdele ?
Evet cnm hastane kapısına da asilicak.gayet güzel canm bunu bebeğin odasının kapısına asıcaksn demi
Gelisim 9 aya yayıldığı halde olumsuz etkileniyoruz .Dengemiz şaşıyor .6 aya inseydi gelisim daha hizli olurdu ve vücudumuz adapte olamazdi diye düşünüyorum .Pozitif düşünKızlar yaa son hafalara geldik gelmesine de zaman geçmiyor bir türlü. Benim bulantı harici kramptır mide yanmasıdır falan olmadı sadece arada nefes alamıyorum gibi oluyor ama önemsiz derecede şükrediyorum ama bazen diyorum ki bebek 6 ayda gelişseydi yani allahım öyle yapsaydı diyorum herkes bana gülüyor. 9 ay neee kadar da uzunmuş:)
Tesekkurler cnm :)Çok güzel canım güle güle kullanım :)
Cinarciktan mi almıştın ? Yaa iyi ki sordum bana sise 2.5 pleksi 75 kr , bambu 20 kr dediler .Seve seve canım :) şişelerin tanesi yanlış hatırlamıyorsam 1.75₺ idi. Pleksiler 60 kuruş, 1 litre oda kokusu 30₺ Bambular da 15 kuruştu sanırım. Kurdeleyi hatırlamıyorum :)
İnşallah iyi gelir canım. Yıkanıyor makinede sonuçta ama eskimiş porsumus çıkmazsa iyi olur tabiikızlar tutumlu anneden az önce sipariş verdim. ikinci el kıyafet almak konusunda içim pek rahat değil umarım sorun yaşamam.
Evet canım çınarcıktan aldım. 100cc şişe sormuş olabilirsin canım 100 olanlar 2 liraydı orada. Ben küçük boy aldım çok büyük geldi bana 100ccCinarciktan mi almıştın ? Yaa iyi ki sordum bana sise 2.5 pleksi 75 kr , bambu 20 kr dediler .
Bizimkinin kiz versiyonu .Pembe gönlüm sende .Cok begendim .Ne kadara yaptırdın ve hangi sayfadan ?
Canim hepsi harika .Ben de oda kokusu yapcam hatya ayni model .Yapimi ile endiselerim vardi malzemelerim gelince yardim eder misin :) Biraz bilgi almam lazim .Malzeme dükkanı diye bir yer bana cazip geldi .Sen siselerin tanesini ne kadara aldin ,pleksiler kac para ve kurdele ?
Tesekkur ederim cnm 100 tl ucreti var ozel tasarim kapi susu diye bi sayfa var instagramda ordan verdim siparisiBizimkinin kiz versiyonu .Pembe gönlüm sende .Cok begendim .Ne kadara yaptırdın ve hangi sayfadan ?
Herşey hallolur sen kendini özellikle boya kokusundan korumaya bak, Allahtan havalar iyi havalandirirsin. Benim kayinvalidem ve kardeşi geçen gün bütün evimi temizlediler, yarın da gelip yine üstünden geçeceklermiş. Ben sadece mutfakta küçük şeyler yapıyorum o kadar.Evet son zamana kaldı eşimin işleri anca uygun oldu. Aslında boya yapacak olana güveniyorum ama ister istemez batacak ortalık. Bir de bölük bölük iki balkon iki farklı odada duvar ve salonumun tavanıhalıları da kaldırmışken yıkamaya vercem. Sonraki hafta da evi temizletirim. Eksikler bitiyor bir bir. Sen temizlettin mi çok az kaldı dogumuna
saydıkların bana da oluyor canm aslında üşüyen biriydim hamilelikle artan kan miktarı nedeniyle sıcaklıyoruz,hayırlı haberlelr gel:)Cokkk terliyorum hanımlar... Hayatımda ter nedir nerden gelir bilmeyen insan ben sırılsıklam uyanıyorum. Halbuki eşim üşüyor. Reflu ilaca rağmen geçmiyor, cati ağrım çok fazla. Adet ağrıları gibi agrilarim da var adet öncesi gibi hafiften ishalim var. Korkudan hiçbir iş yapmıyorum bakalım bugün kontrol var büyümüş mu oglum
Ha bir de cumartesi evin bir kısmını boyatcaz
Baska yere sordum boyleydi canim .Ben de cinarciktan bakayim en iyisi .Kac gunde eline ulasti?Evet canım çınarcıktan aldım. 100cc şişe sormuş olabilirsin canım 100 olanlar 2 liraydı orada. Ben küçük boy aldım çok büyük geldi bana 100cc
Tamam canim ben kendi buldugum sayfadan yaptırayım 60 Tl +10 Tl kargo 70 e gelcek. Burda tarihi çarşıda sordum onlar da 100 dedi .Tesekkur ederim cnm 100 tl ucreti var ozel tasarim kapi susu diye bi sayfa var instagramda ordan verdim siparisi
belim sirtim cok agriyo canm sanki kemiklerim kirilip icime batiyoda nefesim kesiliyo gibi oluyor birde kasiklarima sanci giriyo adet sancisi gibi ama nst de bise cikmiyo idrarda birde bi turlu iltihap gecmiyo o kadar ilaclara ragmen inunda sebebi bobrekteki buyumeymisCankm benkm rabbim sifalar versin.senin agrin neredeydi ve ve ne gibi belirtileri oldu.benkmde sag tarafimda gecmeyen bir agri yanma var.hamilelikten oncede vardi.kac defa doktora gityim.busey goremediler.
60 tl ye yapan sayfayı bende buldum ama tabi ben siparişi vermiştim geri çekemedim o yüzdenBaska yere sordum boyleydi canim .Ben de cinarciktan bakayim en iyisi .Kac gunde eline ulasti?
Tamam canim ben kendi buldugum sayfadan yaptırayım 60 Tl +10 Tl kargo 70 e gelcek. Burda tarihi çarşıda sordum onlar da 100 dedi .
teşekkür ederim canım
bende çok terliyorum günde iki kere duş alıyorum ki istanbul iki gündür serin yinede çok terliyorum bacak aram pişiyor adet ağrıları gibi ağrılar çatı ağrısı var kasılmalar çoğaldı bu ara kasilirken beline baski yapmaya başladıCokkk terliyorum hanımlar... Hayatımda ter nedir nerden gelir bilmeyen insan ben sırılsıklam uyanıyorum. Halbuki eşim üşüyor. Reflu ilaca rağmen geçmiyor, cati ağrım çok fazla. Adet ağrıları gibi agrilarim da var adet öncesi gibi hafiften ishalim var. Korkudan hiçbir iş yapmıyorum bakalım bugün kontrol var büyümüş mu oglum
Ha bir de cumartesi evin bir kısmını boyatcaz
çok güzel olmuş canım bayildimKızlar gunaydin kızımın kapı süsü bitmiş bugün kargoya veriliyor sizce model nasıl olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?