2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzeller canim

Baska yere sordum boyleydi canim .Ben de cinarciktan bakayim en iyisi .Kac gunde eline ulasti?

Tamam canim ben kendi buldugum sayfadan yaptırayım 60 Tl +10 Tl kargo 70 e gelcek. Burda tarihi çarşıda sordum onlar da 100 dedi .
kapı süsü sayfa ismi ne acaba canım ..Bende yapıyorum ama doktor çok hareket etme yat dedi dışarı çıkıp malzeme alamiycam bu işi yapan biri olarak 60 lira çok iyi

60 tl ye yapan sayfayı bende buldum ama tabi ben siparişi vermiştim geri çekemedim o yüzden
Aman her seye veriyoruz guzel olmus ya sen ona bak .Ben bugün vercem siparisi daha .
kapı süsü sayfa ismi ne acaba canım ..Bende yapıyorum ama doktor çok hareket etme yat dedi dışarı çıkıp malzeme alamiycam bu işi yapan biri olarak 60 lira çok iyi
seker_shopp canim .

Aynen cnm kac kere yaptırıyoruz ki güzel olsun. Bu arada benim doguma tam bugün 1 ay kaldi eğer doktor uzatmazsa gününü:)
Ayy prenses geliyor cok heyecanli biz doguma gun sayarken sen bebeginin kac günlük olduğunu saymaya başlayacaksın.

Ayy prenses geliyor cok heyecanli biz doguma gun sayarken sen bebeginin kac günlük olduğunu saymaya başlayacaksın.
Gerçekten çok heyecanlı cnm sağlıkla alalım da kucagimiza ins. Ama bi yandan da korku başladı o sezeryan ağrısı fln uyanınca oluyormus bilmiyorum yaşayıp görücez artık.

Ben bunuda çok beğendim oğlumun ismide aynı oyüzden ayrı bi vuruldum sizce bumu yoksa yastıkli olandaki kapı susumu

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-23-13-50-09.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2018-05-23-13-52-34.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 69
güzel haberler ver bize inşallah

Güzel haberlerle gelin inşallah

1486 gram 35 cm olmuş 30+2deyiz hepsine iyi dedi doktor ama suyumla ilgili üst sınırda dedi o ne demek oluyor dedm, sınır 250ml üstü dedi benim suyum 214 ml çıkmış. 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Önümüzdeki ayda şekerime bakacakmış ben pek bişey anlamadım su çok mu fazla ? Fazla olunca ne gibi zararı olurki kafam karıştı

chatlax o konuştuğumuz ağrılarıda sordum normal dedi bebeğin büyümesiyle ilgiliymiş kontrolde de bir sıkıntı yoksa gayet normalmiş sende haftaya öğrenirsin zaten durumunu hayırlı haberler alırsın inşallah.

canım suyun az olması nasıl iyi değilse çok olmasida problem teşkil ediyormus inşallah bir sonraki kontrolunde normal çıkar

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım ama öncesinde sirkeyle makineyi temizlemek gerekir mi? Daha önce kazan temizleme ile makineyi ayda bir temizliyordum o yeterli olur mu .

10 yil önce görümcem kızına hamileyken untrason yok daha burda şehir dişina karnı büyük acaba ikizmi diye götürdüler ve suyunun cok ölduğnu örendi, bebek gününde erken gelmiş ve makat geliş doğmuş doğumdada gelen suyu bütün ebeleri islatmiş o kadar cokmuş, zor bir doğum oldu tabi o zaman ve şimdi aynı değil ki türkiyede tıp daha fazla gelişmiş durumda. Bence endişelenme bu yüzden.

Gerek yok bence canım yazin sıcağında eriyip gidecek çikolatalar ondansa serin lohusa şerbeti ikram edersin içer serinlerler :) hatta küçük şampanya bardağı gibi bardaklara koyup bardağın alt kısmına da cinsiyete göre mavi ve ya pembe kurdele taka bilirsin istersen

Herkese merhabalar hanımlar telefonumu değiştirdiğim için uzun zamandır giremiyordum siteye çooook mesaj birikmiş okuyamadım hepsini umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir dün doktor kontrolümüz vardı bizimde 2133 gr 41 cm olmuş kızım suyumuz normale dönmüş bu havuç suyu kürü baya işe yaradı bizde onun dışında ayaklarım ve ellerim inanılmaz yanıyor ve çok halsizlik var doktorumuz 2 3 hafta içinde dogum gerçekleşir dedi heyecanla bekliyoruz inşallah hayırlısı saglıklı sıhhatli hepimiz kucaklarımıza alırız minnaklarımızı

Ay sağol ne güzel moral verdin, iyiki tıp gelişmiş bozmayım moralimi o zaman .

Evet canım çınarcıktan aldım. 100cc şişe sormuş olabilirsin canım 100 olanlar 2 liraydı orada. Ben küçük boy aldım çok büyük geldi bana 100cc
Oda kokusunun bitanesinin size maliyeti ne oldu acaba bende instagremden buldum ama kendim yapmıcak hazır alıyım diyorum

Kızlar biz de muayeneden geldik dönüşte de biraz iç çamaşırı falan gibi şeyler aldık biraz dolandık baya yoruldum hava da sıcak güya dükkanları gezecektik yeni neler gelmiş diye bakcaktik yazlık elbise falan alcaktik ama bir iki elbise vardı onlar da çok inceydi belli oluyordu falan yorgunluktan hevesim kalmadı bakmaya , bu arada bebisimin durumu iyiymiş kafası hala 1 hafta önden gidiyormuş vajinal batma gibi sancilara normal dedi , kan sulandırıcı ilacı bırakmamı söyledi 2 hafta sonra tekrar gel dedi , nst ye girmemi söylemedi hiç sanırım 34 haftayı doldurmam lazım girmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…