- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.741
Evet hareketliler benimkide futbol oynuyor sankiKızlar ya bebeğim maşallah bugün çok hareketli ve hareketleri bazen canımı yakıyo... sanki bi yerleri deşmeye çalışıyo gibi ne yapıyo acaba oralarda
Aynen öyle bebişler şımaracak biz hayattan kopcazEvet canım doğru sildikten sonra bir durulama daha yaptırıp öyle yıkamaya atayım çamaşırlarını. Birde ben renkler karışmasın diye mendil atıcam çamaşırlarla beraber onun bir zararı olur mu acaba aynı renkleri atıcam hep ama yinede üstündeki renkler falan karışır mı diye tedirginlik var
Son aylarda önerilenler arasında özellikle normal doğum için
Valla azcık şımaralım dimi ama şurda kaç ayımız kaldı sonra zaten istesekte şımaramıcaz :)
Sağol canım bende 2 hafta sonra göreceğim neler olacak.. inşallah hayırlısı olsun sağlıkla geçsin her haftamız.Senin için az önce kendisine sordum, erken doğum olmasnın nedeni makat geliş olması dr suyu için verdiği ilacı 1 kere içmesi gerekirken günde 2 kere içmiş, bu arada benim kızımdada suyum azdi ama 2-3 hafta içinde düzeldi.
Ya ben var ya anlamıştım bu kız kesin barıştı eşiyle diyordum son mesajarin gulucuklu falandı@Orkidem07Mervikkkk @Efsane anne kızlar iyiyiz biz :) siz nasılsınız??
Biz eşimle tekrar bi araya geldik, ailesi olmaksızın :) o yüzden son 2-3 haftam tamamen ev bulma, ev kurma, eşya alma ve eşya taşıma ile geçti. Ne kadar bana iş bırakmasada eşim ve ailem, mecbur her şey benden geçtiği için çok çok yoruldum. Daha da eşya gelme sürecimiz devam ediyor.. evde internet yok o yüzden ve yorgunluktan hiç giremedim buraya:)
Paşa oğlum hala dönmedi, doktorum yeri gittikçe daralıyo dönebilir ama her geçen gün zor dedi, 39a kadar bekleriz dönmezse mecburi sezaryen dedi. Bugün tekrar kontrolümüz var bakalım döndümü ama sanmıyorum hiç öle bi şey hisssetmedim. Biz sezaryen e doğru gidiyoruz yani
Sizler nasılsınız? Bi göz atacağım ama doğuran yok değilmi? İkizlerimiz nasıl?
İyiyim cnm. Yatıyorum, oturuyorum artık daha fazla dolanıyorum. Haftalar ilerledikçe bir rahatlık geldi :) arada gaz sancılarım olmasa çok sıkıntım yok, uykum falan da iyi ama bebeklerin hareketleri azaldı ama oluncada hafiften can yakıyor. Yerleri iyice daraldı. Haftaya salı olsada görsem umarım kilo almışlardır biraz. Ben hala almıyorum kaldım aylardır aynı kiloda.hadess sende durumlar nasıl canım herşey yolunda mı? Izmir sıcağı bir yandan yatmak bir yandan nasıl gidiyor?
Ben ilk kez bu gece uyuyamadım her yatağa uzandığımda kalbim sıkıştı. Biz ikiz olduğumuz için daha fazla baskı vardır sanırım dedim ama artık 3 yastıkla yatmaya çalışıyorum.
Aynen canım valla şuan tam lazım dönem uğraş dur servisle sonra onlarında pek keyifle geldiği söylenemez zaten zorla geliyorlarAman bir şey olmasın canım tam ihtiyaç olduğu en çok çalıştığı dönem gereksiz masraf çıkarmasın
Benimde ağrıyor canmgünaydn kızlar kuyruk sokumum hep ağrıodu ama dün akşam üstünden beride kalçamın sağ tarafının kemikleri çok ağrıo vücut kendini doğumamı hazırlıoda ağrıo yada başka bişeymi bilemiyorum sizde varmı böyle bir durum
Doktor kısıtlama koymadı ama eşim yakinlasmaktan çekiniyor. Sebebi de yorgunluk iş stresi vs. Imis. Ama göbeğim büyüdükçe beni sevmiyor mu diye düşünüyorum bazen o yüzden sormuştum niye böyle olduk falan diiye böyle demiştikızlar eşinizle cinsel hayatınıza devam ediyor musunuz? doktorunuz bi kısıtlama koydu mu? son aylarda bi sakıncası var mıdır acaba?
