2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cinsel hayatı geçtim artık adamın yüzünü zor görüyorum iyice saçmaladı akşamları arkadaşlarıyla çıkıyo benle ilgilendiği yok bi aydır böyle, dün patladım en son bu sefer araba baktım sana alcam diyo, yok ilgileniyomŞ bilmem ne, cinselliği hiç saymıyorum bile az kaldı 9 cumayı bir kıldırcam ona :))

Bir de sezeryanda daha cok hastanede kaliniyor .Allah yardimcimiz olsun insallah .
Hangi site acaba ben tanesini en son beşe buldum ama bu fiyat daha iyi hazır yapılmış mı geliyor
Yok sadece malzemesi bu fiyat hazirlamasini kendim yapcam.

Cinsellik konusunda benim eşimde korkuyor nedense, geçenlerde sordum beni mi beğenmiyorsun bi problem mi var diye saçmalama bebek büyüdü artık dedi doktorlar normal diyor dedim, bebeği sıkıştırırız ters bişey olur bide ne gerek var bekle biraz dedi sanki ben çok meraklıymışım gibi

Aman Allah im tipini yesinler onun. Kocaman bir masallah

Bence ikizlerde doğum zorunlu sezeryan sayılmamalı, sonuçta bi yerde mecburiyet giriyor devreye. Normal doğuram çok az. Yeterki para kazanmak olsun işte hiç aileleri düşünmüyorlar.

Benimde çok yanıyor canım ama büyüme yok, tek gögsünde büyüme varsa bi doktorunu arayıp sorsana. İkisinin birden büyümesi gerekmez mi? Bende hiç büyüme olmadığı için ben bilmiyorda olabilirim gerçi

çokmus canım spinalmi olacaksın bazı hastaneler spinalede ekstra ücret aliyor

oyy yerim kuzuyu ellere bak maşallah subhanallah

Hamileyken daha çok ilgiye ihtiyacımız oluyo ama keşke daha anlayışlı ve ilgili olsalar

çokmus canım spinalmi olacaksın bazı hastaneler spinalede ekstra ücret aliyor
Henüz onun fiyatını almadım bu genel anestezi fiyatı yani spinal istersen artı bir fiyat koyacaklar. Ben istiyorum aslında ama dr. Ne derse o olacak bende astım var belki o yüzden genel anestezi diyebilirler.

Ailecek gözünüz aydın canım, çok sevindim. İnanmazsın belki ama zor zamanlarında bile umarım düzelip bir araya gelirler diye dua etmiştim Nazar değmesin.

kızlar abartmıomusunuz sanki

Yarın sorcam canım ıkısıde büyüdü ama bırı daha çok büyüdü canım

Henüz onun fiyatını almadım bu genel anestezi fiyatı yani spinal istersen artı bir fiyat koyacaklar. Ben istiyorum aslında ama dr. Ne derse o olacak bende astım var belki o yüzden genel anestezi diyebilirler.
benim hastane almıyor ama genelde hastaneler alıyor oda tek kişilik çift kişilik o bile farkediyor.
Evet astım için zor olabilir hava veriyorlar ama ben tikanmadigim halde hava vermislerdi bana eğer soğuk kanliysan bebeklerini gördüğün o an paha bicilemez çok güzel normal gibi aklında güzel kalıyor tavsiye ederim :)

Bizde ölmüyoruz onlar için azmadık hoş töbe töbe , istekde olmuyo zaten ama eşin hiç istemeyince bi yeltensin istiyosun yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…