- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.801
Keşke zaten bayanlar ilgiyi sever hamilelikte sanki dahada artıyo bu istekHamileyken daha çok ilgiye ihtiyacımız oluyo amakeşke daha anlayışlı ve ilgili olsalar
yani temmuza pek kalmaz gibi mi doğum,doğum şekliyle ilgili konuşt mu doktorunYa ben var ya anlamıştım bu kız kesin barıştı eşiyle diyordum son mesajarin gulucuklu falandıinşallah hep mutlu olursunuz oglunuzla canimm
Afilim92 sordum canım olabilir öyle şeyler çok ağrın yoksa onemsemeyelim dedi. Bir de nstde iki tane sancı çıktı sadece düzenli bişey yok. Gerçi ikisi de 60 lara vurmuştu ama olabilir iyi bu nst dedi.
Bebeğin karın çapı bir hafta geriden geliyormus kafa capi da bir hafta öne geçmiş yine. Suyu iyiymiş. Boyu filan normal kilosu 2200 dedi iyi dedi ama bence birazcık az gibi. İki haftadır pek yemek yemiyorum demek oğlum da etkilenmiş
Kızlar bir de hurma çok yiyorum günde 15 tane falan o kadar yeme dedi çok ağrın varsa yürüyüşü bırak dedi 3 hafta sonra artık doğurabilir duruma gelince istediğim kadar yuruyebilirmisim
@Orkidem07 @Mervikkkk @Efsane anne kızlar iyiyiz biz :) siz nasılsınız??
Biz eşimle tekrar bi araya geldik, ailesi olmaksızın :) o yüzden son 2-3 haftam tamamen ev bulma, ev kurma, eşya alma ve eşya taşıma ile geçti. Ne kadar bana iş bırakmasada eşim ve ailem, mecbur her şey benden geçtiği için çok çok yoruldum. Daha da eşya gelme sürecimiz devam ediyor.. evde internet yok o yüzden ve yorgunluktan hiç giremedim buraya:)
Paşa oğlum hala dönmedi, doktorum yeri gittikçe daralıyo dönebilir ama her geçen gün zor dedi, 39a kadar bekleriz dönmezse mecburi sezaryen dedi. Bugün tekrar kontrolümüz var bakalım döndümü ama sanmıyorum hiç öle bi şey hisssetmedim. Biz sezaryen e doğru gidiyoruz yani
Sizler nasılsınız? Bi göz atacağım ama doğuran yok değilmi? İkizlerimiz nasıl?
Hiç öyle bir tahmin yapmadı ben sordum doğum şeklini ne zaman belirleriz diye bayramdan sonra yani 38. haftada bı çatı muayenesi yaparız dedi, skolyozum var çatimi etkileyen o yüzden önemli bu, eğer ameliyata karar verirsek 39 dan önce almıyorum dedi. Normal doğum da zaten pek belli olmuyor ne zaman geleceğiyani temmuza pek kalmaz gibi mi doğum,doğum şekliyle ilgili konuşt mu doktorun
Aynen 400 istediler benden de ikiz için fark. Bakıcı bile bulamıyorum ikiz diyince kaçıyorlar.Bende aynı dediğin gibi bu haftalara gelebildigim için daha rahat davranıyorum arada yemek yapıyorum, kalkıyorum iş yapıyorum falan ama sanki içimde soluk boruma kadar dayandılar artıksenin halen fazla kilo almamış olman büyük avantaj yani ben 21 kilo aldığım içinde bu baskıyı fazla hissediyorum.
Bu arada bugün doğum yapacağım hastaneyi aradım ikiz bebek farkı 500 TL dediler, yanidoğum ücretine ek böyle bir fiyatlandırma yapmışlar. Ikiz dediğimiz anda gelen giden bize vuruyor.
