- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.701
İnşallah canım günlük bir bardakta olsa havuç suyu içsen belki kaçak giden suyu telafi eder bilemedim ki inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımızabenimde 34 ten sonra kaçak oluyor suyum bitiyor inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavusalim
tabi olmazmi her çocuk anne ve babasıyla mutlu sıcak bir yuvada büyümeyi hakediyorİnşallah canım, bakalım göreceğiz. Oğlumuz için hayırlısı olur diye düşünüyorum..
sen nekadar içtin suan suyum iyi ama içmeye baslayacagim oruç tutmuyorum 3 litre su içiyorumİnşallah canım günlük bir bardakta olsa havuç suyu içsen belki kaçak giden suyu telafi eder bilemedim ki inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımıza
O paşa annesinin en kuvvetli destekçisi Rabbim hayırlısını versin canım inşallahSaol canım, inşallah.
Vallahi benim oğlan tam bir savaşçı olacak diyorum. Neler çekti yavrum :)
Bende tutmuyorum canım 4 gün sabah akşam 1 er bardak sonra 4 günde günde 1 bardak içtim toplamda 8 gün yaptım kürü şimdi haftada 3 bardak falan içiyorum günlükte 3 3.5 lt su içiyorumsen nekadar içtin suan suyum iyi ama içmeye baslayacagim oruç tutmuyorum 3 litre su içiyorum
sagol canimBende tutmuyorum canım 4 gün sabah akşam 1 er bardak sonra 4 günde günde 1 bardak içtim toplamda 8 gün yaptım kürü şimdi haftada 3 bardak falan içiyorum günlükte 3 3.5 lt su içiyorum
Ne demek inşallah şifa olur canımsagol canim
Bir iki güne elimde oldu canım. Dışarıya çıkamayacak gibiysen kurdeleyi de oradan alabilirsin ben öyle yaptımBaska yere sordum boyleydi canim .Ben de cinarciktan bakayim en iyisi .Kac gunde eline ulasti?
Tamam canim ben kendi buldugum sayfadan yaptırayım 60 Tl +10 Tl kargo 70 e gelcek. Burda tarihi çarşıda sordum onlar da 100 dedi .
Doğru diyorsun canım o sıcakta en güzeli :)Gerek yok bence canım yazin sıcağında eriyip gidecek çikolatalar ondansa serin lohusa şerbeti ikram edersin içer serinlerler :) hatta küçük şampanya bardağı gibi bardaklara koyup bardağın alt kısmına da cinsiyete göre mavi ve ya pembe kurdele taka bilirsin istersen
Tanesi 4-4 buçuk gibi bir fiyata geldi ama elimde bir sürü kurdele kaldı mesela fazla fazla almışım.Oda kokusunun bitanesinin size maliyeti ne oldu acaba bende instagremden buldum ama kendim yapmıcak hazır alıyım diyorum
Canım hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün yuvanıza huzur mutluluk versin bundan sonra, iyi olmana çok sevindim :)@Orkidem07Mervikkkk @Efsane anne kızlar iyiyiz biz :) siz nasılsınız??
Biz eşimle tekrar bi araya geldik, ailesi olmaksızın :) o yüzden son 2-3 haftam tamamen ev bulma, ev kurma, eşya alma ve eşya taşıma ile geçti. Ne kadar bana iş bırakmasada eşim ve ailem, mecbur her şey benden geçtiği için çok çok yoruldum. Daha da eşya gelme sürecimiz devam ediyor.. evde internet yok o yüzden ve yorgunluktan hiç giremedim buraya:)
Paşa oğlum hala dönmedi, doktorum yeri gittikçe daralıyo dönebilir ama her geçen gün zor dedi, 39a kadar bekleriz dönmezse mecburi sezaryen dedi. Bugün tekrar kontrolümüz var bakalım döndümü ama sanmıyorum hiç öle bi şey hisssetmedim. Biz sezaryen e doğru gidiyoruz yani
Sizler nasılsınız? Bi göz atacağım ama doğuran yok değilmi? İkizlerimiz nasıl?
Oyle yapayım canim .Asetat aldin mi bir de kac tane aldin kac tl verdin.Tam bilgi alamadim gec dönüş yapiyorlar .Bir iki güne elimde oldu canım. Dışarıya çıkamayacak gibiysen kurdeleyi de oradan alabilirsin ben öyle yaptım
Doğru diyorsun canım o sıcakta en güzeli :)
Tanesi 4-4 buçuk gibi bir fiyata geldi ama elimde bir sürü kurdele kaldı mesela fazla fazla almışım.
