- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.101
En kötüsü de ne biliyormusun cnm gecenlerde sancin oldu kv nın arabası onlarda 2 aydır, eşimin halası arabayı getirin sibeli hastaneye goturcez dedi arabayi getirmediler neyse hastaneye gittik taksiyle fln ama ya benim cocuguma bisey olsaydi. Allahım yavrularımızı böyle insanlardan korusun.
Canım ben 0-3 çok fazla almadım dediğin gibi bana da çok giydiremezsin dediler. 1 hastane çıkışı 1 beşli set 1 tulum 1 alt üst 1 çıtçıtlı kısa kol 1 çıtçıtlı uzun kol aldım annem de bir kaç tane çıtçıtlı aldı o kadar. Onun dışında 3-6 ay aldım badileri tulumları vsKızlar hastane çıkışı dışında 0-3 neler aldınız siz?
Ben çıtçıtlı badiler,4-5tulum ve 3tane tek alt ve 1tane alt üst takım aldım. 5tane 5li,1tane 10lu hastane çıkışımız var. Arkadaşlar çok almışsın dedi. 15gün sonra olmadı hastane çıkışları dedi. O kadar hızlı mı kilo alıp boyları uzuyor bebeklerin ya? Ben hastane çıkışlarını 0-3niyetine takım diye aldım hep. Bari 2ya giyse diyorum??
Ben bu sene beni davet eden herkese gittim fakat gittiğimde de dedim,kusura bakmayın malûm halim ortada sizi ağırlamaktan mutluluk duyardım fakat beni bu sene maruz görün diye arkadaşlar ve akrabalarım in cvp sen bu halde davet etsen de biz gelmeyiz zaten oldu... Gerçekten zor 4kisilik bir aileyiz kendi halimizde iken bile ogluslar yardım ediyor da ancak altından kalkiyorum misafir düşünemiyorum bile@pitircik66 canm allah kolaylık versin cumartesi günü bnde 11 kişilik misafr ağırladım evimde temizlikti yemekti tatlıydı çaydı derken misafirler gittkten sonra adım atacak halim kalmadı bidahada asla hamileyken bu kadar insan ağırlamam bu bna ders oldu hala kendime gelemedim kolay gelsin umarm kolay bi şekilde atlatrsn bu günü
Valla cnm 40 kat yabancı akrabadan daha iyiAy insanlar ne kadar tuhaf ya. Aman boşver ona muhtaçmışsınız gibi hissettireceğine taksiyle gitmeniz daha iyi olmuş.
İlahi canım yasağlıcakla doğsunlar ama o günler gelsin artık çok sevesim varrrr nerdeyse ben çıkarıcam içerden heheheh
Canim ben de hep zibin takımı aldımKızlar hastane çıkışı dışında 0-3 neler aldınız siz?
Ben çıtçıtlı badiler,4-5tulum ve 3tane tek alt ve 1tane alt üst takım aldım. 5tane 5li,1tane 10lu hastane çıkışımız var. Arkadaşlar çok almışsın dedi. 15gün sonra olmadı hastane çıkışları dedi. O kadar hızlı mı kilo alıp boyları uzuyor bebeklerin ya? Ben hastane çıkışlarını 0-3niyetine takım diye aldım hep. Bari 2ya giyse diyorum??
Çok ısındı havalar dışarı çıkmaya korkuyorum benim de 3 gün sonra kontrolüm var ama arabayla giderim büyük ihtimalleKılar bi sağlık ocağına gidip gelip bugün gebelik takibim vardı, sıcaktan bayılacaktım nerdeyse bu ne sıcak böyle, gitmişken tartılayım dedim nisan ayından beri 2 kg almışım 75 kg olmuşum.
canım kulakları hazır zaten alıp içine koyacaksin erken olma durumu yoksa bayram ertesini bekle enazindanKızlar ben de badem şekeri almak istiyorum hastane için. Sizce badem şekerini ne zaman alıp hazırlamalıyım. Şimdi erken gibi geliyor ama ya oğlum sürpriz yapar da erken gelirse kim hatırlayacak badem şekerini. Badem şekeri için külah yaptırdım bir de. Akıl verin bana şu sıralar alsam erken mi olur bayatlar mı?
Kızlar ben de badem şekeri almak istiyorum hastane için. Sizce badem şekerini ne zaman alıp hazırlamalıyım. Şimdi erken gibi geliyor ama ya oğlum sürpriz yapar da erken gelirse kim hatırlayacak badem şekerini. Badem şekeri için külah yaptırdım bir de. Akıl verin bana şu sıralar alsam erken mi olur bayatlar mı?
