- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.781
Ben cinsel hayatı geçtim artık adamın yüzünü zor görüyorum iyice saçmaladı akşamları arkadaşlarıyla çıkıyo benle ilgilendiği yok bi aydır böyle, dün patladım en son bu sefer araba baktım sana alcam diyo, yok ilgileniyomŞ bilmem ne, cinselliği hiç saymıyorum bile az kaldı 9 cumayı bir kıldırcam ona :))karnım büyüdükçe ben de kötü hissediyorum o konudabazen beni artık çekici bulmuyor falan diye düşünüyorum. bu göbekle çekici bulması imkansız gibi geliyo ama hepsi geçici zaten. sadece hormonların etkisiyle ben biraz fazla kafama takıyorum galiba
Bir de sezeryanda daha cok hastanede kaliniyor .Allah yardimcimiz olsun insallah .Aynen bende sinir oluyorum ikiz dediğin anda kadın doğumcusuyla başlıyor ayrıntılı usg ye bile ayrı para alındı. Ama doğum nedir yani çocukları bana satacaklar bu gidişle. 4000TL zorunlu sezaryen doğum +500 ikiz farkı dediler.
Yok sadece malzemesi bu fiyat hazirlamasini kendim yapcam.Hangi site acaba ben tanesini en son beşe buldum ama bu fiyat daha iyi hazır yapılmış mı geliyor
Cinsellik konusunda benim eşimde korkuyor nedense, geçenlerde sordum beni mi beğenmiyorsun bi problem mi var diye saçmalama bebek büyüdü artık dedi doktorlar normal diyor dedim, bebeği sıkıştırırız ters bişey olur bide ne gerek var bekle biraz dedi sanki ben çok meraklıymışım gibiBen cinsel hayatı geçtim artık adamın yüzünü zor görüyorum iyice saçmaladı akşamları arkadaşlarıyla çıkıyo benle ilgilendiği yok bi aydır böyle, dün patladım en son bu sefer araba baktım sana alcam diyo, yok ilgileniyomŞ bilmem ne, cinselliği hiç saymıyorum bile az kaldı 9 cumayı bir kıldırcam ona :))
Aman Allah im tipini yesinler onun. Kocaman bir masallahSize fotoda çok tombik çıkan ama aslında pek de öyle olmayan yaramaz oğlumun fotosunu atayım
Yüzünün tam anlamıyla göründüğü daha net fotoları da var ama ifşa olcaz artık bildiğin adam olmuş
Maşallah canım baya baya büyümüş baksana nasıl duruyor :)Size fotoda çok tombik çıkan ama aslında pek de öyle olmayan yaramaz oğlumun fotosunu atayım
Yüzünün tam anlamıyla göründüğü daha net fotoları da var ama ifşa olcaz artık bildiğin adam olmuş
Bence ikizlerde doğum zorunlu sezeryan sayılmamalı, sonuçta bi yerde mecburiyet giriyor devreye. Normal doğuram çok az. Yeterki para kazanmak olsun işte hiç aileleri düşünmüyorlar.Aynen bende sinir oluyorum ikiz dediğin anda kadın doğumcusuyla başlıyor ayrıntılı usg ye bile ayrı para alındı. Ama doğum nedir yani çocukları bana satacaklar bu gidişle. 4000TL zorunlu sezaryen doğum +500 ikiz farkı dediler.
Benimde çok yanıyor canım ama büyüme yok, tek gögsünde büyüme varsa bi doktorunu arayıp sorsana. İkisinin birden büyümesi gerekmez mi? Bende hiç büyüme olmadığı için ben bilmiyorda olabilirim gerçiKızlar gögüslerim yanıyor şuan böyle ınanılamz şekilde hep vır acı vardı ama şuan bıldıgınız aşırı napsam hafıfler kolumu kıpırtısından bıle acıyor ay haline yakın acır ya ondan baya baya fazla birde duştan falan sonra hafıf su gelıyor ucundan sonra daha gelmıyor ağrıyan gögsüm iyice şişti de inşallah sıkıntılı bırsey yoktur
Ne kadar yememiz gerekiyor acaba 2-3 tane yeterli midirKızlar son ay hurma yemenin faydaları 35ten sonra başlarım diye düşünüyorum bende
çokmus canım spinalmi olacaksın bazı hastaneler spinalede ekstra ücret aliyorAynen bende sinir oluyorum ikiz dediğin anda kadın doğumcusuyla başlıyor ayrıntılı usg ye bile ayrı para alındı. Ama doğum nedir yani çocukları bana satacaklar bu gidişle. 4000TL zorunlu sezaryen doğum +500 ikiz farkı dediler.
oyy yerim kuzuyu ellere bak maşallah subhanallahSize fotoda çok tombik çıkan ama aslında pek de öyle olmayan yaramaz oğlumun fotosunu atayım
kızlar tutumlu anneden az önce sipariş verdim. ikinci el kıyafet almak konusunda içim pek rahat değil umarım sorun yaşamam.
