- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.061
Şimdi herşey kontrol altında olsun istiyoruz ama işte o an hemen eve gideym diye düşüneceğiz eminim.Ben de katiliyorum sana canim .Can havliyle onlari düşünmeye zaman kalmaz eminim .Benim ayagim kırıldığında alçıya alirken pantolonun bir tarafini tamamen kesmislerdi .Uzerime örtü örtmüştük arabaya binerken .
Aynen zaten nst ve çatı muayenesi doğumun şeklini ve ne zaman olacağını az çok belirler. Ay okuma onların hiç birini. Herkesin vucut yapısı, ağrı eşiği farklı. İnan hepimiz normal yapsak hepimizin hikayesi değişik olacak hiç biri aynı olmayacak :) sen, senin için en özelini yaşayacaksın. Allah yardımcımız olsun bol dua ♡♡♡♡evet burda okuduğum kötü hikayelerden etkilendim heraldevalla doğumum zor olursa da buraya yazmam okuyan korkmasın diye. çatı muayenesi de olayım bakalım o zaman drla karşılıklı karar veririz artık...
Ben de defne ve inci isimlerini çok seviyorum canım :) sude, Elif, sare:)Melisa ve nisan isimlerni bende cok seviyorum, ama eşim beğenmedi. Of nasıl bulucam bir güzel isim.teşekur ederim önerin için.
Dinlenerek yap gelecek olanlardan samimi olduğun arkadaş varsa çağır yardım etsin biraz. Sakın yorma kendni canımöğleden sonra izin aldım...
akşam için kalan yemeklerimi yapıp mutfak dolabını silicem
bugünü atlatsaydım hayırlısıyla
Bakara suresini aç dinle evine huzur gelsin sen ve bebişinde rahatlarsınız emin ol :)Güzel isim anlamı da güzel
Beğendim kulagima hos geldi
Hazır sayılır her şey canım bayram zamanına denk gelmesin de :)))
Bazen öyle diyorum bazen aman gelmesin sakın sakin gideyim doğuma diyorum
Sanirim doğum stresi basladi
Benim aklıma başka türlü şeyler geliyor işte o yüzden sürekli aglamakliyim içim daralıyor 1 haftadır
Ay insanlar ne kadar tuhaf ya. Aman boşver ona muhtaçmışsınız gibi hissettireceğine taksiyle gitmeniz daha iyi olmuş.En kötüsü de ne biliyormusun cnm gecenlerde sancin oldu kv nın arabası onlarda 2 aydır, eşimin halası arabayı getirin sibeli hastaneye goturcez dedi arabayi getirmediler neyse hastaneye gittik taksiyle fln ama ya benim cocuguma bisey olsaydi. Allahım yavrularımızı böyle insanlardan korusun.
Canım hastaneden eve gidene kadar ben de bir elbise almak istiyorum. Lcw da uzun gömlek tarzı önü düğmeli elbiseler var oraya bakarım diye düşünüyorum.nevesta81 canım inşallah kuzucuklarini hayırlısıyla kucağına almışsındır hayırlı haberler bekliyoruz ilk fırsatta durumunu yaz aklımız sende
Kızlar hastane çantamın ağzını bir türlü kapatamadım bebeğin her şeyi hazır hurclara koydum ama kendimkine kaç defa ilave yaptım bu da lazım olur o da lazım olur diye diye koca bavul oldu şimdi de hastane çıkışı ne giycem onu unutmuşum koymayı rahat eşofman falan istiyorum ama tesettürlü olduğum için alt üst uyduramadim doğru düzgün acaba elbise mi giysem ama elbise de penye değil yeni doğum yapmış ve de hava sıcaklığını da düşünürsem artı lohusa sıcak basması terlemesi de var diye çok hafif bir şey giymek istiyorum ama karar veremedim galiba bir tur daha alış verise cikcam ama hiç hevesim yok yolda yürüyemiyorum doğru düzgün resmen 5 dk.lik yol için stres yaptım hastane evimize yakın artı hastane kapısının ağzından arabaya binip evimizin kapısında 5dk sonra incem
Yok canım 4.kat iki kere basmışım :)44. Kat mı
Canim 2 gun benim de siddetli kasıldi .Üşütmüş olma ihtimalin de olabilir .Dr um soyledi karnini sicak tut dedi otururken sadece karnima pike örtüyorum. Ise yaradi.Dolaptan meyve ve dondurma yiyordum sanirim gercekten usuttugum icin oldu.2 gündür kasım kasım kasılıyor karnımdün acaip yorgun bi gün geçti ondan olabilir mi dinleniyorum geçer inşallah..
