- 22 Aralık 2016
- 148
- 160
- 33
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.081
ya ben hamile değilken almıştım bide gelen kadınlarda bişeye el atmamışlardı sağolsunlar masayı toplarken saatlerce mutfaktan çıkamamştm gittiklerindede evi b.k götürüodu bide. sağolsunlar birde yanlarnda fazladan insanlarda getrmşlerdi. bidaha iftara gitmemde almamda kimseyi dedmpitircik66 canm allah kolaylık versin cumartesi günü bnde 11 kişilik misafr ağırladım evimde temizlikti yemekti tatlıydı çaydı derken misafirler gittkten sonra adım atacak halim kalmadı bidahada asla hamileyken bu kadar insan ağırlamam bu bna ders oldu hala kendime gelemedim kolay gelsin umarm kolay bi şekilde atlatrsn bu günü
pitircik66 canm allah kolaylık versin cumartesi günü bnde 11 kişilik misafr ağırladım evimde temizlikti yemekti tatlıydı çaydı derken misafirler gittkten sonra adım atacak halim kalmadı bidahada asla hamileyken bu kadar insan ağırlamam bu bna ders oldu hala kendime gelemedim kolay gelsin umarm kolay bi şekilde atlatrsn bu günü
Aynncnm bnada kimse yardımcı olmadı eşimden bşka en zor kısmı mutfağı toplayıp bulaşık makinesi yerleştrmek oldu belim tutulmştu eğilip klkmaktn zordu vlla insanlar anlayış göstersinler artık bi daha aslaya ben hamile değilken almıştım bide gelen kadınlarda bişeye el atmamışlardı sağolsunlar masayı toplarken saatlerce mutfaktan çıkamamştm gittiklerindede evi b.k götürüodu bide. sağolsunlar birde yanlarnda fazladan insanlarda getrmşlerdi. bidaha iftara gitmemde almamda kimseyi dedm(
A iyimiş Senn durum bnden cnm ama insan yinede yoruluyo aynn almamak en iyisicanım benden betermişsin... bana gelecek 5 kişi birde eşim 6 kişilik yemek yaptım işte... bu son zaten başka da kimseyi alamam kendime zor yemek hazırlıyorum ben
Hormonlar tavan ondan :)
Sanırım canim.som haftalarim diye biraz duygusallastim kızım da bana çok bağlı diye bana bişey olacak o yalnız kalacak bensiz ne yapar diye kendimi yiyip bitirmeye başladım annemle dertleniyorum eşimle dertlesiyorum ikna olamıyorumBakara suresini aç dinle evine huzur gelsin sen ve bebişinde rahatlarsınız emin ol :)
Aynen canım hele ilk zamanlarda bulantıdan kusmaktan hiç gitmedim katılmadım ona bile hayırdır bişey var sende dediler isteyerek katılmadığımı düşündüler bu kaçıncı mazeret falan dediler napim ay kimseye yaranamzsın halbuki herşey ortada.valla kendime faydam yok kimsenin nazını çekemicem kim darılırsa darılsın bu annem babam ablamda olsa allah bana güç kuvvet versin yeterki tek başıma daha rahatım kimseye bu halde hizmet edemicemdarılıyorlarmııuu Allah akıl fikir versin.İnsanlar çok düşüncesiz ya.zekaları yetmio galiba.misafir zamanımı.onları çağırması lazım sık sık.yeniyim komşumda yok çok rahatım herkes çalışıo gerek yok bence.ailemden hayır yok komşuyu napcam
yaklaşık 4 tanede çocuk vardı bendeAynncnm bnada kimse yardımcı olmadı eşimden bşka en zor kısmı mutfağı toplayıp bulaşık makinesi yerleştrmek oldu belim tutulmştu eğilip klkmaktn zordu vlla insanlar anlayış göstersinler artık bi daha asla
karnın sertleşmesi yalancı sancımı oluo canm. bende çok oluodaYeni bir haftaya guzelliklerle baslayalim ins kizlar..kontrolu olanlar guzel haberlerle donsunler ins..
nevesta81 okuyamadim bisi yoktur ins hersey yolundadir,
Bu arada Z Zelichka dan haber var mi, eskisi gibi hic takip edemiyorum, kacirdiklarim oluyor, ins herkesler iyidir..
Benmde hafif sancim oluyordu kizlar ve karnim acaip sertlesiyordu yalanci sanciymis megersem dr da bisi cikmadi, nst de sanci yok, rahim acikligi vs de cikmadi sukur..