anlamadığım şekilde aşağıya vuruyo sanki eli kolu çıkacak gibi o zamanda canımı çok yakıyo sıpa birde gerindiğini anlıyorum mesela o zaman hem karnım yamuluyo hem nefes alamıyorum hem de canım yanıyoEvet hareketliler benimkide futbol oynuyor sankibenim mide hizamda ayakları bi gidiyor bi geliyor heralde kendine çekiyor uzatıyor bide arada titriyor hani bazen bebekler irkilir ya öyle gibi
seninki nasıl
İnşallah burda biri dr kontro gidiyorum dediğinde kendim gitmişgesine heycanlanıyorum inşallah hepimiz bebeşlermizi sağlıkla kucağmıza alıcaz.Aynen öyle bebişler şımaracak biz hayattan kopcazbu arafa şimdi aklıma geldi söyleym dedim. Doktorum bol yoğurt ye süt iç dedi ve sade maden suyu iç dedi o ağrılar için. Hem bebek içinde çok faydalı biliyosun
Sağol canım bende 2 hafta sonra göreceğim neler olacak.. inşallah hayırlısı olsun sağlıkla geçsin her haftamız.
Maşallah çok güzel canım evet hurmayi çok yemek doğumu one alabiliyormus diye duymuştum bende sütun yaninda hurma yiyiyorum ama 4-5 taneYa ben var ya anlamıştım bu kız kesin barıştı eşiyle diyordum son mesajarin gulucuklu falandıinşallah hep mutlu olursunuz oglunuzla canimm
Afilim92 sordum canım olabilir öyle şeyler çok ağrın yoksa onemsemeyelim dedi. Bir de nstde iki tane sancı çıktı sadece düzenli bişey yok. Gerçi ikisi de 60 lara vurmuştu ama olabilir iyi bu nst dedi.
Bebeğin karın çapı bir hafta geriden geliyormus kafa capi da bir hafta öne geçmiş yine. Suyu iyiymiş. Boyu filan normal kilosu 2200 dedi iyi dedi ama bence birazcık az gibi. İki haftadır pek yemek yemiyorum demek oğlum da etkilenmiş
Kızlar bir de hurma çok yiyorum günde 15 tane falan o kadar yeme dedi çok ağrın varsa yürüyüşü bırak dedi 3 hafta sonra artık doğurabilir duruma gelince istediğim kadar yuruyebilirmisim
Yeni gözde onlar olacak artıkAynen öyle bebişler şımaracak biz hayattan kopcazbu arafa şimdi aklıma geldi söyleym dedim. Doktorum bol yoğurt ye süt iç dedi ve sade maden suyu iç dedi o ağrılar için. Hem bebek içinde çok faydalı biliyosun
Sağol canım bende 2 hafta sonra göreceğim neler olacak.. inşallah hayırlısı olsun sağlıkla geçsin her haftamız.
Onu bilemiycem ben de renklerden korkuyorum yikarken nasil ayircam bilmiyorum .Ozellikle kırmızılar siyahlar filan var.Evet canım doğru sildikten sonra bir durulama daha yaptırıp öyle yıkamaya atayım çamaşırlarını. Birde ben renkler karışmasın diye mendil atıcam çamaşırlarla beraber onun bir zararı olur mu acaba aynı renkleri atıcam hep ama yinede üstündeki renkler falan karışır mı diye tedirginlik var
Son aylarda önerilenler arasında özellikle normal doğum için
Valla azcık şımaralım dimi ama şurda kaç ayımız kaldı sonra zaten istesekte şımaramıcaz :)
Sagol canim .Foto paylastigina pisman ettim seni sorularimlaYok asetat almadım öyle koyacağım. Çubukları da üçer üçer kurdele ile bağladım. Şişeleri soruyorsan 20 adet aldım, kurdelelerden ikişer paket(ama bir paket bile bitmedi), 60 adet çubuk, 1 paket oda kokusu, 20 adet pleksi, şişe kapakları ve tıpalar da dahil, 80 ya da 90 a geldi. Uzun zaman olduğu için hatırlayamadım :)
Bize de bebek rahatsız oluyo gibi geliyo canım ondan hiç yakınlaşmıyoruzBenimde ağrıyor canm
Doktor kısıtlama koymadı ama eşim yakinlasmaktan çekiniyor. Sebebi de yorgunluk iş stresi vs. Imis. Ama göbeğim büyüdükçe beni sevmiyor mu diye düşünüyorum bazen o yüzden sormuştum niye böyle olduk falan diiye böyle demişti
Renk mendilleri işe yarar belki ozaman canım ya benimde arılı ve kurbağalı takımım var mecbur ikisinide bir atmam lazım ikiside koyu renkli inşallah bir şey olmazOnu bilemiycem ben de renklerden korkuyorum yikarken nasil ayircam bilmiyorum .Ozellikle kırmızılar siyahlar filan var.