Tabiki canım her zaman destek oluruz burada kızlarla. Bizde bugün annemle hastane çantasını hazırladık sonunda. Tek çanta yapacaktım ama bizimkiler daha çok yer kaplıyor oğluşa ayrı kendime ayrı yaptık. Odası yerleşecek dolaplar falan artık. Sana da oğluşun fırsat verdi kilosunu almaya başladı maşallah annem hazırlansın dedi:)Sağol cnm.bugün hızlandırılmış bir şekilde internetten tüm alışverişlerini tamamlamaya çalışacağım.mustelanın hem saç hem vücut şampuanı biralarda olanını beğendim.pişik için de sudocrem öneriyorlar ama bilemedim.ben bepantholun ürünlerini kendimde kullanıyorum. Bakalım karar veremedim henüz ona.bugün buralardaysan çok danışırım sana
Dün sabah erkenden kalktım resim çektirmeye gideceğiz diye. Birde kek börek yaptım benim neyimeyse. Duş al evi temizle hazırlan alel acele çıktık öğlen. Resm için gittiğimiz yer 1 saatlik yoldu ve kasisliydi arkadaşta sağolun hızlı kullandı karnım bi o yana bi bu yana bebiş hareketliydi şükür ama başı dönmüştür :)) elbise giymştm ama sıcağın altında yandım tabi. Üşütmüş olabilirmiyim bilmiyorum iftara yemeğe gittk derken gece geldik eve. Duş aldım. Bayılmışım. Sabah sağ elimi yumruk yapamıyordum öyle şişmiş. Galiba benimkide bundan oldu. Atraksiyon bize göre değil yatıp dinleneceğiz Allahtan eşim evi süpürüyor sağolsun ama çok dağınığız karı koca, temizledikten bikaç saat içinde eti canga reklamındaki goril gibi oluyoruzCanim 2 gun benim de siddetli kasıldi .Üşütmüş olma ihtimalin de olabilir .Dr um soyledi karnini sicak tut dedi otururken sadece karnima pike örtüyorum. Ise yaradi.Dolaptan meyve ve dondurma yiyordum sanirim gercekten usuttugum icin oldu.
hayır canım tabiki tıbbi zorunlulukta sezaryen olunur çok şükür ki tıp ilerledi de böyle bir ameliyat var.. cesaretsizliğimden korkumdan dolayı bayıldığım için vicdan azabı duyuyorum. bu doktor da evet öyle bir risk var derse zaten hiç o toplara giremem. Allah korusun.Ama boyle bir ihtimalin olmasi bile onun hayatini riske atmak olur niye vicdan azabı duyuyorsun da sezeryan olanlar bebeklerinin iyiliğini düşünmüyor mu ?
bana kalsa sen hamilesn çağırdılar die sende çağırcan die bişe yok onlarında beklememesi lazm zaten. ama çğırmşssn zaten Allah kolaylk versin canmcanım eşimin iş arkadaşları hep iftara çağırdı eşimi... e o çağırmasa olmaz.. dışarıda iftara çağırsa 300-350 den aşağı para vermeyecek... dedim ben eve çağırayım o parayı bana ver dün beraber bişiler yaptık bugünde işte bikaç parça kaldı onları yapıcam bende... sonrası kolay zaten
valla bence öyle oksijensiz kalma vs gibi bir risk varsa bu riski almamak lazm. Allah göstermesn bizin burda bi ark var onunda kızı oksijensiz kalmş hasta normal doğurduğuna bin pişman. doktorunla konuş mutlaka canmilk kadın doğumcum hayır sezaryen olman lazım bebek oksijensiz kalır demişti şahit olmuştu çünkü. epidural bile kurtarmaz seni demişti. bu drla henüz konuşmadık tabii söylicem ama vicdan azabı duyuyorum belki de çok kolay olcak doğumum...
Söylemeyin böyle şeyler.bana kalsa sen hamilesn çağırdılar die sende çağırcan die bişe yok onlarında beklememesi lazm zaten. ama çğırmşssn zaten Allah kolaylk versin canm
valla bence öyle oksijensiz kalma vs gibi bir risk varsa bu riski almamak lazm. Allah göstermesn bizin burda bi ark var onunda kızı oksijensiz kalmş hasta normal doğurduğuna bin pişman. doktorunla konuş mutlaka canm
Seninki bebegi yormaktan olmus canim anlasildi .Relax ,slow takiliyoruz bundan sonra .Dün sabah erkenden kalktım resim çektirmeye gideceğiz diye. Birde kek börek yaptım benim neyimeyse. Duş al evi temizle hazırlan alel acele çıktık öğlen. Resm için gittiğimiz yer 1 saatlik yoldu ve kasisliydi arkadaşta sağolun hızlı kullandı karnım bi o yana bi bu yana bebiş hareketliydi şükür ama başı dönmüştür :)) elbise giymştm ama sıcağın altında yandım tabi. Üşütmüş olabilirmiyim bilmiyorum iftara yemeğe gittk derken gece geldik eve. Duş aldım. Bayılmışım. Sabah sağ elimi yumruk yapamıyordum öyle şişmiş. Galiba benimkide bundan oldu. Atraksiyon bize göre değil yatıp dinleneceğiz Allahtan eşim evi süpürüyor sağolsun ama çok dağınığız karı koca, temizledikten bikaç saat içinde eti canga reklamındaki goril gibi oluyoruz
Oyle düşünme iste bu senin elinde ve kontrolünde olan bisey degil .Eger boyle düşünürsen süreç zorlasir .Olumlu bakmalisin ki rahat olup guzel bir operasyon gecir.hayır canım tabiki tıbbi zorunlulukta sezaryen olunur çok şükür ki tıp ilerledi de böyle bir ameliyat var.. cesaretsizliğimden korkumdan dolayı bayıldığım için vicdan azabı duyuyorum. bu doktor da evet öyle bir risk var derse zaten hiç o toplara giremem. Allah korusun.
bende normal doğurucam Allahtan bir mani keder çıkmazsa ama tabi doktorun doğru yönlendirmeside çok önemli bide kişinin kendini bilmesi. herzaman olucak die bişey yok tabi ama önemli olan bebek, sezeryen olmamz gerekirsede onu olucaz yapıcak bişey yok yeterkii sağlıkla doğsunlarSöylemeyin böyle şeyler.
Ilık bir duşa gir canım geçer inşallah yorgunluktan dolayıdır. Benim doktorum günde 5 6 kere bile kasılma yaşasan normal dedi randevumda2 gündür kasım kasım kasılıyor karnımdün acaip yorgun bi gün geçti ondan olabilir mi dinleniyorum geçer inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?