Ben sormuştum canım sezaryende pek pijama tarzı giyilmiyo dikiş yerine geldiği için çok rahatsız ediyor acıtıyor artı havalar sıcak olucak terden falan dikiş yeri acıyo ben ikisindede gecelikle çıktım evim müsaitti ama şimdi müsait değil askeri personeliz ve her yer asker dolu o halde gecelikle çıkmak istemiyorum sanırım elbise alıcam yada idare edicem hastane bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta bakıcam bi çaresine artıkSanırım canim.som haftalarim diye biraz duygusallastim kızım da bana çok bağlı diye bana bişey olacak o yalnız kalacak bensiz ne yapar diye kendimi yiyip bitirmeye başladım annemle dertleniyorum eşimle dertlesiyorum ikna olamıyorum
Doktorumla paylasicam gittiğim zaman rahatlayamiyorum
Yarın çok samimi arkadaşım doğum yapıyor ona moral veriyorum ama kendimi bi türlü ikna edemiyorum çok ilginç oysa ki hiç korkmuyordum ki korkulacak bir durum da yok
Kızlar hastaneden çıkarken ne giyecem diye sorulmuş geçen de gördüm yazamadım
Ben ilkinde hastaneden nasıl çıktığımı bilmedim o yüzden pijamayla olduğum gibi çıktım zaten hemen arabaya biniyoruz sonra hopppp eve geçiyoruz
O kadar dert etmeyin kendinize ama ben pijama ile çıkamam rahat edemem derseniz uzun bir elbise alın sizinle pijamayi atar hop elbiseyi giyersiniz eve gidersiniz
Ben elbise ile gidecem doğuma allah izin verirse
Çıkarken duruma göre ya o elbiseyi giyerim tekrar ya da pijama ile olduğum gibi çıkar gelirim inşallah:)
Cnm bende hem kasikta sagli sollu sanci vardi hemde sertlesmem coktu bu sanci duzensiz ama siddetliydi, ilk once sanci icin idrar yollarindan suphelendi baktirdim bisi cikmadi o zaman rahim kendini doguma hazirliyor yalanci sancilarin baslamis dedi, bebegin hareketleride seri ve sertlestigi icin karinda kasilma normal dedi, magvital magnezyum yazdi, icim rahatladi valla birde normal dogum yaptigim icin hep korkuyorum aciklik erken olur vs diye oda yokmus sukur, zamanini beklesin ins bebisler..karnın sertleşmesi yalancı sancımı oluo canm. bende çok oluoda
benm kasıklarda bişey yok ama gün içinde karnımda özellikle sağ tarafımda sertleşme çok oluo benm minnoş kızımda çok hareketli ve hareketleri sert e tabi büyüdüde.Cnm bende hem kasikta sagli sollu sanci vardi hemde sertlesmem coktu bu sanci duzensiz ama siddetliydi, ilk once sanci icin idrar yollarindan suphelendi baktirdim bisi cikmadi o zaman rahim kendini doguma hazirliyor yalanci sancilarin baslamis dedi, bebegin hareketleride seri ve sertlestigi icin karinda kasilma normal dedi, magvital magnezyum yazdi, icim rahatladi valla birde normal dogum yaptigim icin hep korkuyorum aciklik erken olur vs diye oda yokmus sukur, zamanini beklesin ins bebisler..
Ben sormuştum canım sezaryende pek pijama tarzı giyilmiyo dikiş yerine geldiği için çok rahatsız ediyor acıtıyor artı havalar sıcak olucak terden falan dikiş yeri acıyo ben ikisindede gecelikle çıktım evim müsaitti ama şimdi müsait değil askeri personeliz ve her yer asker dolu o halde gecelikle çıkmak istemiyorum sanırım elbise alıcam yada idare edicem hastane bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta bakıcam bi çaresine artık
sağlıcakla doğsunlar ama o günler gelsin artık çok sevesim varrrr nerdeyse ben çıkarıcam içerden hehehehCanim ben de sezeryan oldum pijamam yüksek Beldi dikise gelmedi hiç şimdiki de öyle ama rahat etmiyorsan tabi zaten gecelik giyeceksin onu çıkarırsın elbiseyi gecirirsin oh mis
Havalar zaten sıcak olacak
Kış olsa ne giymissen at üstüne bir mont çık ama yaz olunca elbise türleri her zaman daha rahat ve serin olur
Hayırlısı ile o günleri gormek nasip olur inşallah ♡♡
Valla böyle insanlara uyuz oluyorum nasıl bide benden hizmet beklerler ne kadar günah hamile kadına hizmet ettirmek valla hiç umrumda değil ben kimsenin umrunda değilsem kimsede benim umrumda değil yazık gğnah ya halini çeken bilir bazen eşimde yapıyo valla hiç kalkamıcam git çayını doldur diyorum bişey diyemiyo mecbur kalkıp yapıyo kimsenin hizmetçisi değil nasıl kocalar çocuklar evde hizmetçi değilse anne de değil oda ailenin bi parçası çok sinir oluyorum bu zihniyete baba ne kadar yoruluyorsa annede o kadar yoruluyo herkes eşit heleki dış kapının mandalları hiç hizmet beklemesin bu halimdeya ben hamile değilken almıştım bide gelen kadınlarda bişeye el atmamışlardı sağolsunlar masayı toplarken saatlerce mutfaktan çıkamamştm gittiklerindede evi b.k götürüodu bide. sağolsunlar birde yanlarnda fazladan insanlarda getrmşlerdi. bidaha iftara gitmemde almamda kimseyi dedm(
Bildiğiniz daha iyi bir ilaç varsa kokusuz zararsız bende aynı dertten muzdaribim canım bana da çözüm olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?