- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.041
darılıyorlarmııuu Allah akıl fikir versin.İnsanlar çok düşüncesiz ya.zekaları yetmio galiba.misafir zamanımı.onları çağırması lazım sık sık.yeniyim komşumda yok çok rahatım herkes çalışıo gerek yok bence.ailemden hayır yok komşuyu napcamValla evimi temizleyip komşularımı bile çağıramıyırum kahveye darılıyorlar ama ben onları anlayamam onlar beni anlasın
Ayy bende yazacaktım :) :)44. Kat mı
Ben hepsini duzenli olarak çıkarıp çıkarıp baktığım icin ezberledimben kesmedim ama kullanmadan önce kesmeyi düşünüyorum. 0-3 ve 3-6 lar boy olarak çok farklı değiller karıştırabilirim diye şimdiden kesmedim :)
Şükret ki kv görümceyle bir olmuyor yoksa yanmıştın... görümceyi boşver kendi çalsın kendi oynasın bişey yapamadığındam kudurmuş.Benim kendi annem olsa cnm inanki istemem gelmesin derim gitsin onunla ilgilensin derim. Sanki aylarca yanımdami kalacak kv, böyle insanlar varya herşeyi yaparlar cidden.
Alıyordur canım. Ben kilo bile verdim hastalıktan ama bebiş almış.Merhaba kızlar. Ben iki haftadır aynı kilodayım bebeğim kilo almıyo mu acaba? Doktor kontrolüne de var daha
Kısa süreli şok yaşadım :)Ayy bende yazacaktım :) :)
Benim eltimle görümcemde 1 -1buçuk ay arayla doğurdu hemde iki çocuklarınıda. Allah akıl fikir versin binlerce şükür ki çoook uzaktayım tlfn numaralarını bile bilmem muhatap olmamak kadar güzel bişey yokYa deme oyle .Bir derdim var topiginde bir konu vardi kadin 2 kez hamile kalmis görümcesine ilk ay soylemis ikisinde de .Gorumce 1 ay sonra hamile kalmis hemen hem de iki kez gelinle 1 ay farkla
Ben hepsini duzenli olarak çıkarıp çıkarıp baktığım icin ezberledim
3 6 lari tozlanmasin diye yikamadim .Ilk etapta 0 3 leri hallettim
canm kolay gelsnde neden hamile hamile yemekli misafir kabul ettin. iyice ağırlaştk zaten kolay değil
Ben bulamadım link varsa atarmısın ?@ladycry ben Mustela aldim .Yenidogan şampuanı, masaj yagi,pisik kremi ve hem sac hem vucut icin kullanılan bir sampuan .Ayrica h.burada da gayet uygun fiyata oluyor. Eczane ve bebek magazalarinda pahali. Bir de Dalin almayın arkadaslar icinde sls var arastirirsaniz .
Evet evet aynen .Posetteyken bile ezberledim hele simdi odamiz kuruldu .Her gun kapaklari acip hayallere daliyorum baktikca .muhtemelen doğuma kadar bende ezberlerim o zaman :) yeni yeni yerleştirdim her gün düzenli olarak kontrol ediyorum
Ben alali 2 ayi gecti link atmam imkansiz canim .Ararken dusuk fiyat diye filtrelersen isin kolaylasir .Ben bulamadım link varsa atarmısın ?
