2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde 34 ten sonra kaçak oluyor suyum bitiyor inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavusalim
İnşallah canım günlük bir bardakta olsa havuç suyu içsen belki kaçak giden suyu telafi eder bilemedim ki inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımıza

İnşallah canım günlük bir bardakta olsa havuç suyu içsen belki kaçak giden suyu telafi eder bilemedim ki inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımıza
sen nekadar içtin suan suyum iyi ama içmeye baslayacagim oruç tutmuyorum 3 litre su içiyorum

sen nekadar içtin suan suyum iyi ama içmeye baslayacagim oruç tutmuyorum 3 litre su içiyorum
Bende tutmuyorum canım 4 gün sabah akşam 1 er bardak sonra 4 günde günde 1 bardak içtim toplamda 8 gün yaptım kürü şimdi haftada 3 bardak falan içiyorum günlükte 3 3.5 lt su içiyorum

Baska yere sordum boyleydi canim .Ben de cinarciktan bakayim en iyisi .Kac gunde eline ulasti?

Tamam canim ben kendi buldugum sayfadan yaptırayım 60 Tl +10 Tl kargo 70 e gelcek. Burda tarihi çarşıda sordum onlar da 100 dedi .
Bir iki güne elimde oldu canım. Dışarıya çıkamayacak gibiysen kurdeleyi de oradan alabilirsin ben öyle yaptım

Doğru diyorsun canım o sıcakta en güzeli :)

Oda kokusunun bitanesinin size maliyeti ne oldu acaba bende instagremden buldum ama kendim yapmıcak hazır alıyım diyorum
Tanesi 4-4 buçuk gibi bir fiyata geldi ama elimde bir sürü kurdele kaldı mesela fazla fazla almışım.

Canım hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün yuvanıza huzur mutluluk versin bundan sonra, iyi olmana çok sevindim :)
Bebişin de önemli olan sağlıklı gelmesi tercih onun belki döner belli mi olur :)

Merhaba guzel anneler, Korbell bebek bezi çopu almayi dusunen varsa ebebekte 70 tl'den 50'ye dusmus

Oyle yapayım canim .Asetat aldin mi bir de kac tane aldin kac tl verdin.Tam bilgi alamadim gec dönüş yapiyorlar .

Çok sağol canım benim valla içim rahatladı inşallah benimde kontrolde çıkmaz bir şey 1 haftam kaldı bakalım hızlıca geçsede görsem bebeğimi hemen
Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım ama öncesinde sirkeyle makineyi temizlemek gerekir mi? Daha önce kazan temizleme ile makineyi ayda bir temizliyordum o yeterli olur mu .
Ben kazan temizleme yapıcam canım yıkamadan önce birde içini sileyim diyorum sirkeli suyla lastik kısımlarını falan

sonsuzzz cnm Rabbim hayırlı huzurlu mutlu etsin bundan sonra da inşallah esin de oğlunun yüzü suyu hürmetine aklını başına alır Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bebeğini babasiz dünyaya getirmeyeceğin icin cok cok sevindim. Allah agzinizin tadini bozcak insanlari sizden uzak tutsun .Insallah kıymetini fazlasiyla anlamistir .Hep mutlu olursun .Gebelik surecin zor gecti bundan sonra guzel olur insallah her sey .

chatlax senin dediğin gibi yeterli olur sanırım. Sirkeyle yıkarım birde makine bozulur falan. Arkadaşım netten görüp bulaşık deterjanı atmıştı makinesi bozuldu serviste her gördüğünüzü yapmayın demiş

A ben hep öyle temizliyorum canım bir şey olmadı şükür. İçine tableti atıyorum kazan temizleme programında çalıştırıyorum.

Sirke de uzun vadede zarar veriyormus .Beyaz eşya alırken servis söylemişti aklinizda olsun .

İnşallah sende gorup rahatlycaksın şurda bir hafta ne ki çabuk gecer :) ayrıca çok yorma kendini iş yapcm diye lütfen

Sirke de uzun vadede zarar veriyormus .Beyaz eşya alırken servis söylemişti aklinizda olsun .
İçini ve lastiklerini silmek için kullanıcam ben tek canım bir kereden bir şey olmaz heralde tüyler saçlar falan kalıyo içinde ya onlarda gider hem diye düşündüm

İnşallah sende gorup rahatlycaksın şurda bir hafta ne ki çabuk gecer :) ayrıca çok yorma kendini iş yapcm diye lütfen
Ay inşallah canım bekle bekle geçmiyo gün geldimi de ne çabuk geçmiş zaman diyorum :) yok bu aralar hiç iş yaptığımda yok zaten canım bir çamaşır yıkama ütüleme kısmına geçemedim henüz geçen pazar yıkadıklarım ütülenmeyi bekliyo daha ne kadar üşengeçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…