Canım ben 0-3 çok fazla almadım dediğin gibi bana da çok giydiremezsin dediler. 1 hastane çıkışı 1 beşli set 1 tulum 1 alt üst 1 çıtçıtlı kısa kol 1 çıtçıtlı uzun kol aldım annem de bir kaç tane çıtçıtlı aldı o kadar. Onun dışında 3-6 ay aldım badileri tulumları vs
Canim ben de hep zibin takımı aldım
Kızımda uzun bir süre giydirdim dedikleri gibi gereksiz çok alma hemen büyüyorlar gibi bi durum olmadı yani
Şimdi de hep zibin takımı aldım
Az önce 4 tane 1. 3 ay tulum sipariş verdim şimdilik idare eder beni ihtiyaç oldukça alırım
Canım bizzat ablamda şahit oldum kız damar yolu açıyolar bayılıyo ayağa kalkıyo bayılıyo o sırada bişe koklatıp ayıltıyorlar. Tabi sancı girerken bayılma ihtimalin yok malesef, hemşireler ayakta tutuyor seni. Doğururkende bebeği çıkarmana yardımcı oluyorlar bastırıp çünkü herkeste ıkıncak güç kalmayabiliyorkızlar size de sorayım normal doğumda bayılabileceğimi ve acıya dayanamayacağımı düşünüyorum. daha önce tıbbi uygulamalarda çook bayılmışlığım vaar. vajinal ultrasonda bile bayıldım hamile kalmadan öncesizce doğum esnasında ilahi bir güç geliyor mu? bayılırsam nasıl ıkıncam da çocuk çıkcak
Bende nisan ayından beri tartılmıyordum 80 olmuşumdur diyordum neyseki olmamış 75 olmuş doguma zaten az kaldı 80i bulmaz herhaldeÇok ısındı havalar dışarı çıkmaya korkuyorum benim de 3 gün sonra kontrolüm var ama arabayla giderim büyük ihtimalle
Ne güzel canım çok almamışsın maşallah
Ben en son bu haftada 2 kg birden aldım
Artık tartılmiyorm moralim bozuluyor
Dikkat de ediyorum
Canım sorun enteresan. Neden dersen, istersen sen istersin kimse buna bişi demez. İstemezsen de kimse buna bişi diyemez.Kızlar bi soru sormuştum ama sesimi duyuramadım sanırım doğuma giderken eşten helallik istemek abartılı mı olur gerçi eşim doğuma girecek ama bi sorun çıkarda giremezse istemelimiyiz bu durumda
Bu aralar evde hep "hastane çantası" "hastane çantası " diye konuşuyorum sıkıldım artık çantanın ağzını kapatıp bir de hastanede açmak istiyorum artık ama hep birden aklıma bir şey geliyor ve kafamı kurcalıyor çok detayciyim da kendim kendimi bunaltıyorum neyse ki giyeceğime de karar verdim çok şükür bir tek makyaj çantam kaldı onu da en son koycam :)Hastaneden yeni doğum yapmış bi kadın olarak çıkacaksın üstelik arabaya binip arabadan ineceksin yolda yürüme yok bişey yok neden bu kadar stres oldun ki ?valla o an ki can telaşıyla pijamayla binip gidebilirsin sana kim ne diyecek boşa kendi kendni bunaltıyorsun. Üstüne pardesü gibi şey atsanda olur altına rahat bol giyin.
Aynı ottan bende de var yapıcam inşş doğum öncesi tabi nasıl yapılır daha bi bilgi edinmedim aradaşımdan almıştım sorıcam onaBence güç geliyor canım. Hem nasibinde normal doğum varsa Allah yardım ediyor hiç ummadığın şekilde hemde. Seni darda koymayacağına eminim ben... fatma ana eli otu deneyebilirsin ben inşallah öyke yapacağım onu vesile kılıp kolay doğum yapmayı nasip etsin diye niyetlendikten sonra. Sonuçta niyet önemli.
Tavsiyem; ne normal doğumla ilgili ne KK'da kötü hikaye oku, nede doğum videosu izle. Bırak boşver.
Anı geldiği gibi yaşayalım ♡
Evet onlar da çok güzel püfür püfür tam yazlık canımCanım hastaneden eve gidene kadar ben de bir elbise almak istiyorum. Lcw da uzun gömlek tarzı önü düğmeli elbiseler var oraya bakarım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?