2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle yapman daha mantikli canim .Suyunu tahliye edip 1 kez bos calistirabilirsin bu islemden sonra .

Al benden okadar boşver bitmez dünyanın işi hem hamileyiz biz yaaa :)))

ohhhh cokk sevindimmm yaaaaa Allahim bidaha bole seyler yasatmasin size kuzumm benim pasada saglikli gelsinde canim uzulme bende sezeryanliyim valla saglik olsun ayy cok sevindirik oldum canim valla yaaa haberine

Oyle yapman daha mantikli canim .Suyunu tahliye edip 1 kez bos calistirabilirsin bu islemden sonra .
Evet canım doğru sildikten sonra bir durulama daha yaptırıp öyle yıkamaya atayım çamaşırlarını. Birde ben renkler karışmasın diye mendil atıcam çamaşırlarla beraber onun bir zararı olur mu acaba aynı renkleri atıcam hep ama yinede üstündeki renkler falan karışır mı diye tedirginlik var

kızlar eşinizle cinsel hayatınıza devam ediyor musunuz? doktorunuz bi kısıtlama koydu mu? son aylarda bi sakıncası var mıdır acaba?
Son aylarda önerilenler arasında özellikle normal doğum için

Al benden okadar boşver bitmez dünyanın işi hem hamileyiz biz yaaa :)))
Valla azcık şımaralım dimi ama şurda kaç ayımız kaldı sonra zaten istesekte şımaramıcaz :)

Oyle yapayım canim .Asetat aldin mi bir de kac tane aldin kac tl verdin.Tam bilgi alamadim gec dönüş yapiyorlar .
Yok asetat almadım öyle koyacağım. Çubukları da üçer üçer kurdele ile bağladım. Şişeleri soruyorsan 20 adet aldım, kurdelelerden ikişer paket(ama bir paket bile bitmedi), 60 adet çubuk, 1 paket oda kokusu, 20 adet pleksi, şişe kapakları ve tıpalar da dahil, 80 ya da 90 a geldi. Uzun zaman olduğu için hatırlayamadım :)

Hayırlı olsun canım inşallah öncekinden daha sağlam bir yuvanız olur. En çokta minik paşan için sevindim .
Ben şahsen miniklerimle uzatmalardayım. Max. 2 haftam var gibi görünüyor.

Hangi sayfadan almıştın canım bi de örnek yaptıysan bizimle de paylaşır mısın

hadess sende durumlar nasıl canım herşey yolunda mı? Izmir sıcağı bir yandan yatmak bir yandan nasıl gidiyor?
Ben ilk kez bu gece uyuyamadım her yatağa uzandığımda kalbim sıkıştı. Biz ikiz olduğumuz için daha fazla baskı vardır sanırım dedim ama artık 3 yastıkla yatmaya çalışıyorum.

sonsuzzz canım çok sevindim herşeyin düzene girmesine... paşa gelince de daha çok mutlu olacaksınız inşallah... çok fazla arayı açma olur mu arada gel bilgi ver merak ediyoruz

kızlar eşinizle cinsel hayatınıza devam ediyor musunuz? doktorunuz bi kısıtlama koydu mu? son aylarda bi sakıncası var mıdır acaba?
bizeolmasın demedi ama göbek büyüklüğü zaten pek elvermiyor:) eskisi gibi fazla zevkli olmuyor ve bazı baba adayları bu aşamada korkuyormuş

Senin için az önce kendisine sordum, erken doğum olmasnın nedeni makat geliş olması dr suyu için verdiği ilacı 1 kere içmesi gerekirken günde 2 kere içmiş, bu arada benim kızımdada suyum azdi ama 2-3 hafta içinde düzeldi.

Hangi sayfadan almıştın canım bi de örnek yaptıysan bizimle de paylaşır mısın
İnstagramda cinarcikkolonyalari sayfa adı, yeri de İstanbul Eminönü’nde. Evet yaptım canım paylaşmıştım bugün ama tekrar ekleyeyim

Eklentiler

• DFDAD4EA-CD8F-47A5-B4AA-A85FA25460F9.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…