2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla evimi temizleyip komşularımı bile çağıramıyırum kahveye darılıyorlar ama ben onları anlayamam onlar beni anlasın
darılıyorlarmııuu Allah akıl fikir versin.İnsanlar çok düşüncesiz ya.zekaları yetmio galiba.misafir zamanımı.onları çağırması lazım sık sık.yeniyim komşumda yok çok rahatım herkes çalışıo gerek yok bence.ailemden hayır yok komşuyu napcam

ben kesmedim ama kullanmadan önce kesmeyi düşünüyorum. 0-3 ve 3-6 lar boy olarak çok farklı değiller karıştırabilirim diye şimdiden kesmedim :)
Ben hepsini duzenli olarak çıkarıp çıkarıp baktığım icin ezberledim
3 6 lari tozlanmasin diye yikamadim .Ilk etapta 0 3 leri hallettim

Benim kendi annem olsa cnm inanki istemem gelmesin derim gitsin onunla ilgilensin derim. Sanki aylarca yanımdami kalacak kv, böyle insanlar varya herşeyi yaparlar cidden.
Şükret ki kv görümceyle bir olmuyor yoksa yanmıştın... görümceyi boşver kendi çalsın kendi oynasın bişey yapamadığındam kudurmuş.

Ya deme oyle .Bir derdim var topiginde bir konu vardi kadin 2 kez hamile kalmis görümcesine ilk ay soylemis ikisinde de .Gorumce 1 ay sonra hamile kalmis hemen hem de iki kez gelinle 1 ay farkla
Benim eltimle görümcemde 1 -1buçuk ay arayla doğurdu hemde iki çocuklarınıda. Allah akıl fikir versin binlerce şükür ki çoook uzaktayım tlfn numaralarını bile bilmem muhatap olmamak kadar güzel bişey yok

canm kolay gelsnde neden hamile hamile yemekli misafir kabul ettin. iyice ağırlaştk zaten kolay değil

canım eşimin iş arkadaşları hep iftara çağırdı eşimi... e o çağırmasa olmaz.. dışarıda iftara çağırsa 300-350 den aşağı para vermeyecek... dedim ben eve çağırayım o parayı bana ver dün beraber bişiler yaptık bugünde işte bikaç parça kaldı onları yapıcam bende... sonrası kolay zaten

Ben bulamadım link varsa atarmısın ?

kızlar size de sorayım normal doğumda bayılabileceğimi ve acıya dayanamayacağımı düşünüyorum. daha önce tıbbi uygulamalarda çook bayılmışlığım vaar. vajinal ultrasonda bile bayıldım hamile kalmadan önce sizce doğum esnasında ilahi bir güç geliyor mu? bayılırsam nasıl ıkıncam da çocuk çıkcak

muhtemelen doğuma kadar bende ezberlerim o zaman :) yeni yeni yerleştirdim her gün düzenli olarak kontrol ediyorum
Evet evet aynen .Posetteyken bile ezberledim hele simdi odamiz kuruldu .Her gun kapaklari acip hayallere daliyorum baktikca .
Ben bulamadım link varsa atarmısın ?
Ben alali 2 ayi gecti link atmam imkansiz canim .Ararken dusuk fiyat diye filtrelersen isin kolaylasir .

Hastaneden yeni doğum yapmış bi kadın olarak çıkacaksın üstelik arabaya binip arabadan ineceksin yolda yürüme yok bişey yok neden bu kadar stres oldun ki ?valla o an ki can telaşıyla pijamayla binip gidebilirsin sana kim ne diyecek boşa kendi kendni bunaltıyorsun. Üstüne pardesü gibi şey atsanda olur altına rahat bol giyin.

Bence o anki sanciyla bayilmazsin ama en dogrusunu doktorun bilir bu bilgiyi mutlaka paylas onunla .Riskli bir durum varsa seni bilgilendirir .

Ben de katiliyorum sana canim .Can havliyle onlari düşünmeye zaman kalmaz eminim .Benim ayagim kırıldığında alçıya alirken pantolonun bir tarafini tamamen kesmislerdi .Uzerime örtü örtmüştük arabaya binerken .

Bence güç geliyor canım. Hem nasibinde normal doğum varsa Allah yardım ediyor hiç ummadığın şekilde hemde. Seni darda koymayacağına eminim ben... fatma ana eli otu deneyebilirsin ben inşallah öyke yapacağım onu vesile kılıp kolay doğum yapmayı nasip etsin diye niyetlendikten sonra. Sonuçta niyet önemli.

Tavsiyem; ne normal doğumla ilgili ne KK'da kötü hikaye oku, nede doğum videosu izle. Bırak boşver.

Anı geldiği gibi yaşayalım ♡

Bence o anki sanciyla bayilmazsin ama en dogrusunu doktorun bilir bu bilgiyi mutlaka paylas onunla .Riskli bir durum varsa seni bilgilendirir .
ilk kadın doğumcum hayır sezaryen olman lazım bebek oksijensiz kalır demişti şahit olmuştu çünkü. epidural bile kurtarmaz seni demişti. bu drla henüz konuşmadık tabii söylicem ama vicdan azabı duyuyorum belki de çok kolay olcak doğumum...

evet burda okuduğum kötü hikayelerden etkilendim heralde valla doğumum zor olursa da buraya yazmam okuyan korkmasın diye. çatı muayenesi de olayım bakalım o zaman drla karşılıklı karar veririz artık...

Ama boyle bir ihtimalin olmasi bile onun hayatini riske atmak olur niye vicdan azabı duyuyorsun da sezeryan olanlar bebeklerinin iyiliğini düşünmüyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…