Canım hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün yuvanıza huzur mutluluk versin bundan sonra, iyi olmana çok sevindim :)
Bebişin de önemli olan sağlıklı gelmesi tercih onun belki döner belli mi olur :)
Çok sağol canım benim valla içim rahatladı inşallah benimde kontrolde çıkmaz bir şey 1 haftam kaldı bakalım hızlıca geçsede görsem bebeğimi hemen1486 gram 35 cm olmuş 30+2deyiz hepsine iyi dedi doktor ama suyumla ilgili üst sınırda dedi o ne demek oluyor dedm, sınır 250ml üstü dedi benim suyum 214 ml çıkmış. 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Önümüzdeki ayda şekerime bakacakmış ben pek bişey anlamadım su çok mu fazla ? Fazla olunca ne gibi zararı olurki kafam karıştı
chatlax o konuştuğumuz ağrılarıda sordum normal dedi bebeğin büyümesiyle ilgiliymiş kontrolde de bir sıkıntı yoksa gayet normalmiş sende haftaya öğrenirsin zaten durumunu hayırlı haberler alırsın inşallah.
Ben kazan temizleme yapıcam canım yıkamadan önce birde içini sileyim diyorum sirkeli suyla lastik kısımlarını falanKızlar bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım ama öncesinde sirkeyle makineyi temizlemek gerekir mi? Daha önce kazan temizleme ile makineyi ayda bir temizliyordum o yeterli olur mu .
Bebeğini babasiz dünyaya getirmeyeceğin icin cok cok sevindim. Allah agzinizin tadini bozcak insanlari sizden uzak tutsun .Insallah kıymetini fazlasiyla anlamistir .Hep mutlu olursun .Gebelik surecin zor gecti bundan sonra guzel olur insallah her sey .@Orkidem07Mervikkkk @Efsane anne kızlar iyiyiz biz :) siz nasılsınız??
Biz eşimle tekrar bi araya geldik, ailesi olmaksızın :) o yüzden son 2-3 haftam tamamen ev bulma, ev kurma, eşya alma ve eşya taşıma ile geçti. Ne kadar bana iş bırakmasada eşim ve ailem, mecbur her şey benden geçtiği için çok çok yoruldum. Daha da eşya gelme sürecimiz devam ediyor.. evde internet yok o yüzden ve yorgunluktan hiç giremedim buraya:)
Paşa oğlum hala dönmedi, doktorum yeri gittikçe daralıyo dönebilir ama her geçen gün zor dedi, 39a kadar bekleriz dönmezse mecburi sezaryen dedi. Bugün tekrar kontrolümüz var bakalım döndümü ama sanmıyorum hiç öle bi şey hisssetmedim. Biz sezaryen e doğru gidiyoruz yani
Sizler nasılsınız? Bi göz atacağım ama doğuran yok değilmi? İkizlerimiz nasıl?
Makinenin kendi programı var canım deterjan koyup yaklaşık 3 saat kadar çalıştırıyorumo şekilde ayda bir yapıyorsan yeterli olur bence,peki nsıl temizliyordun
A ben hep öyle temizliyorum canım bir şey olmadı şükür. İçine tableti atıyorum kazan temizleme programında çalıştırıyorum.chatlax senin dediğin gibi yeterli olur sanırım. Sirkeyle yıkarım birde makine bozulur falan. Arkadaşım netten görüp bulaşık deterjanı atmıştı makinesi bozuldu serviste her gördüğünüzü yapmayın demiş
Sirke de uzun vadede zarar veriyormus .Beyaz eşya alırken servis söylemişti aklinizda olsun .chatlax senin dediğin gibi yeterli olur sanırım. Sirkeyle yıkarım birde makine bozulur falan. Arkadaşım netten görüp bulaşık deterjanı atmıştı makinesi bozuldu serviste her gördüğünüzü yapmayın demiş
İnşallah sende gorup rahatlycaksın şurda bir hafta ne ki çabuk gecer :) ayrıca çok yorma kendini iş yapcm diye lütfenÇok sağol canım benim valla içim rahatladı inşallah benimde kontrolde çıkmaz bir şey 1 haftam kaldı bakalım hızlıca geçsede görsem bebeğimi hemen
Ben kazan temizleme yapıcam canım yıkamadan önce birde içini sileyim diyorum sirkeli suyla lastik kısımlarını falan
İçini ve lastiklerini silmek için kullanıcam ben tek canım bir kereden bir şey olmaz heralde tüyler saçlar falan kalıyo içinde ya onlarda gider hem diye düşündümSirke de uzun vadede zarar veriyormus .Beyaz eşya alırken servis söylemişti aklinizda olsun .
Ay inşallah canım bekle bekle geçmiyo gün geldimi de ne çabuk geçmiş zaman diyorum :) yok bu aralar hiç iş yaptığımda yok zaten canım bir çamaşır yıkama ütüleme kısmına geçemedim henüz geçen pazar yıkadıklarım ütülenmeyi bekliyo daha ne kadar üşengeçimİnşallah sende gorup rahatlycaksın şurda bir hafta ne ki çabuk gecer :) ayrıca çok yorma kendini iş yapcm diye lütfen
sirkeyi deterjan bölmesine mi ekliyorsunchatlax senin dediğin gibi yeterli olur sanırım. Sirkeyle yıkarım birde makine bozulur falan. Arkadaşım netten görüp bulaşık deterjanı atmıştı makinesi bozuldu serviste her gördüğünüzü yapmayın demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?