Hastaneden yeni doğum yapmış bi kadın olarak çıkacaksın üstelik arabaya binip arabadan ineceksin yolda yürüme yok bişey yok neden bu kadar stres oldun ki ?valla o an ki can telaşıyla pijamayla binip gidebilirsin sana kim ne diyecek boşa kendi kendni bunaltıyorsun. Üstüne pardesü gibi şey atsanda olur altına rahat bol giyin.@nevesta81 canım inşallah kuzucuklarini hayırlısıyla kucağına almışsındır hayırlı haberler bekliyoruz ilk fırsatta durumunu yaz aklımız sende
Kızlar hastane çantamın ağzını bir türlü kapatamadım bebeğin her şeyi hazır hurclara koydum ama kendimkine kaç defa ilave yaptım bu da lazım olur o da lazım olur diye diye koca bavul oldu şimdi de hastane çıkışı ne giycem onu unutmuşum koymayı rahat eşofman falan istiyorum ama tesettürlü olduğum için alt üst uyduramadim doğru düzgün acaba elbise mi giysem ama elbise de penye değil yeni doğum yapmış ve de hava sıcaklığını da düşünürsem artı lohusa sıcak basması terlemesi de var diye çok hafif bir şey giymek istiyorum ama karar veremedim galiba bir tur daha alış verise cikcam ama hiç hevesim yok yolda yürüyemiyorum doğru düzgün resmen 5 dk.lik yol için stres yaptım hastane evimize yakın artı hastane kapısının ağzından arabaya binip evimizin kapısında 5dk sonra incem
Bence o anki sanciyla bayilmazsin ama en dogrusunu doktorun bilir bu bilgiyi mutlaka paylas onunla .Riskli bir durum varsa seni bilgilendirir .kızlar size de sorayım normal doğumda bayılabileceğimi ve acıya dayanamayacağımı düşünüyorum. daha önce tıbbi uygulamalarda çook bayılmışlığım vaar. vajinal ultrasonda bile bayıldım hamile kalmadan öncesizce doğum esnasında ilahi bir güç geliyor mu? bayılırsam nasıl ıkıncam da çocuk çıkcak
Ben de katiliyorum sana canim .Can havliyle onlari düşünmeye zaman kalmaz eminim .Benim ayagim kırıldığında alçıya alirken pantolonun bir tarafini tamamen kesmislerdi .Uzerime örtü örtmüştük arabaya binerken .Hastaneden yeni doğum yapmış bi kadın olarak çıkacaksın üstelik arabaya binip arabadan ineceksin yolda yürüme yok bişey yok neden bu kadar stres oldun ki ?valla o an ki can telaşıyla pijamayla binip gidebilirsin sana kim ne diyecek boşa kendi kendni bunaltıyorsun. Üstüne pardesü gibi şey atsanda olur altına rahat bol giyin.
Bence güç geliyor canım. Hem nasibinde normal doğum varsa Allah yardım ediyor hiç ummadığın şekilde hemde. Seni darda koymayacağına eminim ben... fatma ana eli otu deneyebilirsin ben inşallah öyke yapacağım onu vesile kılıp kolay doğum yapmayı nasip etsin diye niyetlendikten sonra. Sonuçta niyet önemli.kızlar size de sorayım normal doğumda bayılabileceğimi ve acıya dayanamayacağımı düşünüyorum. daha önce tıbbi uygulamalarda çook bayılmışlığım vaar. vajinal ultrasonda bile bayıldım hamile kalmadan öncesizce doğum esnasında ilahi bir güç geliyor mu? bayılırsam nasıl ıkıncam da çocuk çıkcak
ilk kadın doğumcum hayır sezaryen olman lazım bebek oksijensiz kalır demişti şahit olmuştu çünkü. epidural bile kurtarmaz seni demişti. bu drla henüz konuşmadık tabii söylicem ama vicdan azabı duyuyorum belki de çok kolay olcak doğumum...Bence o anki sanciyla bayilmazsin ama en dogrusunu doktorun bilir bu bilgiyi mutlaka paylas onunla .Riskli bir durum varsa seni bilgilendirir .
Ben hepsini bubchen aldim canim hem bitkisel hem cok guzel kokusu oglumdada kullaniyorum halaKızlar bebeklerinize hangi şampuan,pişik kremi ve banyo köpüğü aldınız
evet burda okuduğum kötü hikayelerden etkilendim heraldeBence güç geliyor canım. Hem nasibinde normal doğum varsa Allah yardım ediyor hiç ummadığın şekilde hemde. Seni darda koymayacağına eminim ben... fatma ana eli otu deneyebilirsin ben inşallah öyke yapacağım onu vesile kılıp kolay doğum yapmayı nasip etsin diye niyetlendikten sonra. Sonuçta niyet önemli.
Tavsiyem; ne normal doğumla ilgili ne KK'da kötü hikaye oku, nede doğum videosu izle. Bırak boşver.
Anı geldiği gibi yaşayalım ♡
Ama boyle bir ihtimalin olmasi bile onun hayatini riske atmak olur niye vicdan azabı duyuyorsun da sezeryan olanlar bebeklerinin iyiliğini düşünmüyor mu ?ilk kadın doğumcum hayır sezaryen olman lazım bebek oksijensiz kalır demişti şahit olmuştu çünkü. epidural bile kurtarmaz seni demişti. bu drla henüz konuşmadık tabii söylicem ama vicdan azabı duyuyorum belki de çok kolay olcak doğumum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?