2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olur mu hiç öyle şey canım :) sevindim halletmiş olmana inşallah kazasız belasız gelir de istediğin gibi yaparsın :) baya da fiyat farkı varmış iyi olmuş senin için
Evet kuzum cok şükür bunu da hallettim .Boylece ismi de sabit artik
Izne cikinca yaparim ben de insallah becerebilirsem.

Bende aynı dediğin gibi bu haftalara gelebildigim için daha rahat davranıyorum arada yemek yapıyorum, kalkıyorum iş yapıyorum falan ama sanki içimde soluk boruma kadar dayandılar artık senin halen fazla kilo almamış olman büyük avantaj yani ben 21 kilo aldığım içinde bu baskıyı fazla hissediyorum.
Bu arada bugün doğum yapacağım hastaneyi aradım ikiz bebek farkı 500 TL dediler, yani doğum ücretine ek böyle bir fiyatlandırma yapmışlar. Ikiz dediğimiz anda gelen giden bize vuruyor.

Hurmayı şekerden dolayı mı yeme dedi yoksa başka bir sebeple mi? Ben de çok yerim ilk zamanlardan beri :) bir de Ramazan olunca
Ya niyesini çok sormadim açıkçası ama benim şekerim de yok zaten. Çok buldu sayıyı. Ben yine de iki hafta daha sabredip sonra yine yemeye devam edicem. Korkum, çok yediğim için erken doğum olması internette öyle yaziyor

hadess bu arada benimkilerin hareketleride azaldı büyük ihtimal yerleri daraldı artık o yüzdendir. Seninkilerinde kilolari artmıştır artık inşallah gelişimleride sağlıklıdır.

O kadar fark da vicdansizlik .Hayir açtığın yerden birinci nasil cikiyorsa onu da cikarivercen sanki ekstra bir islem var

O kadar fark da vicdansizlik .Hayir açtığın yerden birinci nasil cikiyorsa onu da cikarivercen sanki ekstra bir islem var
Aynen bende sinir oluyorum ikiz dediğin anda kadın doğumcusuyla başlıyor ayrıntılı usg ye bile ayrı para alındı. Ama doğum nedir yani çocukları bana satacaklar bu gidişle. 4000TL zorunlu sezaryen doğum +500 ikiz farkı dediler.

Kızlar gögüslerim yanıyor şuan böyle ınanılamz şekilde hep vır acı vardı ama şuan bıldıgınız aşırı napsam hafıfler kolumu kıpırtısından bıle acıyor ay haline yakın acır ya ondan baya baya fazla birde duştan falan sonra hafıf su gelıyor ucundan sonra daha gelmıyor ağrıyan gögsüm iyice şişti de inşallah sıkıntılı bırsey yoktur

Maşallah canım. Ayyy yarın da 32+0 da bizim randevumuz var inş oğluşum güzel pozlar verir:) 1 aydır görüşmedik uyuyamam bugün:)

Maşallah canım. Ayyy yarın da 32+0 da bizim randevumuz var inş oğluşum güzel pozlar verir:) 1 aydır görüşmedik uyuyamam bugün:)
Bizim 32+0 daki fotolar daha netti canım alanı daha genişti galiba yüzü apaçık görünüyordu siz de görürsünüz inşallah. Böyle kanlı canlı foto görünce insan bı garip oluyo

Arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için tek tem teşekkür ederim. İnşallah bizim için ikinci şans güzel geçer..

Az önce kontrolden çıktım. Oğlum hala dönmemiş, dönmediği için de yüZü renkli ultrason da pek güzel görünmüyo malesef

2270 gram olmuş. Haftasında ilerliyor. Suyum iyi olduğu için doktorum dönebilir, umudum var, bekleyelim dedi. Hayırlısı bakalım dönecekmi sıpacık :)

Hangi site acaba ben tanesini en son beşe buldum ama bu fiyat daha iyi hazır yapılmış mı geliyor

Canım senin adına çok sevindim, inşallah babası kıymetinizi bilir bu şansı güzel kullanır, hep mutlu olursunuz :)
39 haftada dönen bebekler bile duydum ben onu çok kafana takma canım dönmezse de hayırlısı dersin artık :)

Canım burda bi arkadaşın dönememiyti bebeği son ayda bi yürüş vardı köpekleme akşamları bi saat dizlerinin üstünde yürümüştü bebeği dönmüştü 15 günde, öyle bişe deneyebilirsin. O kişiyi hatırlayamadım ama kimdi burdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…