2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi herşey kontrol altında olsun istiyoruz ama işte o an hemen eve gideym diye düşüneceğiz eminim.

evet burda okuduğum kötü hikayelerden etkilendim heralde valla doğumum zor olursa da buraya yazmam okuyan korkmasın diye. çatı muayenesi de olayım bakalım o zaman drla karşılıklı karar veririz artık...
Aynen zaten nst ve çatı muayenesi doğumun şeklini ve ne zaman olacağını az çok belirler. Ay okuma onların hiç birini. Herkesin vucut yapısı, ağrı eşiği farklı. İnan hepimiz normal yapsak hepimizin hikayesi değişik olacak hiç biri aynı olmayacak :) sen, senin için en özelini yaşayacaksın. Allah yardımcımız olsun bol dua ♡♡♡♡

2 gündür kasım kasım kasılıyor karnım dün acaip yorgun bi gün geçti ondan olabilir mi dinleniyorum geçer inşallah..

Bakara suresini aç dinle evine huzur gelsin sen ve bebişinde rahatlarsınız emin ol :)

Ay insanlar ne kadar tuhaf ya. Aman boşver ona muhtaçmışsınız gibi hissettireceğine taksiyle gitmeniz daha iyi olmuş.

Canım hastaneden eve gidene kadar ben de bir elbise almak istiyorum. Lcw da uzun gömlek tarzı önü düğmeli elbiseler var oraya bakarım diye düşünüyorum.

ladycry ben de mustela düşünüyordum kullananlar genelde çok memnun. Ama bir arkadaşımın kızında egzama vardı onun egzamalarını azdırmış kullanamadım dedi. Biodermanın şampuanını kullanıyormuş memnun. Ben de şimdi mustela ile bioderma arasında kaldım. Bioderma kullananlar da memnunlar :)

2 gündür kasım kasım kasılıyor karnım dün acaip yorgun bi gün geçti ondan olabilir mi dinleniyorum geçer inşallah..
Canim 2 gun benim de siddetli kasıldi .Üşütmüş olma ihtimalin de olabilir .Dr um soyledi karnini sicak tut dedi otururken sadece karnima pike örtüyorum. Ise yaradi.Dolaptan meyve ve dondurma yiyordum sanirim gercekten usuttugum icin oldu.

Tabiki canım her zaman destek oluruz burada kızlarla. Bizde bugün annemle hastane çantasını hazırladık sonunda. Tek çanta yapacaktım ama bizimkiler daha çok yer kaplıyor oğluşa ayrı kendime ayrı yaptık. Odası yerleşecek dolaplar falan artık. Sana da oğluşun fırsat verdi kilosunu almaya başladı maşallah annem hazırlansın dedi:)

Dün sabah erkenden kalktım resim çektirmeye gideceğiz diye. Birde kek börek yaptım benim neyimeyse. Duş al evi temizle hazırlan alel acele çıktık öğlen. Resm için gittiğimiz yer 1 saatlik yoldu ve kasisliydi arkadaşta sağolun hızlı kullandı karnım bi o yana bi bu yana bebiş hareketliydi şükür ama başı dönmüştür :)) elbise giymştm ama sıcağın altında yandım tabi. Üşütmüş olabilirmiyim bilmiyorum iftara yemeğe gittk derken gece geldik eve. Duş aldım. Bayılmışım. Sabah sağ elimi yumruk yapamıyordum öyle şişmiş. Galiba benimkide bundan oldu. Atraksiyon bize göre değil yatıp dinleneceğiz Allahtan eşim evi süpürüyor sağolsun ama çok dağınığız karı koca, temizledikten bikaç saat içinde eti canga reklamındaki goril gibi oluyoruz

Ama boyle bir ihtimalin olmasi bile onun hayatini riske atmak olur niye vicdan azabı duyuyorsun da sezeryan olanlar bebeklerinin iyiliğini düşünmüyor mu ?
hayır canım tabiki tıbbi zorunlulukta sezaryen olunur çok şükür ki tıp ilerledi de böyle bir ameliyat var.. cesaretsizliğimden korkumdan dolayı bayıldığım için vicdan azabı duyuyorum. bu doktor da evet öyle bir risk var derse zaten hiç o toplara giremem. Allah korusun.

bana kalsa sen hamilesn çağırdılar die sende çağırcan die bişe yok onlarında beklememesi lazm zaten. ama çğırmşssn zaten Allah kolaylk versin canm
valla bence öyle oksijensiz kalma vs gibi bir risk varsa bu riski almamak lazm. Allah göstermesn bizin burda bi ark var onunda kızı oksijensiz kalmş hasta normal doğurduğuna bin pişman. doktorunla konuş mutlaka canm

Söylemeyin böyle şeyler.

Seninki bebegi yormaktan olmus canim anlasildi .Relax ,slow takiliyoruz bundan sonra .
Oyle düşünme iste bu senin elinde ve kontrolünde olan bisey degil .Eger boyle düşünürsen süreç zorlasir .Olumlu bakmalisin ki rahat olup guzel bir operasyon gecir.

Söylemeyin böyle şeyler.
bende normal doğurucam Allahtan bir mani keder çıkmazsa ama tabi doktorun doğru yönlendirmeside çok önemli bide kişinin kendini bilmesi. herzaman olucak die bişey yok tabi ama önemli olan bebek, sezeryen olmamz gerekirsede onu olucaz yapıcak bişey yok yeterkii sağlıkla doğsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…