2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bebeğim maşallah bugün çok hareketli ve hareketleri bazen canımı yakıyo... sanki bi yerleri deşmeye çalışıyo gibi ne yapıyo acaba oralarda
Evet hareketliler benimkide futbol oynuyor sanki benim mide hizamda ayakları bi gidiyor bi geliyor heralde kendine çekiyor uzatıyor bide arada titriyor hani bazen bebekler irkilir ya öyle gibi
seninki nasıl

Aynen öyle bebişler şımaracak biz hayattan kopcaz bu arafa şimdi aklıma geldi söyleym dedim. Doktorum bol yoğurt ye süt iç dedi ve sade maden suyu iç dedi o ağrılar için. Hem bebek içinde çok faydalı biliyosun
Sağol canım bende 2 hafta sonra göreceğim neler olacak.. inşallah hayırlısı olsun sağlıkla geçsin her haftamız.

Ya ben var ya anlamıştım bu kız kesin barıştı eşiyle diyordum son mesajarin gulucuklu falandı inşallah hep mutlu olursunuz oglunuzla canimm
Afilim92 sordum canım olabilir öyle şeyler çok ağrın yoksa onemsemeyelim dedi. Bir de nstde iki tane sancı çıktı sadece düzenli bişey yok. Gerçi ikisi de 60 lara vurmuştu ama olabilir iyi bu nst dedi.
Bebeğin karın çapı bir hafta geriden geliyormus kafa capi da bir hafta öne geçmiş yine. Suyu iyiymiş. Boyu filan normal kilosu 2200 dedi iyi dedi ama bence birazcık az gibi. İki haftadır pek yemek yemiyorum demek oğlum da etkilenmiş
Kızlar bir de hurma çok yiyorum günde 15 tane falan o kadar yeme dedi çok ağrın varsa yürüyüşü bırak dedi 3 hafta sonra artık doğurabilir duruma gelince istediğim kadar yuruyebilirmisim

İyiyim cnm. Yatıyorum, oturuyorum artık daha fazla dolanıyorum. Haftalar ilerledikçe bir rahatlık geldi :) arada gaz sancılarım olmasa çok sıkıntım yok, uykum falan da iyi ama bebeklerin hareketleri azaldı ama oluncada hafiften can yakıyor. Yerleri iyice daraldı. Haftaya salı olsada görsem umarım kilo almışlardır biraz. Ben hala almıyorum kaldım aylardır aynı kiloda.

Yastığını iyice yükseltip uyumayı dene. Sağa yatsan biri tepiyor diğer tarafta diğeri, sırt üstü hepten rahatsız.

Benimde ağrıyor canm
kızlar eşinizle cinsel hayatınıza devam ediyor musunuz? doktorunuz bi kısıtlama koydu mu? son aylarda bi sakıncası var mıdır acaba?
Doktor kısıtlama koymadı ama eşim yakinlasmaktan çekiniyor. Sebebi de yorgunluk iş stresi vs. Imis. Ama göbeğim büyüdükçe beni sevmiyor mu diye düşünüyorum bazen o yüzden sormuştum niye böyle olduk falan diiye böyle demişti

Evet hareketliler benimkide futbol oynuyor sanki benim mide hizamda ayakları bi gidiyor bi geliyor heralde kendine çekiyor uzatıyor bide arada titriyor hani bazen bebekler irkilir ya öyle gibi
seninki nasıl
anlamadığım şekilde aşağıya vuruyo sanki eli kolu çıkacak gibi o zamanda canımı çok yakıyo sıpa birde gerindiğini anlıyorum mesela o zaman hem karnım yamuluyo hem nefes alamıyorum hem de canım yanıyo

İnşallah burda biri dr kontro gidiyorum dediğinde kendim gitmişgesine heycanlanıyorum inşallah hepimiz bebeşlermizi sağlıkla kucağmıza alıcaz.

Maşallah çok güzel canım evet hurmayi çok yemek doğumu one alabiliyormus diye duymuştum bende sütun yaninda hurma yiyiyorum ama 4-5 tane

Yeni gözde onlar olacak artık benimde hamilelik programında yazıyordu bu haftalar kalsiyuma en ihtiyaç duyulan zaman diye canım. ben bu aralar azaltmıştım biraz daha zorlayarım kendimi bari bebeğim için ilk aylar her güne bir bardak sütümü içerdim ne güzel sonra hergün iç iç bıktım

Onu bilemiycem ben de renklerden korkuyorum yikarken nasil ayircam bilmiyorum .Ozellikle kırmızılar siyahlar filan var.
Sagol canim .Foto paylastigina pisman ettim seni sorularimla Allah razı olsun. Ben de 50 tane icin siparis verdim simdi .160 Tl odedim.Eger baska yerden verseydim 250 Tl olcakti .

Bize de bebek rahatsız oluyo gibi geliyo canım ondan hiç yakınlaşmıyoruz bir ara banada öyle gelmişti ama ya hamilelik bunalımı bence o ben oturup ağlamıştım bile sen beni sevmiyorsun istemiyorsun artık diye

Renk mendilleri işe yarar belki ozaman canım ya benimde arılı ve kurbağalı takımım var mecbur ikisinide bir atmam lazım ikiside koyu renkli inşallah bir şey olmaz

Kızlar ya bebeğim maşallah bugün çok hareketli ve hareketleri bazen canımı yakıyo... sanki bi yerleri deşmeye çalışıyo gibi ne yapıyo acaba oralarda
Benim oğluşumda sola yatınca deşiyor acıtıyor ama şuan kibar kibar kıpırdanıyor kibarım benim :)

Sanirim bunalım canm bende ağlamıştım hanı yakınlaşmaya meraklı olduğumdan değil ama sevmiyor mu acaba
Başkası mi var düşüncesi vs.

Hurmayı şekerden dolayı mı yeme dedi yoksa başka bir sebeple mi? Ben de çok yerim ilk zamanlardan beri :) bir de Ramazan olunca

karnım büyüdükçe ben de kötü hissediyorum o konuda bazen beni artık çekici bulmuyor falan diye düşünüyorum. bu göbekle çekici bulması imkansız gibi geliyo ama hepsi geçici zaten. sadece hormonların etkisiyle ben biraz fazla kafama takıyorum galiba

Olur mu hiç öyle şey canım :) sevindim halletmiş olmana inşallah kazasız belasız gelir de istediğin gibi yaparsın :) baya da fiyat farkı varmış iyi olmuş senin için

Sanirim bunalım canm bende ağlamıştım hanı yakınlaşmaya meraklı olduğumdan değil ama sevmiyor mu acaba
Başkası mi var düşüncesi vs.
Ben hiç başkası falan düşünmedim ama artık sevmediğini düşünmüştüm ama şimdi gülüyorum kendime valla canım ya bunalımdı geldi geçti çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…