2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Suyunuz azmiydi sizinde bayramdan önce olur yani Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

evet canım banada 34 te nst ye basliycaz dedi

Suyunuz azmiydi sizinde bayramdan önce olur yani Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Evet hemde yok denecek kadar azdı hatta doktorumuz 32.haftada sezeryan ile alma planları yapıyordu ama çok şükür normale dönmüş baya evet sanırım bayram hediyesi olacak kızım

Gözün aydın canım bende demin geldm sıcak mahvetti hemen eve koştuk.. banada 32.haftada coraspini bırak dedi sulandırıcı iğneye devam 38e kadar. 34 bitince girersin bencede nst ye. Maşallah size :)

evet ben de doktorun odasına girdiğim an zihnimdekiler adeta uçup gidiyor, muayene bittikten sonra tek tek aklıma geliyor sonra da soramadım diye hayıflanıyorum ,ama not alarak gitmek en iyisi,telefona ya da küçük not defterine

Evet hemde yok denecek kadar azdı hatta doktorumuz 32.haftada sezeryan ile alma planları yapıyordu ama çok şükür normale dönmüş baya evet sanırım bayram hediyesi olacak kızım
kaçak vs yok değilmi su kendiligindenmi azdı yoksa

Ay sağol ne güzel moral verdin, iyiki tıp gelişmiş bozmayım moralimi o zaman .
Ya o zaman dr bile gitmemiş biri o ama doktur daha üst sınıra cıkmadan hemen bunu alnladı dimi, dr gözetimi altında hiç bir şey olmaz, ayrıca o kız şu an cok sağlıklı hiç bir premi yok gayet sağlıklı. Senin moralnı bozdumsa üzür dilerim keşke cvp yazmasaydım üzgünüm.

evet canım not almak lazım Bebeğimi görünce doktorda beklemedigim birsey soylediginde beynimdekiler siliniyor

Makat doğum suyu sıçramış falan gözüm korktu ben netten açıp okumuyorum korkumdan çünkü en kötüsü yazıyor diye burda birbirimize sağlıklı destek ve moral vermek için burdayız özürlük bir durumda yok canım nasipte ne varsa onu yaşayacağız inşallah hepimiz bu dönemi sağlıkla hayırlısıyla atlatırız.

Orkidem07 Mervikkkk @Efsane anne kızlar iyiyiz biz :) siz nasılsınız??

Biz eşimle tekrar bi araya geldik, ailesi olmaksızın :) o yüzden son 2-3 haftam tamamen ev bulma, ev kurma, eşya alma ve eşya taşıma ile geçti. Ne kadar bana iş bırakmasada eşim ve ailem, mecbur her şey benden geçtiği için çok çok yoruldum. Daha da eşya gelme sürecimiz devam ediyor.. evde internet yok o yüzden ve yorgunluktan hiç giremedim buraya:)

Paşa oğlum hala dönmedi, doktorum yeri gittikçe daralıyo dönebilir ama her geçen gün zor dedi, 39a kadar bekleriz dönmezse mecburi sezaryen dedi. Bugün tekrar kontrolümüz var bakalım döndümü ama sanmıyorum hiç öle bi şey hisssetmedim. Biz sezaryen e doğru gidiyoruz yani

Sizler nasılsınız? Bi göz atacağım ama doğuran yok değilmi? İkizlerimiz nasıl?

Kaçak falan hiç olmadı ama kendiliğinden suyum 28.haftada azalmaya başladı 30 31 de yok denecek kadar azdı ki saflık yönünden ne bebeğim de nede bende bir sorun vardı şimdi çok şükür herşy yolunda
çok şükür

inşallah hersey daha iyi olur bu ayrılık süreci eşiniz içinde inşallah yaptığı hataları gözden geçirme fırsatı olmuştur inşallah evliliginiz çok daha güzel olur

Rabbim hayırlısını versin inşallah bundan sonra yuvanız hep mutluluk ve huzurla dolsun oğluşunuz size hayırlarla gelsin inşallah burada kendini çok yıpratıp yorma yazık paşaya

inşallah hersey daha iyi olur bu ayrılık süreci eşiniz içinde inşallah yaptığı hataları gözden geçirme fırsatı olmuştur inşallah evliliginiz çok daha güzel olur

İnşallah canım, bakalım göreceğiz. Oğlumuz için hayırlısı olur diye düşünüyorum..

Rabbim hayırlısını versin inşallah bundan sonra yuvanız hep mutluluk ve huzurla dolsun oğluşunuz size hayırlarla gelsin inşallah burada kendini çok yıpratıp yorma yazık paşaya

Saol canım, inşallah.

Vallahi benim oğlan tam bir savaşçı olacak diyorum. Neler çekti yavrum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…