Sagol canim .Foto paylastigina pisman ettim seni sorularimlaAllah razı olsun. Ben de 50 tane icin siparis verdim simdi .160 Tl odedim.Eger baska yerden verseydim 250 Tl olcakti .
Benim oğluşumda sola yatınca deşiyor acıtıyor ama şuan kibar kibar kıpırdanıyor kibarım benim :)Kızlar ya bebeğim maşallah bugün çok hareketli ve hareketleri bazen canımı yakıyo... sanki bi yerleri deşmeye çalışıyo gibi ne yapıyo acaba oralarda
Bize de bebek rahatsız oluyo gibi geliyo canım ondan hiç yakınlaşmıyoruzbir ara banada öyle gelmişti ama ya hamilelik bunalımı bence o ben oturup ağlamıştım bile sen beni sevmiyorsun istemiyorsun artık diye
Hurmayı şekerden dolayı mı yeme dedi yoksa başka bir sebeple mi? Ben de çok yerim ilk zamanlardan beri :) bir de Ramazan oluncaYa ben var ya anlamıştım bu kız kesin barıştı eşiyle diyordum son mesajarin gulucuklu falandıinşallah hep mutlu olursunuz oglunuzla canimm
Afilim92 sordum canım olabilir öyle şeyler çok ağrın yoksa onemsemeyelim dedi. Bir de nstde iki tane sancı çıktı sadece düzenli bişey yok. Gerçi ikisi de 60 lara vurmuştu ama olabilir iyi bu nst dedi.
Bebeğin karın çapı bir hafta geriden geliyormus kafa capi da bir hafta öne geçmiş yine. Suyu iyiymiş. Boyu filan normal kilosu 2200 dedi iyi dedi ama bence birazcık az gibi. İki haftadır pek yemek yemiyorum demek oğlum da etkilenmiş
Kızlar bir de hurma çok yiyorum günde 15 tane falan o kadar yeme dedi çok ağrın varsa yürüyüşü bırak dedi 3 hafta sonra artık doğurabilir duruma gelince istediğim kadar yuruyebilirmisim
karnım büyüdükçe ben de kötü hissediyorum o konudaBenimde ağrıyor canm
Doktor kısıtlama koymadı ama eşim yakinlasmaktan çekiniyor. Sebebi de yorgunluk iş stresi vs. Imis. Ama göbeğim büyüdükçe beni sevmiyor mu diye düşünüyorum bazen o yüzden sormuştum niye böyle olduk falan diiye böyle demişti
Olur mu hiç öyle şey canım :) sevindim halletmiş olmana inşallah kazasız belasız gelir de istediğin gibi yaparsın :) baya da fiyat farkı varmış iyi olmuş senin içinOnu bilemiycem ben de renklerden korkuyorum yikarken nasil ayircam bilmiyorum .Ozellikle kırmızılar siyahlar filan var.
Sagol canim .Foto paylastigina pisman ettim seni sorularimlaAllah razı olsun. Ben de 50 tane icin siparis verdim simdi .160 Tl odedim.Eger baska yerden verseydim 250 Tl olcakti .
Ben hiç başkası falan düşünmedim ama artık sevmediğini düşünmüştüm ama şimdi gülüyorum kendime valla canım ya bunalımdı geldi geçti çok şükür :)Sanirim bunalım canm bende ağlamıştım hanı yakınlaşmaya meraklı olduğumdan değil ama sevmiyor mu acaba
Başkası mi var düşüncesi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?