Canm yazmssndrda gormedm nasl gecti doktor kontrolu bebek kac kilo olmusHiç öyle bir tahmin yapmadı ben sordum doğum şeklini ne zaman belirleriz diye bayramdan sonra yani 38. haftada bı çatı muayenesi yaparız dedi, skolyozum var çatimi etkileyen o yüzden önemli bu, eğer ameliyata karar verirsek 39 dan önce almıyorum dedi. Normal doğum da zaten pek belli olmuyor ne zaman geleceği
anladım cnm,ben de haftaya gidicem nst olacakmış o zman ,doğumu sorucam nasıl olur ne olur diye umarım bayrama denk gelmez diyorum,çünkü muhtemelen takipli doktorum izinli olur ,hayırlısı olsun sağlıklısı olsun:)Hiç öyle bir tahmin yapmadı ben sordum doğum şeklini ne zaman belirleriz diye bayramdan sonra yani 38. haftada bı çatı muayenesi yaparız dedi, skolyozum var çatimi etkileyen o yüzden önemli bu, eğer ameliyata karar verirsek 39 dan önce almıyorum dedi. Normal doğum da zaten pek belli olmuyor ne zaman geleceği
Yazıda günde 6 tane diyor canım ona göre bir çalışma yapılmış ama bence 2 3 yeterlidir ya çokta fazla olmasın bak yazı bu canım http://bilimselanne.com/hamilelikte-hurma-yemek-dogum-sancilarini-azaltabilir-mi/Ne kadar yememiz gerekiyor acaba 2-3 tane yeterli midir
Haha yazarken aynısını düşündüm canım bende valla acaba biz mi çok pimpirikliyiz bu kadar uğraşan var mıdır diyekızlar abartmıomusunuz sanki
Makinanın kendisinde var canım kazan temizleme yazıyo direktka
zan temizleme prıgramı hangisi canım
bebek hareketleri nasıl başka bir durum varmı git canım doktorun öyle diyorsa bir durum varsa kendi hastanene gidersin haber ver olurmuKızlar az önce doktorumu aradim sabahtan beri karnimin alt tarafı ağrıyordu. Hastane anadolu yakasında ben avrupa yakasinda oturuyorum. Bir hastaneye git muayene ol erken doğum olmasin dedi.
Git canim umarım bir şey yoktur, soyle bebişne acele etmesin daha var, bizi habersiz burakma.Kızlar az önce doktorumu aradim sabahtan beri karnimin alt tarafı ağrıyordu. Hastane anadolu yakasında ben avrupa yakasinda oturuyorum. Bir hastaneye git muayene ol erken doğum olmasin dedi.
Yoğurdu yemek bana zor geliyo bazen pekmezle karıştırıp yiyorum :) bol bol ayran yapıp içmek en güzeli soğuk suyla bu sıcaklarda oh misYeni gözde onlar olacak artıkbenimde hamilelik programında yazıyordu bu haftalar kalsiyuma en ihtiyaç duyulan zaman diye canım. ben bu aralar azaltmıştım biraz daha zorlayarım kendimi bari bebeğim için ilk aylar her güne bir bardak sütümü içerdim ne güzel sonra hergün iç iç bıktım
Sen ne zaman gdiyosun cinsiyeti öğrenelim artık :)İnşallah burda biri dr kontro gidiyorum dediğinde kendim gitmişgesine heycanlanıyorum inşallah hepimiz bebeşlermizi sağlıkla kucağmıza alıcaz.
altinsarisi fermuari siparisi babamla verdik onun üyeliği ile aldık satıcı ismini bilemiyorum şu an bakamiyorumda
siparisi verirken puanina baktım yorumların cokluguna baktim türkiyeden alanlar vardı güzel yorumlar yapmislardi birde kargonun ücretsiz olmasına dikkat ettim M melez83 [/QUOT sagol canım bende bakayım tesekkurler
Canim git en azindan icin rahatlar .Normaldir insallah .Bizi haberdar et.Kızlar az önce doktorumu aradim sabahtan beri karnimin alt tarafı ağrıyordu. Hastane anadolu yakasında ben avrupa yakasinda oturuyorum. Bir hastaneye git muayene ol erken doğum olmasin dedi.
Şimdi oturduğum yerde bi hastane var oraya gidicez cnm bebek hareketleri iyi bi sıkıntı yok onda. Sanki üşüttüm gibi kac gündür çıplak ayak geziyorum evde ama bilemiyorum tabibebek hareketleri nasıl başka bir durum varmı git canım doktorun öyle diyorsa bir durum varsa kendi hastanene gidersin haber ver olurmu
Bayram da çok uzun değil aslında ya 3-4 gün kimse tatile gitmez heralde. Yani inşallah benim de aynı sıkıntım var. O hastanedeki diğer doktoru istemiyorum açıkçasıanladım cnm,ben de haftaya gidicem nst olacakmış o zman ,doğumu sorucam nasıl olur ne olur diye umarım bayrama denk gelmez diyorum,çünkü muhtemelen takipli doktorum izinli olur ,hayırlısı olsun sağlıklısı olsun:)
Ben kasım ayında bakmayı düşünüyorum bakıcıya ama benim k.v. de yanında olacak belki destek olacağı için birini buluruz.Aynen 400 istediler benden de ikiz için fark. Bakıcı bile bulamıyorum ikiz diyince kaçıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?