- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.661
çok güzeller canimKızlar ben hastane için birşeyler yaptım o yüzden evde vermek için birşey düşünmüyorum. Zaten yanımda birileri olacağı içim ikramlık birşeyler yapılacak diye düşündüm ama eve gelenler için bir çikolata yaptırsam mı ki ne dersiniz ?
Bu arada ben de sipariş ettiklerimi ve yaptıklarımı yükleyeyim fikir olur size de :)
kapı süsü sayfa ismi ne acaba canım ..Bende yapıyorum ama doktor çok hareket etme yat dedi dışarı çıkıp malzeme alamiycam bu işi yapan biri olarak 60 lira çok iyiBaska yere sordum boyleydi canim .Ben de cinarciktan bakayim en iyisi .Kac gunde eline ulasti?
Tamam canim ben kendi buldugum sayfadan yaptırayım 60 Tl +10 Tl kargo 70 e gelcek. Burda tarihi çarşıda sordum onlar da 100 dedi .
Hangi sayfa arkadaşım ben de araştırıyorum da bana da 90 ve üzeri dediler60 tl ye yapan sayfayı bende buldum ama tabi ben siparişi vermiştim geri çekemedim o yüzden
Cnm özel tasarım kapı süsü diye bi sayfa ama burdaHangi sayfa arkadaşım ben de araştırıyorum da bana da 90 ve üzeri dediler
Aman her seye veriyoruz guzel olmus ya sen ona bak .Ben bugün vercem siparisi daha .60 tl ye yapan sayfayı bende buldum ama tabi ben siparişi vermiştim geri çekemedim o yüzden
seker_shopp canim .kapı süsü sayfa ismi ne acaba canım ..Bende yapıyorum ama doktor çok hareket etme yat dedi dışarı çıkıp malzeme alamiycam bu işi yapan biri olarak 60 lira çok iyi
Aynen cnm kac kere yaptırıyoruz ki güzel olsun. Bu arada benim doguma tam bugün 1 ay kaldi eğer doktor uzatmazsa gününü:)Aman her seye veriyoruz guzel olmus ya sen ona bak .Ben bugün vercem siparisi daha .
seker_shopp canim .
Ayy prenses geliyor cok heyecanli biz doguma gun sayarken sen bebeginin kac günlük olduğunu saymaya başlayacaksın.Aynen cnm kac kere yaptırıyoruz ki güzel olsun. Bu arada benim doguma tam bugün 1 ay kaldi eğer doktor uzatmazsa gününü:)
Gerçekten çok heyecanlı cnm sağlıkla alalım da kucagimiza ins. Ama bi yandan da korku başladı o sezeryan ağrısı fln uyanınca oluyormus bilmiyorum yaşayıp görücez artık.Ayy prenses geliyor cok heyecanli biz doguma gun sayarken sen bebeginin kac günlük olduğunu saymaya başlayacaksın.
güzel haberler ver bize inşallah
Güzel haberlerle gelin inşallah
canım suyun az olması nasıl iyi değilse çok olmasida problem teşkil ediyormus inşallah bir sonraki kontrolunde normal çıkar1486 gram 35 cm olmuş 30+2deyiz hepsine iyi dedi doktor ama suyumla ilgili üst sınırda dedi o ne demek oluyor dedm, sınır 250ml üstü dedi benim suyum 214 ml çıkmış. 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Önümüzdeki ayda şekerime bakacakmış ben pek bişey anlamadım su çok mu fazla ? Fazla olunca ne gibi zararı olurki kafam karıştı
chatlax o konuştuğumuz ağrılarıda sordum normal dedi bebeğin büyümesiyle ilgiliymiş kontrolde de bir sıkıntı yoksa gayet normalmiş sende haftaya öğrenirsin zaten durumunu hayırlı haberler alırsın inşallah.
10 yil önce görümcem kızına hamileyken untrason yok daha burda şehir dişina karnı büyük acaba ikizmi diye götürdüler ve suyunun cok ölduğnu örendi, bebek gününde erken gelmiş ve makat geliş doğmuş doğumdada gelen suyu bütün ebeleri islatmiş o kadar cokmuş, zor bir doğum oldu tabi o zaman ve şimdi aynı değil ki türkiyede tıp daha fazla gelişmiş durumda. Bence endişelenme bu yüzden.1486 gram 35 cm olmuş 30+2deyiz hepsine iyi dedi doktor ama suyumla ilgili üst sınırda dedi o ne demek oluyor dedm, sınır 250ml üstü dedi benim suyum 214 ml çıkmış. 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Önümüzdeki ayda şekerime bakacakmış ben pek bişey anlamadım su çok mu fazla ? Fazla olunca ne gibi zararı olurki kafam karıştı
chatlax o konuştuğumuz ağrılarıda sordum normal dedi bebeğin büyümesiyle ilgiliymiş kontrolde de bir sıkıntı yoksa gayet normalmiş sende haftaya öğrenirsin zaten durumunu hayırlı haberler alırsın inşallah.
Gerek yok bence canım yazin sıcağında eriyip gidecek çikolatalar ondansa serin lohusa şerbeti ikram edersin içer serinlerler :) hatta küçük şampanya bardağı gibi bardaklara koyup bardağın alt kısmına da cinsiyete göre mavi ve ya pembe kurdele taka bilirsin istersenKızlar ben hastane için birşeyler yaptım o yüzden evde vermek için birşey düşünmüyorum. Zaten yanımda birileri olacağı içim ikramlık birşeyler yapılacak diye düşündüm ama eve gelenler için bir çikolata yaptırsam mı ki ne dersiniz ?
Bu arada ben de sipariş ettiklerimi ve yaptıklarımı yükleyeyim fikir olur size de :)
Hayırlısı artık dusunmek istemiyorum fazlaGerçekten çok heyecanlı cnm sağlıkla alalım da kucagimiza ins. Ama bi yandan da korku başladı o sezeryan ağrısı fln uyanınca oluyormus bilmiyorum yaşayıp görücez artık.
Evet eşime aynısını dedm herşeyin fazlası zarar inşallah yolunda gider herşey sağol canımcanım suyun az olması nasıl iyi değilse çok olmasida problem teşkil ediyormus inşallah bir sonraki kontrolunde normal çıkar
Ay sağol ne güzel moral verdin, iyiki tıp gelişmiş bozmayım moralimi o zaman .10 yil önce görümcem kızına hamileyken untrason yok daha burda şehir dişina karnı büyük acaba ikizmi diye götürdüler ve suyunun cok ölduğnu örendi, bebek gününde erken gelmiş ve makat geliş doğmuş doğumdada gelen suyu bütün ebeleri islatmiş o kadar cokmuş, zor bir doğum oldu tabi o zaman ve şimdi aynı değil ki türkiyede tıp daha fazla gelişmiş durumda. Bence endişelenme bu yüzden.
Oda kokusunun bitanesinin size maliyeti ne oldu acaba bende instagremden buldum ama kendim yapmıcak hazır alıyım diyorumEvet canım çınarcıktan aldım. 100cc şişe sormuş olabilirsin canım 100 olanlar 2 liraydı orada. Ben küçük boy aldım çok büyük geldi bana 100cc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?