2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yani temmuza pek kalmaz gibi mi doğum,doğum şekliyle ilgili konuşt mu doktorun

Sevindim canım tekrar birlikte olmanıza inşallah aynı hatalar tekrarlanmaz ve bundan sonra mutlu huzurlu olursunuz.

yani temmuza pek kalmaz gibi mi doğum,doğum şekliyle ilgili konuşt mu doktorun
Hiç öyle bir tahmin yapmadı ben sordum doğum şeklini ne zaman belirleriz diye bayramdan sonra yani 38. haftada bı çatı muayenesi yaparız dedi, skolyozum var çatimi etkileyen o yüzden önemli bu, eğer ameliyata karar verirsek 39 dan önce almıyorum dedi. Normal doğum da zaten pek belli olmuyor ne zaman geleceği

Aynen 400 istediler benden de ikiz için fark. Bakıcı bile bulamıyorum ikiz diyince kaçıyorlar.

Canm yazmssndrda gormedm nasl gecti doktor kontrolu bebek kac kilo olmus

anladım cnm,ben de haftaya gidicem nst olacakmış o zman ,doğumu sorucam nasıl olur ne olur diye umarım bayrama denk gelmez diyorum,çünkü muhtemelen takipli doktorum izinli olur ,hayırlısı olsun sağlıklısı olsun:)

nevesta81 sabah iki doz iğne oldum suan çok belim ağrıyor sendede oldumu yan etki vs mi oldu acaba

Ne kadar yememiz gerekiyor acaba 2-3 tane yeterli midir
Yazıda günde 6 tane diyor canım ona göre bir çalışma yapılmış ama bence 2 3 yeterlidir ya çokta fazla olmasın bak yazı bu canım http://bilimselanne.com/hamilelikte-hurma-yemek-dogum-sancilarini-azaltabilir-mi/

kızlar abartmıomusunuz sanki
Haha yazarken aynısını düşündüm canım bende valla acaba biz mi çok pimpirikliyiz bu kadar uğraşan var mıdır diye görmemişin çocuğu olmuş olmayalım
ka

zan temizleme prıgramı hangisi canım
Makinanın kendisinde var canım kazan temizleme yazıyo direkt

Kızlar az önce doktorumu aradim sabahtan beri karnimin alt tarafı ağrıyordu. Hastane anadolu yakasında ben avrupa yakasinda oturuyorum. Bir hastaneye git muayene ol erken doğum olmasin dedi.

Kızlar az önce doktorumu aradim sabahtan beri karnimin alt tarafı ağrıyordu. Hastane anadolu yakasında ben avrupa yakasinda oturuyorum. Bir hastaneye git muayene ol erken doğum olmasin dedi.
bebek hareketleri nasıl başka bir durum varmı git canım doktorun öyle diyorsa bir durum varsa kendi hastanene gidersin haber ver olurmu

Git canim umarım bir şey yoktur, soyle bebişne acele etmesin daha var, bizi habersiz burakma.

Yoğurdu yemek bana zor geliyo bazen pekmezle karıştırıp yiyorum :) bol bol ayran yapıp içmek en güzeli soğuk suyla bu sıcaklarda oh mis maden suyumu aldım içiyorum şimdide :) ya amnion suyuyla ilgili bilgin var mı fazla olduğu durumlarda napmak gerekiyo acaba

Canim git en azindan icin rahatlar .Normaldir insallah .Bizi haberdar et.

bebek hareketleri nasıl başka bir durum varmı git canım doktorun öyle diyorsa bir durum varsa kendi hastanene gidersin haber ver olurmu
Şimdi oturduğum yerde bi hastane var oraya gidicez cnm bebek hareketleri iyi bi sıkıntı yok onda. Sanki üşüttüm gibi kac gündür çıplak ayak geziyorum evde ama bilemiyorum tabi

Bayram da çok uzun değil aslında ya 3-4 gün kimse tatile gitmez heralde. Yani inşallah benim de aynı sıkıntım var. O hastanedeki diğer doktoru istemiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…