Hamileyken daha çok ilgiye ihtiyacımız oluyo amaBen cinsel hayatı geçtim artık adamın yüzünü zor görüyorum iyice saçmaladı akşamları arkadaşlarıyla çıkıyo benle ilgilendiği yok bi aydır böyle, dün patladım en son bu sefer araba baktım sana alcam diyo, yok ilgileniyomŞ bilmem ne, cinselliği hiç saymıyorum bile az kaldı 9 cumayı bir kıldırcam ona :))
Henüz onun fiyatını almadım bu genel anestezi fiyatı yani spinal istersen artı bir fiyat koyacaklar. Ben istiyorum aslında ama dr. Ne derse o olacak bende astım var belki o yüzden genel anestezi diyebilirler.çokmus canım spinalmi olacaksın bazı hastaneler spinalede ekstra ücret aliyor
Ailecek gözünüz aydın canım, çok sevindim. İnanmazsın belki ama zor zamanlarında bile umarım düzelip bir araya gelirler diye dua etmiştim@Orkidem07 @Mervikkkk @Efsane anne kızlar iyiyiz biz :) siz nasılsınız??
Biz eşimle tekrar bi araya geldik, ailesi olmaksızın :) o yüzden son 2-3 haftam tamamen ev bulma, ev kurma, eşya alma ve eşya taşıma ile geçti. Ne kadar bana iş bırakmasada eşim ve ailem, mecbur her şey benden geçtiği için çok çok yoruldum. Daha da eşya gelme sürecimiz devam ediyor.. evde internet yok o yüzden ve yorgunluktan hiç giremedim buraya:)
Paşa oğlum hala dönmedi, doktorum yeri gittikçe daralıyo dönebilir ama her geçen gün zor dedi, 39a kadar bekleriz dönmezse mecburi sezaryen dedi. Bugün tekrar kontrolümüz var bakalım döndümü ama sanmıyorum hiç öle bi şey hisssetmedim. Biz sezaryen e doğru gidiyoruz yani
Sizler nasılsınız? Bi göz atacağım ama doğuran yok değilmi? İkizlerimiz nasıl?
kızlar abartmıomusunuz sankiÇok sağol canım benim valla içim rahatladı inşallah benimde kontrolde çıkmaz bir şey 1 haftam kaldı bakalım hızlıca geçsede görsem bebeğimi hemen
Ben kazan temizleme yapıcam canım yıkamadan önce birde içini sileyim diyorum sirkeli suyla lastik kısımlarını falan
zan temizleme prıgramı hangisi canımA ben hep öyle temizliyorum canım bir şey olmadı şükür. İçine tableti atıyorum kazan temizleme programında çalıştırıyorum.
Yarın sorcam canım ıkısıde büyüdü ama bırı daha çok büyüdü canımBenimde çok yanıyor canım ama büyüme yok, tek gögsünde büyüme varsa bi doktorunu arayıp sorsana. İkisinin birden büyümesi gerekmez mi? Bende hiç büyüme olmadığı için ben bilmiyorda olabilirim gerçi
ben de öyle hissediyorum keşke ev tipi ultrason cihazı olsa:)Kızlar ya bebeğim maşallah bugün çok hareketli ve hareketleri bazen canımı yakıyo... sanki bi yerleri deşmeye çalışıyo gibi ne yapıyo acaba oralarda
benim hastane almıyor ama genelde hastaneler alıyor oda tek kişilik çift kişilik o bile farkediyor.Henüz onun fiyatını almadım bu genel anestezi fiyatı yani spinal istersen artı bir fiyat koyacaklar. Ben istiyorum aslında ama dr. Ne derse o olacak bende astım var belki o yüzden genel anestezi diyebilirler.
Bizde ölmüyoruz onlar için azmadık hoş töbe töbe , istekde olmuyo zaten ama eşin hiç istemeyince bi yeltensin istiyosun yani :))Cinsellik konusunda benim eşimde korkuyor nedense, geçenlerde sordum beni mi beğenmiyorsun bi problem mi var diye saçmalama bebek büyüdü artık dedi doktorlar normal diyor dedim, bebeği sıkıştırırız ters bişey olur bide ne gerek var bekle biraz dedi sanki ben çok meraklıymışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?