2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu dun TV izlerken yaptım nasıl sizce kızlar? Ortadaki taşlı yerine keçeden mi yapsam birseyler

Merhaba çok hoş olmuş :) bende sözümde kendim yapmıştım çerçevelerimi. ortadaki yeri kırtasiyeden eva kağıt diye almıştım simli altın renk benimki ama siz gümüş renk alabilirsiniz çok yakışır.
harfleri en büyük punto yazdırdım beyaz kağıda sonra kesip eva kağıdın üstüne koyarak çizdim onuda kesip yapıştırdım aklınızda olsun. keçeden daha şık duruyorlar.

Eklentiler

• IMG_8415.webp
    28 KB · Görüntüleme: 51
hastane çıkışında giymek için birşey koymadım ben... ya gecelik ya pijama takımı üzerine sabahlıkla arabaya binerim diye düşünüyorum şahsen
Öyle utanırım canım ya kapalı olduğum için üstüne de şal taksam iyi durmaz sanki
Canim yakınsa hic stres yapma kimse görmüyor seni çıkışta zaten gecelik üzerine sabahligini al gel evine
Evet yakın arabayla 5dk ama gündüz vakti cikcam hastane kalabalık olcak hem de 5.katta oturuyorum asansör de yok komşular falan çıkarsa diye gecelik falan biraz utanırım gibi

Evet kendi aracimizla doncez insallah ama gunduz vakti hastane kalabalik olcak diye biraz afalladim sanki , evet en makulu öyle galiba canim t-shirt penye hırka gibi bir şey alta da eşofman rahat bol pantolon tarzı bir şey

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamadan önce etiketlerini kestiniz mi bugün eşyalarını yıkamayı planlıyrm inşallahh önerilerinize açığım

Keçe de var Eva da ama Eva çok hoş olmuş gerçekten bende evadan yapayım. Çok teşekkürler fikir için. Sizinkiler de şahane olmuşlar.

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamadan önce etiketlerini kestiniz mi bugün eşyalarını yıkamayı planlıyrm inşallahh önerilerinize açığım
Ben kestim hepsini. Ama hep mi kesicez bilemedim. Bazıkarıdq maşallah ürünün kendisinden büyük etiketli oluyor.

ben kesmedim ama kullanmadan önce kesmeyi düşünüyorum. 0-3 ve 3-6 lar boy olarak çok farklı değiller karıştırabilirim diye şimdiden kesmedim :)

Valla evimi temizleyip komşularımı bile çağıramıyırum kahveye darılıyorlar ama ben onları anlayamam onlar beni anlasın

Bildiğiniz daha iyi bir ilaç varsa kokusuz zararsız bende aynı dertten muzdaribim canım bana da çözüm olursa çok sevinirim

Bende bugün alıcaktım canım 44.Kattayım ama bahçede vs çok ağaç var yeşillik her yer. İşe yarar diye düşünmüştüm. Sen sorunu nasıl çözdün peki?
Ben hala çözüm aramaktayım canım bu ilaç bi kaç gün kaçırıyor öldürme olmuyor zaten ama etkisi hemen geçip tekrar köşelerden karınca böcek geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…